68

Cc

преди 4 години

Те и полицаите са крадци и далавераджии, към кого да се обърнем ние обикновенните граждани?

67

Анонимен

преди 4 години

Зам. шефа на районното с авери грабят и мародерстват. Баш като приказката за Али Баба и четиридесете разбойника. Малейййй, после имайте респект към тия. Клоуни в униформи!!!!!

66

Ф.С.В.

преди 4 години

Гешев връщай се от село -че в София стана страшно -банкови обири всеки час и Висши ТОП Полицаи ограбват възрастни нещастни жени и правят схеми за измами дори от ТОТОто! Как може да станеш за смях на всичките си подчинени за 12 000 лв ? Та с тези пари дори една автомобилна трошка не може да си купиш- Мотивацията при полицаите вече ще е НУЛА! Ами то Началника им дето "коли и беси" в Районното -краде и лъже по телефона !! УДЖАС!!

65

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

Това в Росия не можи да стани1 Там другаряПутин вавеждъ ред и закон.

64

Анонимен

преди 4 години

до 69 Ф.С.Б И то крадат от бедна старица, дето тази печалба от 12 000 е може би най- хубавото нещо което й се е случвало от години насам.

63

Анонимен

преди 4 години

Стана и Гешев голямата работа, къде спа когато беше зам. главен прокурор. Тогава може би нямаше престъпления...

62

Анонимен

преди 4 години

Господин Гешев, нещо да има да казвате. От кого ни пазите, или който бие полицай ще бъде съден. Господин Гешев първо вашите хора си проверете и след това пристъпниците ловете. Тези пари които харчете от хазната/пари от данъците на народа/ за разни СРС и други разходи като проверка на приватизацията , която дори и да се докаже че има извършено престъпление ще е минала давността. Така с готови пари , с мутренски каскет всеки може...

61

Ф.С.В.

преди 4 години

Обикновенните граждани на България се трудят и с тяхните данъци се заплаща за тяхната сигурност - и накрая какво излиза- Гражданите ги хранят заплати им дават- а ТЕ (полицаите) не им дават никаква Сигурност и на всичкото отгоре ги мамят и крадът -Нещо като АЛО ИЗМАМНИЦИ само че с униформи !! Парадокс и Цинизъм-! Ако има някаква присъда за тези Началници- ТЯ трябва да е двойно повече като затвор!! Защо тези ВИСШИ ПОЛИЦАИ НЕ КРАДАТ ОТ ГАНГСТЕРИТЕ?? АМА ТАМ МНОГО ЩЕ БОЛИ! .НАЛИ?

60

Анонимен

преди 4 години

Един познат близо 2год стои без работа ..от всякъде го гонят на 2та седмица .... и скоро го виждам и ми каза, че щял полицай да става .. казах му по добре таксиметров шофьор тях повече ги уважават

59

Ф.С.В.

преди 4 години

На тези "НАЧАЛНИЦИ" заплатите им са поне 3000 чисто!! и станаха за смях за едни 12000лв -направо БЕЗУМИЕ И АЛЧНОСТ!!! Поне да си заслужаваше "риска" )) смешковци!!

58

Анонимен

преди 4 години

Нашата полиция ни пази но напоследък и ниобира и не на последно място ние им плащаме данъци и осигуровки, после като стачкуват пак ги подкрепяйте

57

тя

преди 4 години

Като служители на МВР ,тяхното деяние трябва да се разглежда като двойно престъпление !Крадът и от бедните !" Ненаядоха" се на пари !

56

???

преди 4 години

Извинете,но тази статия е написана много объркващо. Звучи ми като разказ на дете от детската градина.

55

Анонимен

преди 4 години

Имена и лица ... в случай че съда се произнесе грешно :)

54

Анонимен

преди 4 години

Много долна милиционерска гнида. А лошото е че 90 процента от цялата седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, са такива. Като през цялото си жалко съществуване, за пет пари работа не вършат, освен да се занимават с всевъзможни престъпления. Иначе е голяма работа, карта, пищов, шеф, мани мани.

53

Джаро

преди 4 години

Нема полиция всички са престъпници. Сега този да отчете на жената 10-рен размер сумата и да го пенсионират без пенсия.

52

ужас

преди 4 години

Баси ...... Аз съм служител на МВР и съм потресен какви *** се подвизават в системата.

51

вера

преди 4 години

Обраха баща ми и единствената свидетелка , която можеше да даде показания беше инкасаторката за водата. Но полицаят казал, че е съпруга на колегата му и няма да я призове, за да не си развалят отношенията. Обраха офиса ни и дознателката никога не посети местопрестъплението. Екипът, който дойде на място ми обясни, че не можели да я повикат на момента , защото била човек на един човек. 10 дни по-късно и стана удобно да и предадем данните за откраднатата техника - лаптоп и други.

50

кука

преди 4 години

Точно този от 3то е шапка на апашите по апартаментите в района.Ама за тези неща никой няма да го провери.Това с билета е простата измислица за да се прикрие истинската дейност.

49

Анонимен

преди 4 години

И служителката от тотопункта е замесена според мен. Казала е на джебчиите да проследят въпросната баба и да и вземат чантата. Случайно или не, откраднатото се оказва в полицията. Шефа като вижда, че фиша е печеливш, решава да си го запази за себе си и да изтегли печалбата.