146

Анонимен

преди 4 години

И това го казва един доносник на ДС

145

Анонимен

преди 4 години

надминахте и "крадльовците от червената хунта"

144

Анонимен

преди 4 години

ама много сте некадърни и крадливи бе

143

дедо Ви

преди 4 години

Хайде скрий се! НЯМА безалтернативност на тази земя!!!!!

142

анонимен

преди 4 години

Георги Марков все същия анти"комунист" - 30 г0дини от свършека на коунизма на него все ке по зле ще изберем друг,избори много животът кратъкк.омуниси му се привиждат стари плашила размахва.Аз съм ДЕМОКРАТ ,но ГЕРБ да е стабилноста на България , старо комунистическо разбиране.Тоя *** Б.Б. да си ходи и да направим поне една крачка напред в правилна посока. Десетина лакей на Б.Б. все повтарят няма алтернатива,няма алтернатива нека е махне ,ако стан

141

Анонимен

преди 4 години

За съжаление,наистина ГЕРБ нямат алтернатива в момента.

140

на боко

преди 4 години

че той боко чете ли?

139

Анонимен

преди 4 години

До бокоТи си глупав гербер,защото колкото повече ревете колко била лоша БСП и разни комунисти,които никога не са съществували на практика,а само в пропагандните ви лъжи,толкова по-малък ви е шанса да спечелите,защото хората се отвращават, българите никога няма да станат фашисти,това трябва да ви е ясно.

138

адвокат Тенев

преди 4 години

И БСП и Герб и всички останали"партии" не са алтернатива за управление но....няма как,принудени сме.

137

боко

преди 4 години

до вси4ки искуфели *** които се опитват да мислят . единственото което умее бсп е да фалира държавата и да ограбва народа , топва е доказано на 100 процента .затова те никога няма да управлявват. ако боко 4ете писаниците тук направо ще умре от смях.

136

Нищо ново

преди 4 години

Ако питат гербаджиите, те винаги ще кажат, че те нямат алтернатива, и че свалянето на тяхното правителство води до нестабилност. Някой да е очаквал от тях нещо друго?Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***.

135

Анонимен

преди 4 години

благодарение на безотговорната политика на нашето правителство в сферата на спорта виждаме резултата, Гиго стана циго миго, Пулев - цървулеф а и Манчестър не са веке тва кое беха а станаа още по компирен отборец

134

Пролет

преди 4 години

Политическата стабилност вълнува само политиците. Колко много служебни правителства се смениха в България от края на миналия век до сега. Дали ще е с още няколко повече или колко точно ще са те, изобщо не определя стабилността на политиците. Те са толкова нестабилни, колкото и партиите, които смениха. Та, от коя партия е сега въпросния агент на снимката ?

133

Анонимен

преди 4 години

Че БСП не са алтернатива, съм съгласен те са даже по-корумпирани от ГЕРБ, единствено алтернатива може да са Демократична България, всички други се провалиха.

132

Анонимен

преди 4 години

До Не им трябваНе съм от никоя партия и ти казвам,че докато Нинова е начело на БСП,никога няма да гласувам за БСП,иначе не съм против БСП,дори са ми симпатични.

131

Анонимен

преди 4 години

Ами да кажат, кой е алтернатива на управлението, след като сами признават, че има нужда от такава ...

130

Стефан Христов

преди 4 години

Ето кой ни дава акъл:Георги Евдокиев Марков - Агент "Николай", "Стефан", Шесто Управление на ДС от 1975 г.Справка: wwwdos.bg

129

123

преди 4 години

ГЕРБ и БСП работят за унищожението на България под натиска на външни сили.

128

Журналист

преди 4 години

Този агент на кого е ? Може и да е политик, но вече не знае от партия е. Определено хора като него ще гласуват за вота на недоверие. Бойко Борисов така и няма да разбере, че вече не е министър председател. Ще се наложи да му обясняват дълго и подробно защо хората не го харесват.

127

Анонимен

преди 4 години

Георги Марков, осветен през 2009 като агент Димитър, е достатъчно гнycна човекоподобна форма на живот! На доста хора преди промените е зачернил живота със своите доноси!