468

Българин

преди 4 години

Прав е Баце!

467

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов: Няма държава с евро, която да е по-зле от насТоя чак сега ли разбра,че и с евро и без евро държава по-зле от нас няма?Вероятно си мисли,че ние не знаем и ни отваря сега и нас ли?Верно ни има за лош материал!Убедих се!

466

Iozeff

преди 4 години

Този път е прав! Ние сме найзле!

465

Анонимен

преди 4 години

Как така сме зле и изостанали до вчера бяхме добре и отличници,тоя пак обърна палачинката.

464

само питам

преди 4 години

А щом е така Бойко кажи защо се караш с Радев? Той точно това ти казваше,че българите живеят злема от ГЕРБ някакви твои депутати му поискаха импийчмънт.

463

някой си

преди 4 години

А недейте го слуша. Утре ще каже,че е бил пиян днес като е казал това и ще ви убеди,че сме мнооого ама мнооого стабилна държава и имаме ръст на икономиката от цели 1100%.

462

До честно

преди 4 години

Не съдба , а избор.Българина не иска по умен от него да го управлява , срам го е.

461

честно

преди 4 години

Aбе и аз НЕ виждам друга държава с премиер пожарникар или без пожарникар да е по-Т**П от нашия,ама нейсе, съдба!

460

Павето

преди 4 години

Онея му казали колко пари ти дадохме ....Бойко зел да им обеснявя за северната тагента за магистрали инфраструктора .Ама тоя човек само за асвалт говори .Започвам да са чудя дали не е изкукуригал на тема асвалт и магистрали .То верно нямахме улици ама що с асвал а не са от бетон като в Германия .

459

Анонимен

преди 4 години

Саудитска Арабия ми е най-малкият дерт.

458

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен487 Връшай се оратно, като не ти харесва,освен,ако не лъжеш,като руски ***.

457

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да влезем в чакалнята за еврото,въпреки яростната съпротива на комунистите от БСП,начело с Радев.

456

Анонимен

преди 4 години

"За България в момента, това, което сме постигнали, въпреки намаления бюджет с 60 млрд. евро, е да получим толкова и повече пари, колкото сме имали, в процентно съотношениеНаправил си екскурзийка до Брюксел,връща се в България и ни сащисва сподобни безсмислени изказвания.Колко още трябва да го търпим?

455

Първенци по всичко

преди 4 години

Така е няма по скапана държава .Бойко мно си прав !Разбра колко лош материал има в България .Бедноста идва от данъците .Намали данъците да влезнат западни фирми в БГ .Те като видат кви високи данъци си забил няма да строят заводи за тебе .Високи данъци и първи по бедност !Шампиони сме ... Първи по бедност.Първи по смъртност .Първи по корупция .Първи по замърсяване на природата .Първи по простотия и безхаберие към опазването на водите и кислорода чисти .Първенци сме юнаци !

454

Анонимен

преди 4 години

Кво евро те гони бе брат? От други трябва да бегаш

453

Ъъъ

преди 4 години

Колко е права тиквата, като казва, че не вижда в Европа държава нито с евро, нито без евро, да е по-зле от България. Или по-просто казано: няма никоя държава, която да е по-зле от България.

452

Анонимен

преди 4 години

Не мога да си представя България богата .Няма велика сила която да го позволи .Балканите треа да са бедни за да работят на богатите държави като слуги .

451

Агент Буда

преди 4 години

Извода е че който е работил в комунизма за партията на БКП като охрана .Няма да иска преследване на комунистите .Защото ще е за затвора барабар със всички оцветени в разни партиики агенти .Агенти на БКП и ДС от соца затворите са за вас .Вижтее една Румъния ,Полша ,Унгария ,Чехия избиха си комунистите вкараха ги по затворите и ги преследват със закон забраняващ кумунизъм .

450

Анонимен

преди 4 години

До 474Бедни и ВредниКупи си въже и се обеси!

449

мишо бирочето

преди 4 години

този скотоумец избива рибата с логическите тъпанчевизми. ами то няма и държава в която не се води война и да е по зле от българия а населението ни намалява по бързо и от тези с война сигурно. няма и държава с евро която да е по добре след приемане на еврото. имам чувството че тиквеняка е опукал резерва крепящ борда и скоро ще ближем сладоледа за пореден път. до кога бе? скандал след скандал след скандал. имам чувството че ги правят мизериите само за да забравим предходните. офсете спинкат обаче, наведена глава, народ мършаляци и страхливци.