336

до 389

преди 4 години

Ами честито и успех...То изключението само потвърждава правилото.Аз лично се въздържам от даване на обобщения за коментари, еле пък "прости" да ги наричам.

335

Анонимен

преди 4 години

Tolkova prosti komentari po dolu ne bqx chelaAs sam omajena ot 29god. za Arabin pri tova shtaslivo omajena ... komentarite bi sa prosto smeshni Ps. Ne ne sam priela islqma!!!

334

Анонимен

преди 4 години

Като гледам броя на коментарите, само аз ли подозирам, че целта е да стане известна още в начална възраст, пък после каквото ще да става.Няма прости хора.

333

Анонимен

преди 4 години

Да пази Господ децата ни от такива неща. Вече е направила първата си глупост заради мъж, при това с кофти родители. Едва ли е чела корана, още по-малко познава есички хадити, ако изобщо е чувала за съществуването му. Не знам дали е зле образована и възпитана, но за православието не е имало кой да и разкаже.

332

...

преди 4 години

До ...Излиза, че съм доста толрентна, но относно там смесените сексуални предпочитания не искам да ми се обявава какъв *** ми е насреща. Това си е нещо, което би трябвало да си остане зад вратата на спалята.

331

...

преди 4 години

До ... До Анонимен #32(Продължение) Аз си спомням, че заябрадката покриваше не само косата, но и врата/шията. Сега и през ум не ми минава да се забрадя, въпреки че е по-топло със забрадка. Питах веднъж един мюсюлманин в един магазин защо техните мъже си пokриват главите, по-точно косите с шапки. Той ми отговори, че според неговата религия е неприлично да не се покрива косата. Излиза, че съм доста толрентна, но относно там смесените сексуални предпочитания не искам да ми се обявава какъв ***

330

...

преди 4 години

До Анонимен 32...Баба ми ...и цял живот не е сваляла забрадката...===А, ето най-сетне срещам някого, с когото мога да обсъждам носенето на забрадки от старото поколение българки, жени, християнки. Майка ми и нейното поколение също носеха забрадки, а нямаше един турчин лил мохамеданин в моето село. Аз, до 21-22 години носех забрадка заради студа, знаете колко е студен зимата в Северозападна България. Постепенно забраките бяха изместени от шапки. Аз си спомням, че забрадката покриваше не само

329

и още

преди 4 години

И още, за новоизпечената мюсюлманка - аксо баща и брат и не са живи, тя започва да зависи от волята на първите си братовчеди, втори или трети, важното е да и са роднини и да са мъже. А ако няма роднини-мъже, тогава мацетох е пач авра за всеки мюсюлманин, който ще се възползва, когато никой не може да докаже, че се е възползвал.

328

още от исляма

преди 4 години

Момне ле, Ниа, нямаш право да излизаш от къщи навън без придружител - кръвен роднина, нямаш право да пътуваш без писмено разрешение от баща си и брат си, а когато се омъжиш, те са в правото си да те представляват за сделки, за имущество, ако е твое. Държавата не се интересува от това, обаче ислямът го заповядва за теб. И ако не се подчиняваш на баща си и на брат си, те имат право да те убшият по закона на честта!

327

...

преди 4 години

До ...Пардон, произнася се фейкбук.Пробвах го от любопитство и ми отне доста време да открия как се излиза от туй нещо. Ненавиждам мобилните телефони също.

326

според исляма

преди 4 години

Моме Ниа, щом изповядваш исляма, тогава знаеш, че си длъжна да се подчиняваш безпрекословно на баща си и на брат си! Те и само те могат да те омъжат, ти нямаш право да се срещаш с никого, ако те не са те омъжили! Това, че баща ти и брат ти са християни, не ги плрави да не са ти баща и брат. Ти нямаш правои да ги критикуваш! Ти си жена! А ако откажеш да се омъжиш за този, когото те са решили, имат право да ти отрежат носа!

325

Северомакедонец

преди 4 години

До ИсмаилПрав си сунитския ислям си е от поне 600 години в България, и алевитите (казълбашите) също са от поне 400 години са тук. Традиции. Ама все се питам при изрични забрани и в суната и в хадисите да се изобразява божието творение ( човека), как така мюсулманите гледат телевизия и картини без да рискуват да идат в джендема....

324

...

преди 4 години

До Анонимен #20...и нямам фацебуке...А пък аз го наричам туй нещо факебуке :)

323

от една шепа вълна

преди 4 години

Когато някой си смени религията, това става поради слаба връзка с близките си. Тая Ниа никога не е била близка с роднините си, щом първият мъжки шо пар и е врътнал тръ тката към исляма. Тя е склонна към сексуална и друга зависимост. На тази основа е възприет ислямският фанатизъм. Приела е друга религия поради сексуална близост, поради лабилност на връзката и със семейството.

322

Анонимен

преди 4 години

Оффф.. а защо протестират тогава? - ами, ...али, сър. Сложила си забрадка ама много реакции предизвиквала ама я махнала ама не знам какво си. Да си изпрати историята в лична драма

321

Андрейчо

преди 4 години

Предателка,родоотстъпница,абе да си носи срама докато е жива!!!

320

Северомакедонец

преди 4 години

До Анонимена да си вярващ мюсюлманин в либерално общество в 21 век трябва да си много ограничен и сексуално заангажиран

319

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 4 години

До Миленко Неделковскиосманската империя не е имала управленски интерес всичките и поданници да са мюсулмани, както в СФРЮ не всички бяха комунисти. Ето защо ислямизира само ключови територии и общности. СТруктрата на такив държави се нарича етносоциална. Такава например са били Полша и Англия. Макдонизацията на българите в днешна северна македония е всъщност югославизация, а в Гърция - елинизация. Ако в османската империя имаше общо образование на децата - всички щяхме да сме османлии.

318

Анонимен

преди 4 години

В исляма жената е "по-високо" от мъжа по чисто финансова причина, т.е. на нея се гледа като на която и да е друга ценна вещ.Мюслитата се радват, когато им се роди дъщеря, защото ще я шитнат за кинти.А като се роди момче, ще му трябват пари, за да си купи "булка" - до 4 бр. максимум.

317

например

преди 4 години

Пророкът Мохамед се е оженил за бебето - дъщеря на нвегов приятел. Това е ислямът.