55

Анонимен

преди 4 години

Блажени са вярващите!Гешев не видя 500 млн. на Пеевски в КТБ, та ще види 5 млн. на Борисов в Барселона ...Трай коньо за зелена трева!

54

Анонимен

преди 4 години

Разпит.Иван Гешев: - Имаш ли къща в Барселона?Бойко Борисов: - Не.Иван Гешев: - Благодаря за отговора.Няма основания за повдигане на обвинения.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Начи викам да видим резултатът от самосезирането на НАШАТА прокуратура. Никъде не пиша за испански съд и прокуратура, пък и до колкото знам там нямат КПКОНПИ или ако имат, едва ли се нарича така.p.s. чете ли статията изобщо?

52

Анонимен

преди 4 години

Испанците разследват по сигнал от боец, а всички знаем кой стои зад тях! Впрочем, ако наистина имаше нещо, щяха до излязат от боец и да го кажат. явно шумотевицата е за отклоняване на вниманието от скандала с рАДЕВ и почитането на Левски. И затягане на партийните редици.

51

Ваньо Бирата

преди 4 години

Брата на Мис *** рита топка с Бойко, така че нема страшно.

50

Кънчо от Нови Пазар

преди 4 години

Другари, няма да ни минат номерата. Всичко изглежда скалъпено някак си и Боко лесно ще докаже че няма нищо общо с каталунската вила. Ами да вземем да помислим как да спасим нашият президент Руме Радев от прокуратурата. Трябва да отговаря за назначението на любовницата си. Ще го погнат и за грипените и за евтините военни имоти. Какво правим а? Както изглежда не му е чиста работата на Радев.

49

Анонимен

преди 4 години

Ако разчитаме на гешеФтурата нищо няма да излезе на яве. Добре, че в Испания са започнали разследване та и нашите от немай-къде се задействаха досущ като прословутия *** и досега щяхме да сме си в блаженно неведение.

48

Да бе!

преди 4 години

Много е вероятно да излезе, че фалшивите обвинения срещу Бойко са отчаян опит на червените крадци да отклонят общественото внимание от гафа на Радев от кремълския му марш до паметника на Левски- най-великият ни българин, а и от предстоящото разследване на бандитската приватизация и офшорните далавери на комунделите, които тепърва нощем започват да сънуват кошмари...

47

Анонимен

преди 4 години

ЗОЗО, Тонката, тонката, СТРАНДЖАТА, Хахахаха-та, АМИ , ПРАВИЛНО! са руски кремълски агент-провокатори, целящи да свалят Борисов от власт и да го вкарат ва затвора, заедно с всичките му министри и министърки.

46

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Омаскариха омаскарения...

45

Анонимен

преди 4 години

Да видим резултатът от това самосезиране.Опасявам се да не е само, за да замажат очетата, защото знаем как приключват едни определени проверки.Начи викаш господин Борисов купил и испанският съд и прокуратура. Ей този господин Борисов станал като Сорос. И двамата купуват наред.

44

Анонимен

преди 4 години

Хей ***, добре че са комунистите иначе бихте умрели от глад!

43

Анонимен

преди 4 години

Да видим резултатът от това самосезиране.Опасявам се да не е само, за да замажат очетата, защото знаем как приключват едни определени проверки.Няма достатъчно данни за повдигане на обвинения, няма основание или каквото там друго измислят, за да оневинят точния човек.Както КПКОНПИ оневиниха Горанов, макар че във всяка нормална държава ако финансов министър живее без наем в лукс жилище, щеше да си подаде оставката. Защото и кръстникът е бизнесмен, което си е конфликт на интереси.

42

мери

преди 4 години

Много активна стана тази прокуратура кое по напред ще раследва не знам то *** то отрови то веца на доган то бойко с неговата любима то хазарта то битова пресъпност Има вакантни местаа няма да им стигнат хората да бачкат и доказват Всички накрая ще са невинни как да успеят да ги раазследддват за това трябват хора с ум и поглед а такива в админнистрацииите им няма

41

До 42

преди 4 години

Жалък опит за оневиняване на вожда.

40

Тонката

преди 4 години

Или съвпаденията са ги писали Иво Христов и Леночка?:):):):)

39

Анонимен

преди 4 години

От подслушания разговор между Владимира Янева през 2015 год. тогава шеф на СГС с другите съдиики за пръв път излезе истината за хасиендата на Борисов.Същата Янева е близка с Цв.Цветанов.Някой може ли да направи връзката с днешното разследване?

38

Анонимен

преди 4 години

Поредния кьорфишек на Комунистите....за да отклонят вниманието от скандала с Радев. Няма да ви мине номера...........:)

37

Боец

преди 4 години

И аз искам да чукам миска за апартамент в Барселона от 3-4 млн.евро, ама тя да ми го подари.БГ ***.

36

Тонката

преди 4 години

До СъвпаденияТези съвпадения ги е писал Армен Бабикян,нали?:):):):)