208

Анонимен

преди 4 години

Боцка що още не са те поканили да четеш лекции по икономика в някой университет? Личи си че ги назнайваш работите с макроикономиките кохезиите и т.н. Ама туй в пожарникарското ли го учихте?

207

Северна Корея

преди 4 години

До ей *** 209Днес.бг редовно пропускат такива новини!

206

Гешев

преди 4 години

До АЛО, ГЕШЕВ СЪМБлажени да сте вериощите (баламите)...

205

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Времето лети все по далекоНие го следим, но ПО ПОЛЕКАЧорлави глави, като пиратиПеем и чакаме зората...Барът е до моретоИ морето е до бара...

204

АЛО, ГЕШЕВ СЪМ

преди 4 години

Сега е интересно и другото ...Дали Човекът с каскета ще се самосезира във връзка с публикации в чужди медии за корупция и пране на пари на най-високо ниво в България.Сиреч дали господин главния прокурор Гешев ще образува дело срещу премиера Бойко Борисов и до какви резултати ще доведе разследването ...Ако го направи ще ни убеди поне малко, че законите важат еднакво за всички.Ако се направи на ни чул, ни видял ... ще излезе, че прокуратурата действа с двойни стандарти.

203

:))

преди 4 години

До ей мисиркиЗащото България е след Зимбабве по свобода на словото.

202

Анонимен

преди 4 години

БОЕЦ внесе сигнал до ВКП и главният прокурор Иван Гешев за скандала Къщата в Барселона на Бойко Борисов. Сигналът е с Вх. PRB202004849769I от 21.02.2020г. Сигнала е след публикации в един от най-авторитетните испански ежедневници, от които става ясно, че премиерът на България е разследван от испанската птрокуратура и каталунската антикорупционна полиция за пране на пари, корупция, финансови и данъчни измами, корупционни връзки с Валентин Златев и Лукойл, руски зависимости и тн.

201

ей мисирки

преди 4 години

Защо тука се мълчи за заявлението на Каталунската полиция че срещу Борисов има следствие за пране на пари?!

200

Анонимен

преди 4 години

Българския парламент - гарант :) Там има 200 вечно невинни за нищо

199

Анонимен

преди 4 години

ДЕКА Е СРЕТАН

198

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 200Напротив ! Между Борисов и Радев има няколко съществени разлики.Това, че и двамата са комунисти е ясно. Едно време не можеше да си нито в армията, нито в МВР, ако не си партиен член.Разликато обаче е в интелекта и в мъжеството.Радев е далеч по-интелигентен и по-смел от Борисов.Бих добавил и по-честен.

197

Анонимен

преди 4 години

Буреносни облаци се задават над краля слънце на Банкя. Вчера "празник" днес разследване от Барселона, такъв е живота днес си горе утре в затвора няма как хубавото и лошото върви ръка за ръка. Нядявам се лошото да е вечен спътник на хората съсипали България.

196

Анонимен

преди 4 години

Гледат ни, а в скоро време някой може да гледат небето карирано.

195

Северна Корея

преди 4 години

До Анонимен 197Какви комунисти ве ***, комунист може да е само простия ти идол ***.Ти изобщо имаш представа на какво ниво ни е икономиката ни, ако въобще можем да е наречем такава.Никнейма ми съм го избрал нарочно, заради навикването на Вожда на ония подлизурко с винетките.Как беше...отиваш във всяко градче и викаш като глашатай три пъти...няма винетки, няма винетки, няма винетки...хахах.

194

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Като мъж разбирам Бойко за младата любовница. Даже го оправдавам !Че на кой застаряващ мачо не му се иска да бодне млада моделка ?!Не е проблемът в любовницата обаче.Проблемът е в това, че когато насъскваш питбула с каскета към други, би трябвало поне ти да не си корумпиран.Другото е наглост.За крадените народни пари за подаръците на моделката да не говорим ...Къща за 3 милиона, луксозен бутик в Барселона и Порше за 70 000 еврака.Това е само известната част ...

193

Гъзев

преди 4 години

Гледат ни за чакалнята на майната си през юли, Борисов: По-полека! Ще отида на някоя си майна

192

Василев

преди 4 години

На Борисов парите му са от частния сектор, а на Радев и Деса апартаментите им са от държавната хазна!!!Агент Лаайъл Фланари!ЦРУ!!!

191

hahaha

преди 4 години

"Срещу премиера Бойко Борисов се води разследване, но тъй като то не е приключило, не можем да дадем повече информация". Това заявиха от пресцентъра на полицията в Каталуния ...Явно тамошната полиция са "рубладжии", вербувани от Радев... ХАХАХАХАХАХАХАХА!!!

190

До Василев

преди 4 години

Подлого долна, ти се изчерпа тотално! Търси си работа! Повече няма да те канят по студия на тв!

189

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!