92

Факт

преди 4 години

Има ли някой заблуден , който да вярва , че Божков ще бъде върнат в България ? Това никога няма да стане и така ще замре ентусиазма на Гешев и народа за справедливост !!! Държавата се управлява от олигарсите и комунистическите наместници ! Дори египетските фараони са мислили повече за народа си ,отколкото нашите управници мислят за нас ! Я каква устрмност, какви неистови напъни за вземане на властта !!!!! Всички искат не да са слуги на народа , а да го обяздат , да го натикат в *** г.з !!!

91

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете, че всичко това е театър на прокуратурата? Помните ли как пуснаха по същия начин и братя Галеви?

90

Анонимен

преди 4 години

Ескобар имаше 600 милиарда, а как свърши? Няма бандит по силен от държава.

89

Анонимен

преди 4 години

Споко, Гешев ей сега ще сложи каскета, костюма, слънчевите очила и ще почне да дефилира като сводник из селата да лъже бабите, че ей сега ще излови всички престъпници.

88

Анонимен

преди 4 години

Ц. Василев викаше че Виваком е много голяма хапка и никой не може да му я вземе. Е взеха му я. Сега Божков е много голяма хапка, е ще видим какво ще му остане.

87

Анонимен

преди 4 години

Утре да излезем пред парламента на протест в подкрепа на Васил Божков,а?Ялов опит, пич. ГЕРБ от десет години ядат от шепата на Черепа. И БСП ядоха, то е ясно, но герберчетата ядоха наистина много.

86

Анонимен

преди 4 години

До 87Просто е бил задържан в страната, поради факта, че не е имал нужния паспорт. Въпросът е, отсега нататък а, какво следва. ГЕРБ миже и да не е с толкова биго власт на следващите избори, а Гешев, който е абсолютно независим, може и са не е прокурор за дълго. Да не да се върне Божков, че да си пуска всички с лихвите. Реално погледнато, един пряк конткурент свидетеелсрва, че го заплашвал, после пусна бомбата, ме Божков е сериен изнасилвач и сега има някаква чистка, все едно сме 94а.

85

Ташко Ерменко@

преди 4 години

Утре да излезем пред парламента на протест в подкрепа на Васил Божков,а?То,не,че нещо ще помогнем,но е така да се пораздвижим и да блокираме няколко пъти орлов мост да им е гадно на тези герберските калинки когато си прибират децата от училище.Костя пак обеща да докара от Варна петдесетина човека да изглеждаме малко по-внушително.И ние софийската група още тридесет и ето ти почти 100 човека.

84

Анонимен

преди 4 години

"Задържането на такъв олигарх зад граница е успех за българската прокуратура", коментира пред репортер на Bulgaria ON AIR говорителят на главния прокурор Иван Гешев - Сийка Милева."Ако разхождащият се на свобода Божков ви е успеха, страх ме е да си помисля какви ще са ви провалите.

83

Анонимен

преди 4 години

До 86 знамНе е полезно за здравето да знаеш много

82

Анонимен

преди 4 години

До :(Така че спри с глуспктите. Било обидно - ем да беле станал дърводелец, не хазартен бос ...

81

Анонимен

преди 4 години

До :(Ако излезеш от захаросаната политокоректна фантазия в която живееш, щеше да знеш че Божков е изключително опасен човек, покрай който много просто изчезнаха, а други бяха пребивани, а трети станах милионери, от най-обикновенни чиновници.

80

избирател

преди 4 години

Гусин Гешев,то изонзи ден пак Ви попитах,но Вие ПАК не ми отговорихте.Та,с кого ще "борите", престъпността?!Особенно битовата такава?!С милиционерите?! С ония къде ограбват казина или с другите,къде ограбват баби?!

79

Анонимен

преди 4 години

Все повече се убеждавам, че Божков даже не е бил арестуван.Въпросът е, дали всичко това е било постановка за пред електората ("Ние ще се правим, че те гоним, ти ще се правиш на уплашен, ще преразпределим едни пари и порции от баницата, ама всичко ще е наред")Ако не е било постановка, а наистина са искали да го удрят...е, някои хора няма да спят спокойно, доде са живи. Къде ти да спят, на улицата няма да посмеят да излязат.

78

знам

преди 4 години

че Божков падна от самолета. Ред е на Радев и Нинова. Нинова ще падне лошо - Атака и скъса парашута.

77

Анонимен

преди 4 години

Гешев да не се занимава с дребни риби, ами да каже намериха ли откраднатия бойлер на баба Наска? Ще праща ли цялата полиция в селото, както обеща?

76

Пъзрл

преди 4 години

Черепа го направете финансов министър, че смята бързо и не бърка! Горанов както се вижда едно ддс не може да сметне!

75

Анонимен

преди 4 години

Банева викаше, знаете ли колко е лошо да слезеш от самолет на майбах. Готовите пари бързо свършват, особено като плащаш за да седиш свободен.

74

Анонимен

преди 4 години

А битовата престъпност и цяла седмица като в криминален сериал обират банки,магазини, бензиностанции е цялата страна , Сийке,куха лейке, кажи нещо, овца заспала?Божков ,ако ти е оред очите ще се на..среш от страх.

73

избирател

преди 4 години

Ех гусин Гешев,пак аз, обикновения ЧОВЕЧЕЦ излязох прав,а уж Вие сте голямата работа.Аз казвам,свърши се с Божков,Вие не та не,ще го върнем,ще го бесим..Вие така казвате и за останалата престъпност,ама...