212

666

преди 4 години

До АнонименРезонен въпрос. А между другото, аз като пушач много често се изкъртвам много повече от някои други хора, независимо пушачи или непушачи. Мързеливият ако трябва, ще прекарва по два часа в *** да цъка на телефона.

211

Анонимен

преди 4 години

Това явно е измислено от човек с умствена изостаналост, каквито за съжаление има немалко в парламента. 1. Как се доказва дали някой е пушач или непушач. Аз например пуша по 2-3 цигари дневно, само лятото, главно когато съм на почивка или на кръчма. Никога не съм пушил в работно време. Пушач ли съм или не?2. Има професии, които се упражняват на открито и които не изискват прекъсване на работата за пушене.3. Как ще мине това през КЗД и Конституционния съд? Тоя Сиди-миди няма грам мозък.

210

Анонимен

преди 4 години

БРАВОО!

209

Анонимен

преди 4 години

БРАВО!!Най-сетне разумна политика.В Япония това е практика отдавна, с 6 дни почивка за непушачите, като коменсация.В Англия политика на определени фирми е да дават такава компенсация от 4 дни.в Канада и САЩ също се обсъжда да се приеме.В момента там на много места пушачите са таксувани по-скъпо за здравните си осигуровки и на работа можеш да пушиш само извън офиса, на открито, в западния край на сградата, в рамките на оградена зона.

208

Анонимен

преди 4 години

А тези, които нямаме акаунт във фейсбук защо да не ползваме повече отпуска, алед като масово идеотите висят с часове във фейса.

207

Анонимен

преди 4 години

Пушенето няма нищо общо с продуктивността, нито с обема или качеството на работа. Никой освен държавните служители не спазва стриктно работното време до секунда и не пуска кепенците в 18:00 ч. Съвестния служител идва по-рано и си тръгва по-късно, когато има работа и пушенето пи никакъв начин не променя това. Тая измислица по никакъв начин няма да мине. И на фона на тая "мярка", какво правим с цъкащите фб, телефони, клюкарещите кифли, обядващите по 2 часа и т.н. губещи време?

206

Дискриминация, а?

преди 4 години

На тези гении никой ли не обясни колко правно уязвима е такава идея? Особено откакто през последното десетилетие борбата на всевъзможни групи, съсловия и отклонения за права, още повече права и статут на "най-равни сред равните" се превърна в масова истерия. С никакви доводи за грижата за здравето на нацията не могат да се оправдаят. Ех, ако се намери някой печен адвокат да ги подхване, такъв цирк ще гледаме.

205

Анонимен

преди 4 години

По-добре забранете пушенето в заведенията както трябва , щото сега им оставихте голяма врата и реално се пуши на закрито. А това за пушачите и отпуската го въведете само за държавните чиновници и оставете частните фирми да се оправят както намерят за добре.

204

долу Андрей Слабаков

преди 4 години

гледайте интервюто на наглия евродепутат Андрей Слабаков как се подиграва с непушачите и допълнителните 2 дни отпуск за тях. Помийна септична яма е неговата уста

203

До Евало си веко

преди 4 години

Ако имаш колега който 3пъти пуска въжето на ден , най добре го насочи към медицинско заведение да си прегледа стомах/бъбреци

202

Анонимен

преди 4 години

Работни били пушачите. Как пък не. Те са хората, които пълнят кафенетата. Освен това са скучни хора. От няма и какво да правят пафкат цигари. И миришат на лошо.

201

Анонимен

преди 4 години

На непушачите ще кажа, че много губят, задето не слизат с нас да пушат. При пушенето се създават социални контакти, приятелства и има майтапи, които непушачите и за два живота с непушене не могат да си представят.

200

672

преди 4 години

Пак глупости има фирми в който и пушачи и непушачи почиват по - равно. Дайте отпуска по два дни повече на жените за всяко дете , но такава тъпотия как се измисля страшно е нямам думи .

199

Дедо

преди 4 години

За жените в плодна възраст по 3 до 5 дни НЕРАБОТНИ, ВСЕКИ МЕСЕЦ,щото са кръвозагубно обременени!ЕДЕОТИ.

198

Дедо

преди 4 години

Айде сега и за дебелите - час по-късно да идват и да си тръгват час по-рано,щото са гравитационно предизвикани!!!

197

Тошо

преди 4 години

Мярката е добра, друг е въпросът дали е навременна, но както се казва когато тогава....важното е, че посоката е правилна, а дали е достатъчна ....времето ще покаже!Чел съм че в западни фирми ...отдавна се налагат глоби примерно 20 долара или евро които се вземат от пушачите и се дават на непушачите за покупка на вода, сокове спортни артикули, така че да се замислят пушачите и....защо не, да последват примерът им. Така че съм за тази мярка!

196

Анонимен

преди 4 години

Изумява ме тази необяснима толерантност към пушачите. Има пушачи, които не свалят цигарите от устата. Такива хора изпитат ли нужда да пушат, оставят всичко и нищо друго не ги интересува.

195

!?!

преди 4 години

Направо да им дават вечна отпуска, че да може да си пафкаме в офиса!

194

Дедо

преди 4 години

100 хил. град е БЕЗ ВОДА,едни 32 млн. лева за водата на същия град ГИ НЯМА,а тия к'вп правят - дърлят се за пушачите?!?!!?

193

Симо

преди 4 години

А ти в това време разцъкваш форумите и фейсбука.