125

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тезикоито искат да свалят правителството искат да ни сменят европейското управление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила,за да станем тяхна собственост!Страхувам се,да не станем втора Украйна!Моля,ви,спасете България!

124

Анонимен

преди 4 години

Какви много високи жилищни сгради да строят, като земята е била блата?

123

11

преди 4 години

Стази разлика,че там повечето жилища се държат от няколко фирми и парите отиват на няколко места. Чист монопол. Не е като тук , да се държат повечето от частници. В такъв случай държавата може да каже нещо. Тук няма как да стане, то и за това София е на тоя хал :)

122

Ozzy

преди 4 години

Цената се определя от пазара, а не от държавата. Наемът е бизнес, от който също се издържат доста хора. Цените реално няма да паднат, просто част от наема ще бъде "под масата" на база негласна уговорка. Като искаш да живееш в голям град, ще си плащаш!

121

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тези които искат да свалят правителството искат да ни сменят европейското управление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила,за да станем тяхна собственост!Страхувам се,да не станем втора Украйна!Моля,ви

120

Анонимен

преди 4 години

Много си тачите жилищата, но когато градовете се опразнят, големите работодатели се преместя където и а поеме хира и заплатите паднат яко, ще се чудите как да си продавате и на 1/4 от сегашните цени жилищата. Разбира се на всички е заложено сега, на момента, директна печалба - затова земеделието ни е в колапс, всеки втори се лъже от финансови измами, в БВП и всичко което обхваща се чете каро диагноза за смъртоносна болест ...

119

Анонимен

преди 4 години

Затова в Англия имат прогресивни високо такси на второ, трето и пето жилище ...Иначе в един момент правиш закони, са ограничаваш огромни корпорации, но не помага, а го духата хирата с един екстра апартамент ...

118

Анонимен

преди 4 години

Да живее братския венецуелски народ!

117

Анонимен

преди 4 години

В същото време жилищата, които се дават под наем вече са толкова малко, че е изключително трудно за новодошлите в Берлин или онези, които вече не могат да си позволят да плащат за стария си дом, да намерят нов апартамент.Ми да им изпратим малко софийски тарикати(строители) и кметицата да направят всичките градинки в кооперации!

116

Американ

преди 4 години

'Баси нещастниците, с чужда пита помен правят!Който няма пари - да си ходи. Нещата сами ще се урегулират. Ама *** все ги тегли да се разпореждат с чужди пари( в случая - апартаменти ).

115

Анонимен

преди 4 години

Един призрак броди из Европа призракът на комунизма

114

Анонимен

преди 4 години

До ЛАН ужасни са. Проблемът на големите градове е, че хората имат патологична нужда, да са наблъскани и всичко да е наблизо, а в Берлин не искат високи жилищни сгради. Може да правиш жилищни сгради по 130 етажа вече, ама те не ...

113

Анонимен

преди 4 години

До 125Кой не му хареса? Нека мини обясни защо?

112

Анонимен

преди 4 години

До стар набирИма гони това, че жилищата бяха мнооооого евтини. Ама сега, ако си дете с двама братя и една сестра, някак си, не с е чувстваш много богат ... защото сме имали една къща на село.

111

Анонимен

преди 4 години

До 124Едни от двете ше е...Или ше ти ги вземе партията или корпорацията корпорацията. Резултатите ше са едни и същи ...

110

друг от Германия

преди 4 години

Берлин е един ПРОЛЕТАРСКИ ГРАД, управляван от социалисти, социал-демократи и зелени.А цели райони се управляват от Арабските Кланове ( мин. 12 в Берлин, всеки с по около 1000 души).

109

Lan

преди 4 години

:) Чакам да прочета от противниците на комунизма колка са ужасни панелките...и къщичките по общ проект по малките градове/села.

108

до 119 от Ст.Н.

преди 4 години

Точно обратното е, объркал(а) сте причина и следствие. Богати сме, защото...Но всеки си има собствени приоритети. Вие предполагам живеете под наем.

107

Българин от Германия

преди 4 години

Българите се класираме на едно от първите места в света по собственост на апартаменти, къщи, вили. Малко са народите. които по този показател могат да се мерят с нас. Трябва по-често да се появават подобни на тази статия, за да ни се повдигне самочувствието. Вижте германците - нямат собствени жилища, ама с голямо самочувствие, чувстват се отговорни и загрижени за целия свят. Аз не ги съжалявам ! Нека да плащат високи наеми като им са промити мозъците.

106

Анонимен

преди 4 години

До Стар наборКато сте богати що си сменяте анцузите през 10 години.