11

skunk

преди 16 години

Иначе аз пробвам само 2 вида холандец, от моите си растения и вече незнам к'во става наоколо.. пък по 30 вида на ден ??!Трябва да пазим децата си от таз марихуана!

10

skunky_force

преди 16 години

За к'во им е на политиците да гледат белия свят? маймуните от джунглата искат ли да ходят в света на хората?

9

преди 16 години

Марихуаната е трамплин към космоса, а алкохола четем всеки ден към какво е трамплин - към гроба за съжаление, и аз обичам ракийка, ама да разправят, че масура е по-вреден и най-вече опасен, никой не може да ме убеди - дали напушени младежи ще ходят да се бият с пазачи по строежи..!?

8

hui4o

преди 16 години

...ами защото много хора лапкат парички от тази работа ... не им е изгодно да я легализират защото паричките ще влизат в държавата вместо в някое джобче .. също както по време на сухия режим в САЩ мафият е направила доста кинта ... за тва ... тревоманите ... най големите врагове на народа ... в тая държава никога няма да се оправят нещата ... всичко е режисирано и се управлява от бивши ченгета .... мама им д'*** ненаяла се ...

7

преди 16 години

И защото ще спадне масовата консумация на алкохол, който носи много доходи в икономиките по света. Просто легализацията не е рентабилна, а в Холандия е така, защото това им е един от основните ресурси, понеже нямат много други начини за печалба.

6

преди 16 години

щото *** не пофят.

5

преди 16 години

Защото се смята,че марихуаната е тръмплин към твърдата дрога,което за повечето потребители с лабилна психика наистина е така...

4

преди 16 години

Много ми е чудно, ако действително марихуаната е много по-безвредна от алкохола ,че даже и полезна за над 100 болести защо не я легализират... Дори по в-ТV казаха ,че била по малко пристрастима от цигарите.. И сега гледам холандците чак празник на марихуаната направили сортове отглеждат-направо индустрия.. Защо обаче е забранена а алкохола ,който е бил много по-вреден и пристрастим не е забранен.. Някой може ли да ми каже...

3

преди 16 години

Горките съдии, никак няма да ил е лесно. Товa да пробваш 30 вида холандец може да ги доведе до трайна загуба на адекватност.

2

Nord

преди 16 години

Е тва е европейска държава!!! А не тука за един джоинт да ми говорат глупости и да ме бутат в затвора!! Моля, господа политиците да погледнат какво става в белия свят, и да взимат пример!

1

ZAMINAVAM ZA HOLANDI

преди 16 години

ZAMINAVAME ZA HOLANDIQ,TAM 6TE E! OMRUZNA MI TAQ KAZARMA-PO ZLE ZATVOR:) TREVAAAAA!