23

айде сега

преди 4 години

Ако може да не каните този мухлясал крадлив интежинер-химик да раздава банкови съвети! Тоя лъже като за междугалактическа олимпиада.

22

V

преди 4 години

Аве да питам нещо ??? Ако собственото ни правителство няма доверие в лева и иска да ни вкара в еврозоната ,за разлика от всички други източноевропейски правителства .То тогава какво трябвада е доверието на пазарите към лева ??? Само питам де . И кво сега у злато ли да бягат левовете или у паунди .Гледам паунда скочи след първи февруари ?

21

Спекуланти

преди 4 години

Иначе много нагло се хили гадта.

20

радомир

преди 4 години

Нека да префиксират лева на по-реален курс, например 1 евро за 4 лева, но да го направят на закрито заседания и префиксирането да стане през нощта. На сутринта да осъмнем с новия курс и да няма време за интриги и други кандърми. Само така народа ще е доволен.

19

Спекуланти

преди 4 години

Банкерчето имаше предвид, че ако работиш за 2000 лв заплата и пестиш 300-500 от тях на месец ( хипотетичен пример ) тогава няма смисъл да обръщаш в друга валута и след 2-3 месеца или когато и да е пак да върнеш в левове защото така се губят много пари от спреда. Иначе ако сте толкова големи разбирачи и предвиждате какво ще се случи - играйте на борсата и станете богати. Тогава вече е друга ситуацията с валутитет.

18

Питащ

преди 4 години

Някой знае ли името на банката в която работи това лице?

17

Solar Power

преди 4 години

Първата реформа в икономиката е задължително всяка година нов касов апарат или наредба :) А защо не смяна и на номерата на автомобилите всяка година ? Нищо,че в Гърция, Германия... Хърватско още си карат със старите а са в зоната...... Защо пък и да не сменяме паспортите всяка година ?

16

Иван

преди 4 години

Ако валутния борд се махне, левът ще се обезцени мигновенно. Тоест 1 евро ще струва повече от 2 лева. Съвсем логично е да си държи човек парите в евро за да избегне обезценяване на спестяванията си. Имайте в предвид че да държите евро в български банки няма да помогне, защото като изчетете всичките ситни букви по договори и условия ще видите - държат левовия еквивалент на сумата която имате в евро. При промяна на курса веднага ще ви прецакат именно с това. Вие имате евро да, ама не точно :)

15

ха-ха-ха

преди 4 години

Когато дон Крадун Хампарцуци ви каже нещо-правете точно обратното.Аз лично на такива "експерти" като Крадун ,Каролев ,Влади , Менда и т.н. не вярвам дори на един звук.От лъжливите им уста излиза само зловоние и смрад. Абсолютни невежи и неграмотни тиквеници.Този крадлив дядка е завършил ...химия!Абсолютен случайник.

14

Офф ,да се омита

преди 4 години

Никога не слушайте този дърт и алчен измамник! Никога! Банката му Уникредит граби с най-високите лихви и НИКОГА не плаща на измамените от нея наивници! Питайте футболиста Мартин Петров.А дъртата арменска шушумига ви лъже при всяка възможност.Дано се задави!!!

13

Анонимен

преди 4 години

левовете в марки... яжте бмв та :)

12

ЛЕВОНЕ

преди 4 години

носът ти ми проби монитора

11

ИНЖЕНЕР-ХИМИКЪТ

преди 4 години

станал БАНКЕР много нагло го дава да учи бедните как да оцеляват, като тоя гушна МИЛИОНИ и седеше в стола на директора на УНИКРЕДИТ със заплата 50 000лв на месец. Направо как е оцелял не знам. Немотия до шия...

10

Анонимен

преди 4 години

Абе на тоя нема ли кой да му навие един между очилата. Ако бях си държал спестяванията в левове през 90-те години щях да изгубя десетки хиляди лева добре че бях ги обърнал в долари та не изгубих нищо, даже спечелих щото долара се вдигна до 3000 лева. Излезте от хралупите си бе оФце и ги разцелувайте.

9

ЕДИН ПРИЯТЕЛ

преди 4 години

от ГЕРМАНИЯ ми каза, че когато приемали ЕВРОТО преизчислили цените само на скъпите стоки. Дребните сменили 1 марка- 1 евро. Заплатите , обаче преизчислили до стотинка

8

лев

преди 4 години

мда навсякъде където приемат еврото всичко поскъпва па видиш ли ние сме Ууууууникаален случай и в България няма да поскъпне хич хахаха щото тука няма алчни търговци

7

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 4 години

да се върне старинното наказание БОЙ С ПРЪЧКИ за такива отявлени крадци и лъжци като този

6

Анонимен

преди 4 години

Това го кажи на Божков...в Дубай левовете са най-търсени !

5

Анонимен

преди 4 години

изводът е учиш за инж.-химик, завряния зет те прави финансит, че по-чиста работа!

4

Грую

преди 4 години

Лева е подкрепен от 7млн хора 1млн от които работници. За еврото може сами да проверите.На базата на тези данни сами решете в лева или евро да държите парите си.