37

Анонимен

преди 4 години

До 26Ха ха запърви път чувам отклоняване на вниманието от нещо което още не е привлякло вниманието, найстина чупите *** гербавите

36

Анонимен

преди 4 години

Боклу пак ни лук ял ни лук мирисал

35

Анонимен

преди 4 години

Щом БиБи казва нещо значи е така кога е лъгал никога.

34

Аз съм

преди 4 години

Добре, съгласен съм до някъде с Ал Бънди, но админите все пак трябва да разберат, че няма друга опозиция в България.БСп никога не съм ги харесвал, но си задайте въпроса защо Бойко е бил бодигард на Бай Тошо.Нали е голям демократ, въпрос на принципи!

33

Сапунисан в банята

преди 4 години

Кой контролира службите? В чие подчинение са? Държавата е на автопилот, така ли?

32

Анонимен

преди 4 години

Ал Бънди, ако ще каскетът да си смачка, Борисов няма нищо общо.

31

Ха-ха

преди 4 години

Мутрагеньо се опитва да бяга по тъча...Сус,бе,маскара,времето ти изтича!

30

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

ББ лъже като... избирателите си, онези тъмно виолетовите. DEEP PURPLE да ме извинят...

29

Анонимен

преди 4 години

Ако слушам Тиквоглавия с празната кратуна, накрая ще излезе, че Радев сам се е поръчал.

28

Анонимен

преди 4 години

Подслушване има, въпросът е кой го е направил и кой го е разпоредил и защо го е направил, след като Конституцията забранява такива действия срещу президента. Трябва да се знае кой носи отговорността за подслушването, защото това, както и разпространяването на записите е престъпление.

27

Анонимен

преди 4 години

До 27Пий си хапчетата!

26

Анонимен

преди 4 години

Всеки нормален човек знае че Борисов държи Гешев на къса каишка и го насъсква срещу който му е неудобен и застрашава Диктатурата Му.

25

НЕ МЕ УЧУДВА

преди 4 години

Че под всеки материал за Борисов,червените пиавици се накачулват с надежда да си начешат нараненото самолюбие на крадци и д,упедавци ,рублофили!!Лайте си,а керванът на Българите си върви към Европа и цивилизацията,въпреки вас,червените злобюли!

24

Анонимен

преди 4 години

самальотчика се опитва да измести вниманието от шпионския скандал който скоро ще излезе

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя е разбрал, а и са му го казали директно, че няма кой да приеме разбойническата ни държава в еврозоната и сега подготвя народонаселението за изхода на това кандидатстване!Резултат ще е същия като с Шенген! И ще започнат да ни обясняват колко хубаво е да бъдем извън Шенген и извън еврозоната, а най добре ще е да сме и извън ЕС. Това е целта на гребаеата шайка и олигарсите.

22

Анонимен

преди 4 години

Алооооооо много бързо забравихте какво беше при комунизма и желязната завеса!!!!Припомняйте си ги преди да пишете идиотщини!!!Ако сте млади прочетете!!!

21

Аз съм

преди 4 години

Бих му повярвал ако властите са независими, но след цирка Гешев, твърдо не.

20

До 16

преди 4 години

Ех защо не може само за един месец да се върне примиерно 1988година.-със всичките ,,екстри " в които живехмеПовечето от.тези юнаци- многознайковци нямаше да са живи а оцелелите щяха да търкат наровете на Пазарджишкият или Софийския,или да лежат бездиханни по границите......... Слободия брат,те не съзнават какви късметлии са и в колко свободно и задоволено време живеят.

19

Оцеола

преди 4 години

Ами като нямаш нищо общо с подслушванията, уволни си шефовете на службите, пич! Или лъжеш или си слушат безконтролно!

18

Анонимен

преди 4 години

Червенотиквеника от школата по марксизъм и ленинизъм в град Банкя и потомствен член на БКП като тати дето донасял срещу убития му дедо за да стане червенМного търсени българските червени сталинчета от запада...брейГледах я агитката на Микре Африканския оранж с плакати колко търсени п"роститутки са от западняците и абсолютно нищо за БългарияКой ги е накарал червените от БКП и бившето ЦСКА да живеят още във БългарияДа се пръждосват в леглото на Елизабет Втора че по-късно ще е с насилие