28

пияница мистик

преди 4 години

"Анастасия вече една година чака процесът срещу нея да започне. Заплашват я 6 години затвор, тъй като е свързана с продемократичната група "Open Russia UK", която се смята за "заплаха за националната сигурност" от руските власти."За първи път съм съгласен с действията на диктатора Джуджан! Така трябва и тук да стане! С твърда ръка да се мачка опозицията. На всички просъветски партии членовете им така да се третират. Бойко, гледай и се учи. И който коментира в нета срещу властта - също!

27

Анонимен

преди 4 години

Червени фашисти!

26

Анонимен

преди 4 години

За степента на услугите /частни и държавни/ през интернет не ми се говори- ние сме в каменния век------ Какво точно значи "степента на услугите" и защо още стоиш в каменния век? Защо още не си се прибрал при баба си и дядо си в Просия?

25

Хаахх

преди 4 години

До АнонименАбе ти нормален ли си .Асансъори ......лелелее .Като си в каменния век що го дириш тука бе.Цял свята се напълни с руснаци и не могат да се отървят от тях а ти ми говориш за каменнта ера.В България е пълно с руснаци.Я кажи за някои италиански и френски квартал в русията.

24

кофти

преди 4 години

В Русия е тъпотия до шия.

23

агитпроп

преди 4 години

Много ви е примитивна пропагандата! Затова Джонсън иска да разтури ББС!

22

Анонимен

преди 4 години

Юдеизма и Исляма са религиите на п"омиярите на които не им се работиПокрай геноцида на бялата раса съвсем малкото евреи се уредили да безделничат и лентяистват на англосаксонска издръжкаВече над 1 милиард мюсюлмани искат същото от англосаксонцитеУж евреите нямали държава а си имат САЩ и ИзраелКакво правят евреи в САЩ след като го има Израел защото не само на мюсюлманите им се струва че от две еврейски държави замирисва на АНГЛОЕВРЕИСКИ конспирацииЧестит им марксически 11.09.2001

21

Анонимен

преди 4 години

Вярно е,че В Русия има проблеми, но тук пишещите си нямат представа от живота там, поради което пишат глупости. В Русия направиха три програми за подмяна на старите коли, при смяна на асансьор в блока 90% от цената се поема от държавата. Да кажа ли колко са детските надбавки, за да ги сравните с нашите? За степента на услугите /частни и държавни/ през интернет не ми се говори- ние сме в каменния век. Има още много други неща, но нямам место за тях.

20

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо...............абе, няма ли нещо по-свястно да изкопате, а те тия простотии??? Дотолкова ли ви е акъла вече, че започвате да съчинявате щуротии????

19

Хаахх

преди 4 години

До ОбективенАбе малоу...мник хора избегаха заради такива като тебе ,кадето се стремят да превърнат България в сателит на руските алкохолици.

18

Анонимен

преди 4 години

Подлoгата Николай Малинов, да организира 2 вагона български русофили за контрапротести в Москва на протестите срещу Путин.

17

Анонимен

преди 4 години

140 милиона са под национален арест. Има само за баш комунистите из Масква, там където е текло пак ще тече, СССР-2 е във възход, но нас не ни интересува. Радев и другите ибрицци да му мислят.

16

Русия е в 19 век

преди 4 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

15

Анонимен

преди 4 години

Ми то да си само в Русия и без арест си е достатъчно трагично. Но на русофилите им харесва.

14

Шапшал

преди 4 години

Соломон Паси с пола... Е на такива и разни НПОта наливат пари да дестабилизират държавите краварите.

13

Да сравни

преди 4 години

Да види как се отнасят с Асандж в Англия за да разбере колко е щастлива че е в Русия

12

бай ганю

преди 4 години

какъв голям престъпник заплашващ суверинитета на русия тцтцтцтявно в страната на КГБ методите си остват същите както от преди 40 год и друг века горките хора просто искат да живеят нормално

11

Bagyra

преди 4 години

За какво се бори тази и тя не знае.Не помни ли как Западът постави Русия на колене и изсмукваше ресурсите му.Това време ли иска да върне ? Ако това е така - малко и е наказанието.Или е сляпа,или е много ***,че не вижда как всички "партньори" точат зъби за руските ресурси.Путин изправи държавата от калта,където едно друго западно *** я захвърли.Пита ли се патката защо онзи с петното живее в Америка.Руският народ трябва да бъде като юмрук,защото е цивилизационният отговор на джендърския запад.

10

Патриот

преди 4 години

Тези статийки коло лоша била Русия са от рубриката "Пропаганда в десетет"

9

Анонимен

преди 4 години

Аман от изкуку.ригали лелки...