34

Анонимен

преди 4 години

От статията: "Той има няколко криминални регистрации - за хулиганство, кражби и грабежи.""В чантата му са намерени Библия и икони."Какво да кажем друго... Напълно нормално... Типичните християнски ценности...

33

Анонимен

преди 4 години

Тоя ако беше се родил 150г. по-рано щеше да е национален герой, щяха да се пеят песни за него и улици и площади да носят името му ама не е уцелил времето хайдукът.

32

Анонимен

преди 4 години

до 45 Значи според теб, иддиотт такъв, на тоя не могат да му праснат два три стоп патрона в краката и да го обезвредят, а са го надупчили с 20 бойни патрона, сякаш е въоръжен с калашник?

31

Анонимен

преди 4 години

А защо не пишете, че всеки атентатор е лъскал пода на джамията с години. Гнусляри! Именно с Библията трябва да се занимава човек. И ако трябва да я защитатва от азиатски скотове

30

Анонимен

преди 4 години

Пишман патриотите се разфучаха. Тарамбукът е ранил един клиент и се е опитал да вземе заложници. Добре, че е станало в Турция. Ако беше тука щяхме да го храним в затвора ако изобщо влезе там. Можеше и да заколи вашите деца на някоя детска площадка. Такива се трепят моментално за благото на обществото. Браво на турците. Един терорист по-малко.

29

123

преди 4 години

В една група едно момче каза, че е от Търново и преди 3год намушкал някакво момиче, но го пуснали. Бил пълен наркоман :)

28

Анонимен

преди 4 години

Ще ходя да се почерпя с момчетата по тоя повод.

27

А сикттир

преди 4 години

Икона, Кръст и НожЕдин обмирисали атакист по малкло

26

Анонимен

преди 4 години

"" В чантата му са намерени Библия и икони ""..............."патриотизмът е последното убежище на негодника" - Самюел Джонсъназ бих добавил тук и религиозния фанатизъм ... без значение коя религия.

25

Анонимен

преди 4 години

Толкова му е бил акълът. Бог да го прости.

24

Анонимен

преди 4 години

до 32 Бе ти иддиотт ли си бе? Какво пипане, бе? Бая аамерикански филми си гледал. Оня е бил вече с нож в ръката, когато идват ченгетата, а до него е нямало нито един клиент или от персонала, че да го нарани с тоя нож, а ченгетата влизат в заведението виждат го с ножа и го разстрелват..сякаш с тоя нож има опасност да ги стреля ли?

23

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави такива ги прочистват от обществото, у нас разни убийци получават по 3-4 години или условни присъди и след няколко години ще почнат да пъплят из софия, не само в селата

22

Анонимен

преди 4 години

Човека прилича на оня американец- тревоман с брадата дето оцелял 23 дни в Аляска.Като смесиш опиати с библия, а и някое уиски в допълнение и става ей това.

21

въпрос

преди 4 години

Прокуратурата в България защо не е повдигнала обвинение към заптиетата? Трябва да бъда обвинени, и съдени. Това значи,че тези зап тиета в момента в който излязат от турция ще бъдат арестувани. Да си стоят в турция!

20

Анонимен

преди 4 години

"В САЩ ако изстреляш 20 патрона срещу човек с нож- всичките ще бъдете уволнени."Аха, да... и един мармот завива шоколада в станиол...В САЩ полицията ще ти напълнят трупа с олово ако дори само пипнеш дръжката на ножа и никой няма да закача полицията после, защото там това е почти ежедневие за тях. Не 20 патрона, ами и 40 и 60 може да изядеш...

19

Анонимен

преди 4 години

Браво на турците. Лично аз нямаше да го кандърдисвам толкова. Директно щях да целна в празната опиянена манерка.

18

Анонимен

преди 4 години

до 23 Данииии, идиииоттт, ако сме били ние на мястото на ченгетата? Та нали затова не сме ченгета , а ония са- защото са минавали обучение какво да правят при такива ситуации...В САЩ ако изстреляш 20 патрона срещу човек с нож- всичките ще бъдете уволнени. За стоп патрон чувал ли си, бе пумпаллл?

17

Анонимен

преди 4 години

Така се действа, в България щеше да рани и убие някой и да го пуснат защото е невменяем както си и ходи над 15 години сред нас. Не се държава а клоака !

16

Библия и икони

преди 4 години

Тръгнал е на кръстоносен поход. Християнист. Това обяснява всичко

15

Анонимен

преди 4 години

Твърдят в писанието ,че нападнал клиенти. Има ли наранени. не. Явно не това се е случило. Вероятно е говорил на български, клиентите не са разбрали нищо, и са извикали заптиетата.Той се е уплашил, почнал е да вика да го оставят на мира, че не е направил нищо-а полицаите са възприели думите му като заплахи , иго разстрелват. Да не би да има пострадали клиенти и полицаи. не. Но по него има цял залпов огън. Очеевидно е ,че заптиетата трябва да отговарят пред съда за убийство!