241

Анонимен

преди 4 години

Искам да имам законово право да притежавам огнестрелно оръжие и да го използвам за защита в дома си. ПР акции с каскет не ми вършат работа. *** са стотици хиляди, а каскета един.

240

разделяй и владей!

преди 4 години

Именно на битовата престъпност под егдата на МВР-БКП се крепи държавата!

239

бедна държава

преди 4 години

До Анонимен- с богата битова престъпност под егидата на МВР и митничарите......................

238

съвременността

преди 4 години

Няма дом без открадната лека кола и обран човек от ало измамниците! Пълен хаос!Отвсякъда гледат как да крадат! Каквито са управляващите - такъв е народа! Ура!

237

десет божи заповеди

преди 4 години

До Държава отдавна нямаОбират те и след това те съдят крадците на България! Измислят си закони за оправданиеСатанинско правителство в услуга на дявола срещу Господ! Проклятие и анатема!!!!

236

контингента на МВР

преди 4 години

С оперативна разработка пуснат на свобода да им сътрудничи за параван!

235

Д - р Димитров

преди 4 години

Мангалоидите се лекуват много лесно с едни оловни хапчета. Доказах го, когато излекувах един плъх от столипиново. Лечението е бързо и лесно.

234

след дъжд качулка

преди 4 години

До Държава отдавна нямаЕдва, когато на народа му изкрадоха всичко мило и драго сега се сетиха за бита му!

233

Анонимен

преди 4 години

Хайде най-после поправките за неизбежната самоотбрана да минат на второ четене.И всеки неосъждан след прецизен психотест да може да си закупи лесно оръжие.Ще свърши много повече работа от медийни изявления.

232

Анонимен

преди 4 години

Специално за битовата престъпност е прав и трябва да бъде подкрепен! И дайте повече правомощия на полицията, а не да четем за потрошени патрулки! Като бъдат отстреляни двама-трима битови престъпници и най-примитивния ром ще има едно наум...

231

Държава отдавна няма

преди 4 години

За каква държава говори, тя отдавна е продадена на американците. Гериторията е тяхна(полигоните), суверенитет нямаме(има съгласие през България да минават войски на НАТО), икономика нямаме(по нареждане на САЩ нямаме право на руска газ), загубихме си най големият пазар-Русия и сега даже домати си внасяме!? Това ли е държава. *** започнаха и къщите ни да събарят, не само да ни крадат. Не се ли разтурят ц.иганските гета, държава няма да има!

230

Анонимен

преди 4 години

Ами хайде Геш давай с тебе сме. Само да не стане накрая ние ги хващаме, а другите ги пускат,че тоя филм сме го гледали. Успех!

229

Анонимен

преди 4 години

Гешев, изкарай още някое СРС да се посмеем.

228

HeinrichHimmler

преди 4 години

Гешев , твоят господар отдавна закри държавата като те назначи за главпрок, а ти щом ще бориш битовата престъпност като главен прокурор, вместо да се занимаваш с по-сериозни неща..например далаверите на властта и ББ, си кръгла нула, но това е ясно още като стана главен разследващ преди години по случая КТБ. А битовата престъпност вие я развъдихте като позволявате на електората ви от римляни да вилнее по селата безнаказано, така че дали ще я пребориш ,няма знаение, след като вие я създадохте!!!

227

Анонимен

преди 4 години

я той е решил да фане Боко и Цоко.п о д к р е п я м е

226

Миткалото

преди 4 години

Браво Гешев -за това което правиш.Малко хора ще го разберат.Чувам от телевизията разни хора от служили в МВР -може би бивши да те упрекват.Но те явно не са на ясно,че има спонсорство по един или друг начин (не говоря за подкупи).Браво -така трябва от главата към опашката.

225

Анонимен

преди 4 години

Защо няма вода в Перник ?

224

Анонимен

преди 4 години

Битова,партиина безотговорност !

223

Анонимен

преди 4 години

Днеспо новините показаха как 4 човека работят на водопровода по два часа.Бойко каза че ще се работи денонощно за Перник.И поредната лъжа .

222

Анонимен

преди 4 години

Десет дена превеждат документи на арабски и още не са пратени за Дубай .Той Божков може да е напуснал Дубай .То егати и превеждането и чудото ?Кво работите вие са питам ?