16

прогноза

преди 4 години

1.Северна Ирландия излиза от Великобритания и се обединява с Ирландия2.Шотландия се отдела, става самостоятелна държава3.Фолклендските острови се връщат към Аржентина, където им е мястото4.Англия запада и става второстепенна държава, нещо като Унгария

15

Анонимен

преди 4 години

Англия е само един остров......................хаха...................правилно казват руснаците!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Ако някой иска да раздели Европа отново, за да ни продава оръжие отново и да дебелее за сметка на нашите деца, да има предвид, че МИСИЯТА ВЕЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНА."Танцуй Россия и плачь Европа" е само в из.врате.ните мечти на руските бездарните руски драскачи на попса. И може би в не.ве.жите глави на някои, купени от ев.реите, американски сенатори.

13

Анонимен

преди 4 години

До 7Те тос пат нема барат Русия. Ама другите и нас сигурно шо на изтрепат кат кучита ...

12

Анонимен

преди 4 години

до 1 Булексит!Освен ако видят че вече нямат полза от Ес тогава сьм по склонен да ти повярвам, но в случая в момента Германия е в разцвета си и чака с нетьрпение от Британия за истичане на мозьци в страната им понеже имат голяма нужда от квалифицирана рька!!! А Германия е толкова привлекателна че повечето умници освен в Германия едвали ще предпочитат да работят в друга страна на Ес!!!

11

Анонимен

преди 4 години

До лицемериВил ся, бегвтата и риманята СА част итнпроблем. Като можеш да решиш малко от тоя проблем, нема зор! Ли не!

10

Анонимен

преди 4 години

Скоро и нии!

9

лицемери

преди 4 години

Много интересно. Разни бивши робовладелци без и ден трудов стаж да изказват мнение. Професия - лорд. Тоя и една гума на колата не може да смени. В цял Лондон е бъкано с пакистанци, араби, индийци и какви ли не. Българите и румънците да са ви проблемите. Лицемерни гадове. Още помним Берлинският договор.

8

Анонимен

преди 4 години

До 1:Така че, помисли си дали искаш нещо подобно на ВСВ да се повтори. Друг въпрос е, че, ако си пенсионер, вероятно ти се ще бъдещето на младите да е страшно и неприятно. :) Вероятно и деца нямаш, и в ЮК не си стъпвал. :)

7

Анонимен

преди 4 години

До 1:Нищо не е вечно, но в обозримото бъдеще Германия надали ще каже ЧАО на ЕС. Споменът от ВСВ и разделението още е жив и концлагерите си стоят непокътнати. За руските казарми - не знам, но и паметникът в Трептов си е там.

6

Ром"с

преди 4 години

Защо тези наши "демократични" медии не пуснат нещо от другата страна ...наприер Льо Пен каза ,че това е началото на края на ЕС ...ТЪРЖЕСТВАТА в Лондон ...а само искат да внушат на "публиката" да не става от местата си ...ще има втора серия...чакайте докато снмаме втората серия след 10-20 г .

5

Анонимен

преди 4 години

Понеже съм го написал неясно:да напуснат ЮК, за да се присъединят към ЕС.

4

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето е в обединението, не е в разделението. Нищо чудно след 10 години Шотландия да е напуснала UK. Както и С.Ирландия.

3

Анонимен

преди 4 години

Повечето чужденци в британските градове са от бившите британски колонии и нямат нищо общо с Европа.За Обединеното кралство Брекзит може и да не е фатален, но нас Булекзит ще ни довърши. Какво ще правим? Ще чакаме Путин да ни пее и да ни третира, както третира руските си роби?

2

Анонимен

преди 4 години

Да бе, след 20 години никой няма да си спомня за ЕС.

1

БУЛЕКСИТ!

преди 4 години

Господин Кер, от този ЕС във Великобритания в повечето ви градове преобладават имигрантите! На народа му писна и реши, че по добре вън от ЕС пък каквото стане!Хората не искат повече чужденци, какво не разбират шшиббаните им оплитици! Е на германците много скоро ще им писне, и на референдум ще кажат ЧАО!