135

БАБА СТОЙНА

преди 4 години

Бяха комунисти,сега са капиталисти.Някога здравеопазването беше безплатно.При капитализма болниците са търговски дружества,тоест-магазини.Писна ми от капитализъм,бедност и алчните политици като бибитковците!

134

Koko

преди 4 години

Всеки, който пише тук против Гешев ще бъде разледван за подронване на авторитета на прокуратурата, заплаха и закана по смисъла на НК. Опичайте си акъла, всичко се протоколира !!!

133

Бухал

преди 4 години

Както казва ПРЕЗИДЕНТА връзката Премиер .....Прокурор е дълбока.... обслужваща бухалка....До доказване на обратното и противното!!!!!https://segabg/sites/default/files/_sega/styles/sega-max960-nocrop-watermark-conditional/public/comix/02-16-2020.jpg?itok=GGNGwEPc

132

Безкомпромисен

преди 4 години

До кога ще ни управляват отрочетата на комунистите?

131

Анонимен

преди 4 години

Тоя с каскета защо не се избръсне?

130

до 129

преди 4 години

Имали сме, имали сме - Борисов си остава ненадминат и Клоун 1

129

Анонимен

преди 4 години

Този Главен Прокурор, се оказа по голямо "перде" от Премиера Борисов! Прокурора Гешев е затънал до ушите в политика и тепърва започва да изпълнява колосална политическа поръчка с помощта на ДАНС, за проверка на всички приватизационни договори.Всеки мислещ човек, му е ясно, че това е мисия невъзможна, та, дори и да се впрегне, целият състав на Прокуратурата и ДАНс да работят само по тази задача, ще им отнеме десетилетия!Институциите ще работят селективно по договори свързани със сега известни лица от БСП, някои неудобни и на ДПС, и такива от извън парламентарната Дясна опозиция!Със сигурн

128

Анонимен

преди 4 години

При Орешарски нямахме такива заеми,каквито натрупаха ГЕРБ и няма нищо насреща, сега ще направят като в Гърция - ще дойдат чужденците и ще кажат давайте ни всичко в държавата ви,заради заема и ще ни вземат държавата,а ние ще останем само слуги и роби в собствената си държава и нищо повече.Не само това,но и ще качат цените,а заплати и пенсии ще си стоят мизерни и ще загубим още население,което ще емигрира.Такава е схемата за ограбване на държавите - чрез заеми,а след това грабеж на цялата държава

127

Анонимен

преди 4 години

По-голям клоун от този никога не сме имали

126

F5

преди 4 години

Но кучето лае само срещу враговете на този който пази , от църквата защо ги замесвате в простотиите си?

125

Какво следва?

преди 4 години

Винаги когато се вдига толкова много шум покрай нещо, ни готвят някакъв друг "подарък-изненада" ... я някой милиард заем, я пореден удар по малкия и сребния бизнес.

124

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми тогава защо сложиха американец да ни командва съда,бе?Че искт дори и да ни сменят конституцията.Защо не сложиха руснак?Защо не сложиха българин да командва американския съд,а обратното?Ние сме в ЕС и би трябвало да се консултираме с европейските държави,а не с американските.

123

Анонимен

преди 4 години

Искаме да дадем на българските граждани, това което очакват. Нищо подобно няма да се случи .Само се бунтуваме и мърморим и няма измъкване от този жесток режисьор животът.

122

Анонимен

преди 4 години

Хич не ни пробутвай лъжите си,партии директно подчинени на щатите са нашите партииАбе така е бе, няма как да е иначе :)

121

СМЕХ

преди 4 години

НЕЗАКОННО ИЗБРАНИЯТ ПРОКУРОР ДАВА ПРАВНИ СЪВЕТИ ХОДИ И ЦЕЛУВАИ КРАКАТА НА ВОЖДА ТИ ОТ БАНКЯ

120

бибитко

преди 4 години

Аз съм ***.

119

www

преди 4 години

Е не Ви разбирам! Като нищо не правят прокурорите, като Ви тормози контингента от махалите, лошо, трагедия! Като тръгнат да ги проверяват, дали работят, от какво живеят, законни ли са им доходите или крадат, това пак е лошо, пиар било! А как да стане тогава? Битовата престъпност е най-страшния вид торзом в тази държава, няма как за кратко време да се ликвидира, поне дано намалее....

118

Анонимен

преди 4 години

При Орешарски и Станишев направиха пътища и много по-качествени от Бойковите и нямаха големи заеми като Цецоувите,това че не помниш,не е -----------И къде са тези пътища?

117

Анонимен

преди 4 години

Не бих се изненадал накрая на Гешев да му писне и иде в ОАЕ и да докара Божков за ушите.

116

Анонимен

преди 4 години

" десни партии" с ДС руски шпиони за босове, а в " приватизацията" пак същите " десно- леви" руски шпиони- Импексова, костов, черепа, р петков, р. ОвчАров, доган, пеевски, банев и, маневри и още цел болюк все руски възпитаници- милиардер- комунисти! Тия ли се " съветват" в Сащ бе х ахаха или в москвето?