52

ИЦО х

преди 4 години

Най накрая тези *** ще направят така че да бъдат мразени от целия свят.

51

Анонимен

преди 4 години

Аз съм Марко Арабаджиев и не знам дали съм светец , но да се поробвате помежду си няма да ви пречим , само добрите и тези които искат да се разкаят ще пазим , вие злите сте в пъти повече на брой , поробвайте се взаимно и гнийте в ада за вечни времена !

50

sa

преди 4 години

Идва време на огромна омраза

49

Анонимен

преди 4 години

Анлийският е един калабалък от немски, френски, латински и една сюрия други езици. Реално комбинара най-лошото от йероглифите/едно пишеш друго четеш и трябва да зубриш/ и азбучните езици /заемат повече място като текст за да изкажат една идея в сравнение с йероглифите/

48

Анонимен

преди 4 години

Умрял съм за скапаният ви ветровит остров. Взимайте си Нешенъл Иншуърса и си ми връщайте парите, кралицата ви да не се ослушва!!! Пари да ми давате повече в тази *** не стъпвам. Хубаво, че беше турския магзин в Ромфорд, иначе щяш да стана консервен плъх като вас. Като дойдете в България да не забравите да научите български, че съм ви приготвил една тежичка бухалка.

47

Анонимен

преди 4 години

Дали е възможно това им поведение да е естествена реакция от натрапваните им чужди езици и култура насилствено...Ми да са мислили преди те да си натрапят езика и културата насилствено на половин Азия. Кралицата им, дето говори такъв хубав английски, носи крадени индийски скъпоценности, включително самата й корона.

46

Анонимен

преди 4 години

само, че бабето е Германка, т.е на немски, на чърчилите нищо не им е наред, премиерът им турчин, кралицата им германка, принцът им женен за мулатка и т.н

45

Shark

преди 4 години

Амиииии.....................прави са!

44

Анонимен

преди 4 години

Расисти, сър.

43

Нинджа

преди 4 години

Никой от никъде не влиза и излиза в модерния свят ..толкова е препретено всичко, че такава изненада ги чака след една година, когато нищо не се промени ...че няма да им се вярва ... няма граници вече за модерното робство .... работа от люлката до гроба

42

До бай ганьо

преди 4 години

До слънчака първо им трябва визи от Боко

41

Анонимен

преди 4 години

Кралицата говори добър английски, което обаче не може да се каже за поданици и, парадоксално е че чужденците на които английския им е втори език говорят добър английски, което не го умеят мнозинството англичани въпреки че английския им е майчин език.

40

бай ганю

преди 4 години

когато дойдат на слънчака са длъжни да говорят само езика на боко

39

Слънчарски

преди 4 години

*** колкото щеш. Сега били самостоятелна държава? Че до сега под робство ли бяха? Да ги дадем на турците да видят туй-онуй и те. Мигранти не взеха, бяха 2ри по глас в ЕС, имат да плащат почти 70 милиарда евро дългове на Европа. И те да не мислят, че всеки чужденец там с кеф стой. Поне 80% са само заради парите. Кой нормален му понася тоя кирлив климат и немитите дебели англичани, които още живеят в 18 век и си мислят, че света е техен. Ако се върнат обратно тия, англичаните ще измрат.

38

Анонимен

преди 4 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

37

Анонимен

преди 4 години

Без човешкия ресурс , неминуемо икономиката ще забуксува. Ще има голям цирк на острова и срив на пауда

36

Анонимен

преди 4 години

Големи наглеци ей, а га ядаха кифтета от половината свят не риваха.

35

Анонимна

преди 4 години

Те са по интелигентни от повечето нации. Имат и колонии. Еми защото държат на себе си и се налагат. Колониите сами са си виновни че се държат като роби. Имам колеги които се държат като роби с англо-саксонците и мачкат другите българи дори да са умни и кадърни. Заради тия *** сме робска държава. Един англичанин никога не би се държал така с друг англичанин.

34

ами нека

преди 4 години

ес да не сключва никакви споразумения с англетата и да ги изолира щом са такива шовинисти. но едва ли ще стане защото тъпите европейски политици като меркел казват , че искали да останат приятели с островитяните които се изсмяха в лицето на ес .....май имаме политици без топки...той и ерго обигжаше немците а те за благодарсност ще направят завода на фолксваген в турция !! нямаме политици като дегол

33

преди 4 години

А дали е възможно това им поведение да е естествена реакция от натрапваните им чужди езици и култура насилствено ?За един проятел питам.