116

Ф5

преди 4 години

спина е лечим с някои антибиотици за по дълго време, май е така че лъжат за пари, я пробвайте но си искайте оригинални антибиотици

115

:))

преди 4 години

Наблюдение: В Швейцария за промяна на правила, закони се допитват до народа най-често чрез референдум /широк кръг общественост/, а тук една група ходи пита ББ! пп. ББ се ласкае суетно от всемогъществото си и незаменимостта си! Така започна всичко! :))

114

Анонимен

преди 4 години

Барса иска да купи Винету..!!! Или обратното Боко ще купи Барса!! Не бе не целият град ,засега има вила...отбора ще купи!! То от ф-ките комисиона стига!!..и много други комисиони. А те с подхуене го занимават!!

113

F5

преди 4 години

Днеса , нека проститутките ви платят да оставите това , долу тъъпите кондоми , те почти нищо не пазят бактериите минават през тях просто по бавно и трудно , вижте сега , търсете добри *** в смисъл както добре изглеждащи или пък просто добродушни, добрите и силни бактерии ако са направили грешка искат да излязат а злите са нищо и лесно се убиват с антибиотици , има си и противовирусни срещу спин и други вируси пък и антибиотиците имат ефект срещу спина

112

СССР2

преди 4 години

За да си "запалянко" (хулиган) и да живееш, за да се наливаш с долнопробен алкхол и да се нашмъркваш с перилни препарати, за да може да гориш димки, обръщаш кофи за *** и потрошаваш пейки за ***, коли и автобомобилни коли на градския транспорт докато уж поддържаш любимия си провинциален отбор (те всички са провинциални), трябва да имаш една плюнка акъл и да не ставаш за не повече от разносвач на кроасани. Властта явно съвсем е сдала багажа щом проси за електорат в подобни кръгове.

111

Анонимен

преди 4 години

Той....!!! Е ходил повее на мачове от всички!! Той е чел повече от всички !! Учил повече от всички !! Каратист , футболист !! Пуска газ , разсмива Иванка, открива египетски бази , построил им е пирамидите!! Прокопал дунав и черно море!! Той...решава всичко!! Да иде и изкачи еверест!!! Той е по богат от Тръмп!! Той взема от всичко и всички

110

Анонимен

преди 4 години

НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ЗАНИМАВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА С ЕДИН ЧАСТЕН КЛУБ ЖАЛКО ЗА НАРОДА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА .БГ

109

Анонимен

преди 4 години

левски е частен клуб феновете са само едни сеерджии за нищо не стават като сте от левски помагаите между вас освен бедни има и много богати бизнесмени ама не дават само се бият в гърдите че са от левски и после се качват в лъскавите си лимузини и кои каде види. А ЛЕВСКИ НА КОИ МУ ПУКА

108

Анонимен

преди 4 години

Искам всички левска в един тон: Мууууууууууууууууууу!

107

Анонимен

преди 4 години

Все едно слушам някое 12 годишно хлапе да се фука пред връсниците си ...."Ходил съм на повече мачове на Левски, отколкото всички вас, взети заедно."Тиквата е басси спрелия индивид!

106

F5

преди 4 години

И немците са набарали отнякъде дози за човечност да се правят на много човечни пред чужденците и колко много са се променили от войната а всъщност са си същите изрроди, сега копелдаците от сащ са ги възвеличили да крадат заедно от малкия, след сащ са немците които живеят на дълг и на гърба на света, във войната Италия е била суперсила с временен съюзник германия но сега италиянците са останали сами срещу всички.

105

Анонимен

преди 4 години

Бах, таз футболна Симфония у Бг!!!!!!Тоест, Премиерът на Бг се срещна с футболни "Запалянковци"???, за да дискутира закона за "Хазарта" и финансовите постъпления от него за футболните клубове???????-)))))))))Абе, тези хептен нъ взеха за Ка.нар.че.та!!!!!Кви, "запалянковци", кви, "фенове" кви"пет лева", бе, ба.ба. ви мутренско-мафиотска!

104

F5

преди 4 години

Да направят българска държавна автомобилна марка на държавни начала и ще протръгне и повече държавни компании, тъъпи немци не ни трябват, само крадат и експлоатират, едни студени и бездарни хора с магарешки ген.

103

Анонимен

преди 4 години

"Ходил съм на повече мачове на Левски, отколкото всички вас, взети заедно."To Бива да си нарцис, то бива надувки, то бива ганьовщина, но Тиквата задмина всеки по тези показатели.

102

Анонимен

преди 4 години

Лелелеее... кви смешници...

101

Слав Караславов

преди 4 години

За Одисей -ти забрави феновете на ЛевскиДържава на автопилот значи, че тя се движи към някаква цел макар и не най-добрата. А България се движи без цел, тя е неуправляема система. Кога този премиер управлява държавата, щом като приоритетите му са съвсем на друго място или просто са абстрактни? Няма правителство в Европа, което да да няма някаква стратегия, или можем да говорим за планиране. Няма друг, който да прави толкова екскурзии, който да избягва въпроси в парламента, да се измъква от отгов

100

F5

преди 4 години

И вие гледате ли го тоя футбол , от холивуд пускат по тв стриймове мачове с триизмерни холивудски ефекти като анимация, не е наистина и няма никаква интрига!

99

Доц. д-р Чоко Боков

преди 4 години

1. Левскар съм.2. Тези чалгаропитеци, занимаващи премиера, който и да е той, с частноправни въпроси, не представляват никого и нищо.3. Клубът е частно търговско дружество. В ТЗ и ДОПК са налице правни норми, уреждащи казуси като този.4. Не чух някой да е повдигнал въпроса как кореспондират заплатите от 50 хил. лв. на месец, изплащани на световно неизвестни играчи, с финансовото състояние на отбора и какво става с играчите в ДЮШ.5. Така мога да откарам до 100.

98

Одисей

преди 4 години

-откриване на газопровод, откриване на военна база в Египет, разговор с Кристалина, разговор с външен министър на Самунда, разговор, среща, посещение. Върха беше в Давос!Там един Мачо прегръщаше една, разсмиваше друга, водеше някакви "делови" (до нищо не водещи) разговори . Нощувките по хотелите не паднаха под 10 хил евро, ресторанти, охрани, съветници, самолет. Много държани ръководители не бяха там: разходи без да има полза. Но има един, чийто държава е на автопилот.

97

dragi mi smehurko

преди 4 години

До пияница мистикСигурно си голя капацитет и за това са ти повишили заплата, но безработица няма защото тия влечуги успяха да прокудят над два милиона българи в чужбина и продължават да го правят.От вчерашни доклади става ясно че сме заедно с държавите от третия свят по корупция, но явно ще връщаме и национализацията.ДА ВИ Е ЧЕСТИТА БОЙКОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ!