89

Георги

преди 4 години

Госпожа Нинова ние помним кризите които БСП ни надроби - тотално крадене и корупция до дупка. Орешарски беше черешката на тортата - крадене като за последно. Чак ви досрамя сами да го реализирате

88

Курнелия плаши

преди 4 години

Не показвайте тази снимка на Куурнела вечер, защото децата няма да могат да заспят. И не само децата, 85% от българите не могат да я гледат.

87

Тоягов

преди 4 години

Време е за лустрация на комунистическата партия,обявена за престъпна,в едно с фашистката.Това са кървави антинародни мафиотски партии.Демокрация и комунисти са несъвместими в съвременните общества!

86

Анонимен

преди 4 години

Едно хубаво нещо да водим от САЩ , явно те натискат Бойко да погне олигарсите

85

9

преди 4 години

Герб може да не ги искаме, но вас също не ви искаме...другите абревиатури и те да си знаят...

84

Анонимен

преди 4 години

Бг - криза и демокраци, демокрация и криза!Туристи от целият свят, елате в Бг и гаратирано ще обикнете държавите си!!!!!-)))))))))

83

бай Иван

преди 4 години

" Управляват ни само от криза в криза" Правилно е заключението на Корнелия.От как Бойко управлява,октопода на БСП попада от криза в криза.Парите от субсидиите свършиха.Спонсорите олигарси с блокирани сметки.Ужас.Комунист без пари,не вирее.Това е началото на края!

82

Анонимен

преди 4 години

"Споделяме напълно мотивите, с които президентът поиска и каза, че сваля доверие от правителството на Бойко Борисов. Това бяха и мотивите ни за вот на недоверие само преди седмица" -рече другарката Импексова. Има си хас да не ги споделяте като един и същ човек ви ги пише! :))

81

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са абсолютно негодни да управляват, но същото може да се каже и за БСП. В България назрява изключително тежка политическа криза. Трябва да намерим алтернатива на тия комунисти: ГЕРБ/БСП/ДПС/ОП/ВОЛЯ...

80

Ъъъъъъ

преди 4 години

абе другарко импексова, забрави ли в кви и колко кризи ни вкарахте до като управлявахте, забрави ли че хляб нямаше, че девалвирахте българския лев (по тоя начин обрахте спестяванията на българите), че си приватизирахте къде какво можахте (ти лично техноимпекс), че закрихте работещи предприятия и по този начин лишихте българина от работа, че създадохте мутрите, че назначихте ваши хора за милионери? то бива цинизъм, ама това твоето е.........!

79

Зозо

преди 4 години

Тая пак се изказа :))))))))))))))))))))))))) Що не вземе да се скрие някъде?!?Некви умрели ***......

78

Анонимен

преди 4 години

Тази е главната причина престъпното управление на Борисов и ГЕРБ все още да е на власт. Това е така защото всички знаят, че тая ще бъде още по-престъпен и некадърен премиер дори и от Борисов. Остава на нас да намерим изход от тази ситуация с негодната политическа класа.

77

Анонимен

преди 4 години

Нинче, Нинчеее..., да си беше мълчала, по-хубаво щеше да направиш!Ама, пустата ти гордост и невежество забиха "нож в гърба" на Радев!

76

Кака

преди 4 години

Кака *** изкукурига високопарно!

75

Анонимен

преди 4 години

Тая ми е ужасно противна.

74

Анонимен

преди 4 години

На Божков някоя си Лилана която му била любовница чрез фирма на която тя е вписана като собственик щяла да събира толтаксите,та значи пак Божков.Той има хиляда фирми и наистина не е мутра,той ГЛАВЕН ама назначен за милиардер от по-главни от него.Но пък бая народец както се вижда е хранил и са му благодарни.Ако могат ще убият Гешев.

73

Анонимен

преди 4 години

А хидроинженера дето построи един язовир за скромната сума от 1 млрд ,кога ще го погнете

72

Анонимен

преди 4 години

Бивша куртизанка на правоимащите

71

Анонимен

преди 4 години

До Решетников,човече недей така много хора няма да разберат иронияата ти защото те точно така мислят.Ако не беше така Гечев нямаше нагло да се пули по телевизиите а щеше да е в затвора и не само той.Иначе верно при БКП какви кризи имаше-БългарияСОЦЛАГЕР,България ДИСКОТЕКА,България БОЙ ЗА ХРАНА,Бълагрия БОЙ ЗА ХЛЯБ ПРЕЗ 1996 ГОДИНА,помните ли дрогари!Половин България без вода на режим и без канализация сега обаче Борисов опира пешкира.Ако сега беше зле нямаше така да драяат за власт червените.

70

Анонимен

преди 4 години

Никога повече БСП и Доган на власт !