21

Анонимен

преди 4 години

България е във водна криза,но иначе бизнеса ни върви нагоре.То държава не им трябва на нашите бизнесмени както и народ.

20

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НЕЗНАМ ЗА СИВАТА АЗ СЪМ ТЪМНО СИВАТА

19

Анонимен

преди 4 години

Останаха една шепа вишисти в Бг, абе поне несе показвайте на екрана с льжите си бе мутри, ще вземат се оплашат горките и те да имигрират!

18

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с този мит че в соца сме имали икономика - сбиротък от неефективни предприятия и тотална мизерия - това си го спомням много добре така че не ми минават тези соц ментета. Домусчиев е прав - икономиката се развива и заплатите растат - не знам защо на много хора не им харесва???

17

bonbon

преди 4 години

БВПто расте от 10г. поне,заплатите растяли откакто махнаха Виденов,а аз се чудя,защо само през последната година в моет малко градче в Германия надойдоха маса българи,нова миграция.Електротехници,полицаи,преподаватели,студентите и строителите дори не ги броя вече.Защо,като сме толкова напред няма вода,няма болници,няма управници в затворите?Защо,като сме толкова напред с БВПто сме първи по инфаркти,инсулти,дихателни заболявания детска смъртност?Защо?Или ДомусТВ лъже!!

16

Анонимен

преди 4 години

За по-ограничените:- Може да сте бедни, ама аз богатея!

15

Анонимен

преди 4 години

Този домусч... какьв нервяк и скьперник е неможе се опише, а вижте го как се мазни им на бочко и к окмпания че и най нахално акьли раздава пфу.

14

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ПРЕДЛАГАМ РАБОТА НА ПОЛОВИН РАБОТЕН ДЕН 0Т 12 ЧАСА И ЗАПЛАЩАНЕ ОТ ДЪЖД НА ВЯТЪР. МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ. ПЕТРОВ

13

Анонимен

преди 4 години

Домусчиев: Може и да наближава криза, но бизнесът върви нагоре------------А, конкретни факти по "бизнеса" дет въврвял нагоре шъ може ли?????Например - за кой "бизнес" става дума????- за дребния- средния- или за едрия (не съм чувал за тъкъ у Бг)За "бизнеса" в коя сфера:- на услугите- или на производствотоЗа "бизнесмените" бай Пешо с гаражчетето и мутрата с фамилията "Керпедена" с бор.де.и.те и игралните машинки нема да питам!

12

Апостола

преди 4 години

Вижте чрез Вашите тайни юнаци за пари. Недобри, т.е. чорбаджии-изедници и ненародни, които не искат да вземат участие в народното дело, а предават трябва да се затриват с време.

11

Анонимен

преди 4 години

Да върви..скоро с 9 часа и повече работен ден с 600 лв.заплата,гадове

10

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Всичко у нас върви нагоре,дори Перник изплува на повърхносттазащото им пресъхна язовира.....

9

I

преди 4 години

Кириле, знаеш много добре какво е Икономика! Това в България не е! Няма я, унищожена е! Не заблуждавайте народа, живи сме още тези които знаем какво имахме преди 35 години и какво е сега! Бизнеса ви ни превърна в бананова колония на Америка! Геноцид срещу българите!

8

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Е ТОВА СИ ГО ЗНАЕМ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ.Светът върви към криза, ама НИЕ вървим нагоре.Все едно слушам Политбюро хахаха

7

Анонимен

преди 4 години

заплащане от 18 лв/час и нагоре според професията,лични здравни застраховки с електронни здравни картони,лични пенсионни застраховки,премахване на тавана на пенсиите,частни здравнозастрохателни и частни пенсионнозастрахователни д-ва,електронно правителство е добро начало ..

6

георги

преди 4 години

гледайки заплатите..... не личи

5

Анонимен

преди 4 години

Тъй де пълно разминаване червените отрочета като Киро гела са нагоре, народа надолЕ.

4

Някой

преди 4 години

Ако спрат всички българи от чужбина да пращат пари, България за един месец ще фалира.

3

АНТИ

преди 4 години

Да се завърнеш в бащината къща,при уродливия ДС капитализъм,да те експлоатира също,червения изедник-чорбаджия !Ти мазохист ли стана,че тук от криза сме във криза.Работна ръка все по ще няма,затуй сметката не им излиза.Уж всичките очаквахме промяна,и всеки ден живеехме с надежда,но обиколка на страната неголяма,до все по-черни мисли ме довежда !

2

Анонимен

преди 4 години

За какъв бизнес става реч ,щом един отбор от чужденци се нарича български ?!!Позор !!!