25

амии

преди 4 години

До Василев 9 да , някои знаем Но няма да го кажем

24

ахахаххахаха

преди 4 години

До АнонименНямаш идея как разсмиват писанията ти :))))))архипрестъпник - ахахахаахахахАко Путин е за Хага , за къде са американските и европейски политици , отговорни за войни и стотици хиляди жертви след 2001 -а ?

23

не е така

преди 4 години

До АнонимеН 21пропускаш факта ,ч е СА и Русия , по отношение цените на петрола са в комбина. СА не може да си позволи ниски цени , защото ще остане без парички Отделно при цени от 20 долара - 99 процента от шистовите компании в САЩ ще отидат на кино , а после петролното лоби ще тряба да гърми ТРъмпВземи си преработи плана , че има много пробойни :))

22

Анонимен

преди 4 години

Путин и да иска, не може да се откаже от властта. Извършил е толкова престъпления, че опциите му са провесване от Спаская башня, или Международния съд в Хага като архипрестъпник. Затова ще се впие във властта като кърлеж, а руснаците пак изтеглиха късата клечка...

21

Анонимен

преди 4 години

Интересно и какво ще постигнеш със симулацията. Хората в България харесват Русия, колкото и да ги съчиняваш по Гьобелс. Поръчковите мижитурки висящи на фондацията нищо няма да промените. Блъскате вече шеста година глупости, а Русия става все по-силна, за разлика от вас *** ненормалници.

20

АнонимеН

преди 4 години

АКО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ЩЕ ГО УНИЩОЖА РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАПЪЛНО ЗА 2 ГОДИНИ!!!НАРЕЖДАМ НА ОПЕК ДА МАХНЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА ДОБИВ НА НЕФТ КОИТО В МОМЕНТА ДЪРЖАТ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА БЕЗОБРАЗНО ВИСОКА НА 60 $ ЗА БАРЕЛ! НАРЕЖДАМ НА САУДИТСКА АРАБИЯ БУХАЛКАТА НА ФАЩ ДА ПРОДАВА НА 20$ ЗА БАРЕЛ , ЗАЩОТО ТЯХНАТА ДОБИВНА ЦЕНА С ТРАНСПОРТА Е ОБЩО 10$ПЕТРОЛА ПАДА ПОД 30$ ЗА БАРЕЛ И ЦЕНАТА НА ГАЗА Е ВЪРЗАНА ЗА ПЕТРОЛА И ТЯ ПАДА И РЕЖИМА НА ПУТИН ПРИКЛЮЧВА САМО ЗА 1-2 ГОДИНИ!

19

Анонимен

преди 4 години

По важно е какво правим с нашия некадърник и предател Борисов ? Ще търпим ли да ни трови и държи без вода ? За американските тролчици ще кажа ние изчезваме заради сащ, Путин е велик същото не можем да кажем за безродника Борисов и всички подкрепящи антибългарските НПО, американски фондации и намесата на америка в нашата външна и вътрешна политика.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз си задавам вдин друг въпрос, защо невменяеми като теб имат достъп до интернет? Цял ден блъскаш еднакви коментари тук, нали?

17

Анонимен

преди 4 години

Малкото останали умни и трезви руснаци вече с основание задават въпроси от сорта на "Щом тоя несменяем полураст ползва толкова много двойници, кой всъщност управлява страната ни"?

16

Анонимен

преди 4 години

Джуджин бърза предимно за поредната инжекция с ботокс.

15

Анонимен

преди 4 години

Отивай да се прегледаш и стига си писал всеки ден с главни букви!

14

Анонимен

преди 4 години

Хаха, уникално, как не се бях сетил досега. Русия действително е държавата на живите мъртви. Пишете в тубата meanwhile in russia, има всичко.

13

Анонимен

преди 4 години

Путин счупи чутурите на ***, ден не минава без да блъскат злобни глупости. Русия стана играч номер едно в междунарoдните отношения, *** затова злобеят.

12

Ужас

преди 4 години

Тези който живеят в държавата на живите мъртви,седнали да пишат за свободи,олигарси,дъното и тн.смяхххх.

11

Анонимен

преди 4 години

Значи Русия ще си стои на дъното, но пък руската олигархия и Путин ще покоряват нови върхове по богатство. Обикновения руснак все така потъпкан, той е дивак няма проблеми. Всичко е перфектно.

10

Да

преди 4 години

Добра новина за хората по света.

9

Василев

преди 4 години

Защо Путин смени Медведев???Някой знае ли селяни прости???Агент Ашли Шеридан!ЦРУ!!!

8

АнонимеН

преди 4 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПРЯК СЛУГА НА ЛУЦИФЕР И В НЕГО НЯМА НИЩО ХРИСТИЯНСКО!! ТОЙ ИЗБИВА МАСОВО ХРИСТИЯНИТЕ И ПОДПОМАГА ИСЛЯМСКИТЕ РЕЖИМИ!!!ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СА ГО ПРИВИКАЛИ И ОБЕСИЛИ ПУБЛИЧНО ЗА ОГРОМЕН БРОЙ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЖИВ ОЩЕ САМО , ЗАЩОТО СЕ КРИЕ ЗАД ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ С КОЕТО НЕПРЕСТАННО ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ! ТОЙ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА ЗА 21 ВЕК!

7

Факт

преди 4 години

Това е добра новина за свободния свят и нормалните хора,лъч надежда за мир.

6

АнонимеН

преди 4 години

КОЧМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е РЕЖИМ!ТАМ ИЗБОРИТЕ СА ФАРС! НЯМА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ! НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ!!!ИЗБОРИТЕ В КРИМ, СИРИЯ И ФЕДЕРАЦИЯТА СА ЕДНАКВИ! ОБЯВЯВАТ КВОТО СИ ИСКАТ!-------------САМО В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ПО-ГОЛЯМ РЕЖИМ!! ТА ИЗБОРИ ИМА НО С 1 КАНДИДАТ :D