159

разбира се

преди 4 години

До спокойно ДРУГАРИ!Властта на диктаторите е гарантирана.Медиен монопол, силови структури, политически репресии, пробити избори....Тоталитаризъм до шия.

158

смешното е

преди 4 години

Че ако имаше истинска опаснот вота да мине и ДПС щяха да гласуват против.В това НС Боце е непоклатим.Въпроса е, че самото НС не е непоклатимо с доверие под 25% в него.75% от гражданбите не варват на ни един дупетат!Задава се метла и явните патерици ще бъдат изметени.Скритите -ще оцелеят за съжаление.

157

Калеко Алеко

преди 4 години

Не е ли време след толкова неуспешни Вотове и избори, и Курнелка да подаде оставка, без да я оттегля след това ... !!!

156

Анонимен

преди 4 години

голям праз - тръгваме към протеста !! СЛЕД МАЛКО НА ЖЪЛТИТЕ !!!! ОСТАВКА

155

Анонимен

преди 4 години

Народе заспал, до кога ще дремеш и ще чакаш друг да те оправи.

154

Ето резултата

преди 4 години

Още през 2009 като видях кой от нашия район беше издигнат и влезе в Парламента,като имаше дело срещу него за корупция ми стана ясно каква,,промяна" се очаква.Големи грешки,некадърност,алчност,лъжи,арогантност и безпардонност и ето го резултата.Тогава народът гласуба еуфорично ,лбиден от изказване на Доган,и изобщо не погледна миналото на кандидатурите .

153

до анонимен

преди 4 години

За сметка на това цените растат с по 100-200 процента.

152

октопод

преди 4 години

Боса и партията му.Близките им съюзници.Ухажващите го опоненти.Маскираните като врагове патерици.Готовите да се продадат при първа възможност.Иначе казано квалифицираното мнозинство народни предатели.Този хомот не са маха, докато седите на диваните и си чоплите носовете.Ако пък ви харесва - бъдете си роби и ртърпете унижения.

151

Анонимен

преди 4 години

Преди режимът на ГЕРБ, по времето на тройната коалиция, заплатите растяха с по 20-30% на година, а при ГЕРБ с по 1-2% в началото и с 6-8% в последно време.

150

чутовна победа

преди 4 години

Това беше краят на най-удобните и плодотвеорни патерици: Сидерчуък углу, ОП(г), волеви бендзинджии, "независими" нещо си и прочее.А изборите за НС са неизбежни, дори да не са предсрочни =- то времето си минава....

149

Анонимен

преди 4 години

Преди режимът на ГЕРБ се утешавахме, че поне Румъния е след България, но дойде ГЕРБ и Румъния избяга далеч напред, а България върви назад.

148

До141

преди 4 години

Някои трябва да работят и на полето,за да се клатиш на стола цял ден и да си бъркаш в носа,некадърно герберче!Ууууууу.

147

ognyanz

преди 4 години

Оказа се, че можем да дадем два милиарда лева за самолети Ф-16, които не се знае кога ще получим, а десет години нямаха време гербаджиите да оправят водопроводни системи, строени преди 50 години. Те това се нарича политика в интерес (по-точно във вреда) на тези, който са ги избрали. Но времето им изтича.

146

Бау

преди 4 години

Очаквано. БСП само плюят. Нямат никаква идея за нищо. Ако дойдат на власт ще раздадат едни пари (които нямата..) за да замажат очите на народа. След време ще се окаже, че тези пари не е трябвало да се раздават... Ще обвинят Нинова и все едно нищо не е станало ... Стар стар номер...

145

Анонимен

преди 4 години

ЗадачаЗа 10 години ГЕРБ унищожи България наполовина. Още колко години трябват на ГЕРБ, за да унищожи напълно България?

144

Анонимен

преди 4 години

България ще се справи със свинската чума и червената чума и пак ще я има.

143

Анонимен

преди 4 години

Лаете по форумите, ама да излезете на улицата и да се борите с мафията - тц. Затова мафията управлява вече 31 години и ви ... отзад щото сте рая

142

Хахаха

преди 4 години

Да бе бля бля То пък при комунистите и турци къде беше България нещастнико Не само беше последна че и напълно безнадеждно изостанала.

141

Анонимен

преди 4 години

От известно време ГЕРБ са развързани кесията за троловете си. Доста се активизираха, но опорките им не струват. Избори, вот на недоверие, отрицателен рейтинг - затова ГЕРБ плащат да ни манипулират.

140

Анонимен

преди 4 години

За 10 години ГЕРБ успя да направи България последна в Европа. След още 10 години ГЕРБ ще ни направи последни в света. Ура-ура-ура.