75

Сата НАТО

преди 4 години

Как може да бъде склонен към самоубийство човек, който като охранител трябва да е минал на психо и да е образец на здрави нерви?

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонименче жените масово станаха лекички поради християнски ценности.***! Българите са пропаднала *** заради ЛИПСАТА на Християнски ценности!Православното Християнство учи на вяра и морал, не подкрепя абортите, разврата, безморалността! Нагло клеветиш и обвиняваш Християнството за всичко, а всъщност То няма вина, че българките са елементарни, прости, кухави чалгарки и про.ститутки, а българите са пияници, наркомани, сводници!

73

Анонимен

преди 4 години

"В социализма нямаше самоубийства, наркомания, проституция, престъпност, просяци, пошлост, поквара, гей прайдове, корупция"И самоубийствата бяха повече и наркомания имаше, пиянството беше повсеместно, проcтитуткитe бяха интернирани по разни малки провинциални градове и там полицайчетата и разни други хора се забавляваха с тях до насита, влюбваха се и се избиваха заради тях, ама буквално... и бруталнo. Престъпност имаше, но беше забранено да се говори, корупция за наемане на работа, иначе глад

72

Анонимен

преди 4 години

Абе, в тоя сайт е пълно с хора, които денонощно пишат коментари с които да оплюват демокрацията, оплюват европейците и западните държави.Какво плюете бе? През комунизма бяхме пак най-зле при любимата ви Русия. Всичката дисциплина (и в образование и в морал) която са имали хората да не мислите, че е била благодарение на Русия или на комунизма? -Била е благодарение на следвоенната епоха в която живеят хората. На запад винаги са били по-добре.Да не мислите, че ще докарате комунизма пак? Пффф!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Има различни начини ,слагаш главата на релсата,скачаш с камък на шията ,с камък на шията от небостъргач,гълташ тринитротулол и палиш цигараот министерството ще има наръчник на младия самоубиец

70

Анонимен

преди 4 години

тоя па за една кифла си отнел живота---Странно решение е, да. Но всеки сам има избор да го направи или пък не.Днес вече живеем във времена в които хората са духовно по-извисени, не живеят със затворени очи от религиите, по-образовани са, по-начетени, по-философски гледащи на живота. Не случайно в Холандия където образователната система е една от най-добрите в света, е напълно законна евтаназията например.Живот ли е на 60-70 без еpeкция, а някой ти се е изкeндзал в лицето преди това?

69

ФАКТИ

преди 4 години

В социализма нямаше самоубийства, наркомания, проституция, престъпност, просяци, пошлост, поквара, гей прайдове, корупция, толерастия еврогейския ценности а Днес всичко това е факт защото е демокрация

68

Анонимен

преди 4 години

Преди се бесеха от ревност.илинсксчаха от многоетажен блок .Сега и от всичко останало.

67

Анонимен

преди 4 години

И през соца ставаха много убийства и самоубийства,но тогава нямаше гласност ,с изключение на "редсрочно изпълнени петилетки"и навлизането ни в " Зрелият социализъм".

66

Анонимен

преди 4 години

"В съвременният демократичен свят самоубийствата са нормално явление а не като преди 1989г"Поредния мaлоумен коментар. През комунизма беше пълно със самоубийства. Даже ако гледаш българско кино от времето на комунизма, там пък изобилства с насилие, корупция и самоубийства. Въпреки жестоката цензура, там успяваха понякога да прокарат една малка част от действителността. Можеш да си направиш сам сметка. А сметката е, че самоубийствата бяха повече, но нямаше медии да ни разкажат за тях. Сега има!

65

еколог

преди 4 години

Самозапалванията трябва да се таксуват за замърсяване на въздуха.Не отговарят на приетите евронорми.

64

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията всеки е свободен да прави със себе си каквото иска.Стига да си е плащал данъците.И да да е ползвал гориво с платен акциз.

63

ФАКТИ

преди 4 години

В съвременният демократичен свят самоубийствата са нормално явление а не като преди 1989г

62

x

преди 4 години

тоя па за една кифла си отнел живота

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо си е така, но ако ПРЕДВАРИТЕЛНО са направили статиите за днешния ден? А и това НЕ е единствената статия за това самоубийство! Мъже, НЕ си посягайте на животите си!Четох преди време за едно самоубийство в София - тролейбусен шофьор скочи от моста " Чавдар" и е загинал на място. И това се е случило на 17 Януари 2012 година! Първоначално се предполагаше, че шофьорът е имал кредит и лошата мисъл, че няма да се справи с кредита и финансовите си проблеми,а после ПИШАТ ,че НЕ е!

60

Anti marriage

преди 4 години

Бракът на днешно време не е за нормалните хора, а за тези със слаби нерви е направо противополазен. Не на тази отживелица и феминистки капан.

59

Анонимен

преди 4 години

Самоубийството НЕ решава проблемите! Жалко,че е избрал да се самоубие и да завърши живота си по такъв УЖАСЕН начин! Ало, форумците, правилно говорите, че трябва с подходяща помощ и разговори да се накара бъдещите самоубийци да се ОТКАЖАТ от ужасното си намерение да посегнат на живота си. Но КЪДЕ са БЛИЗКИТЕ и роднините на младия мъж? Те защо не са му помогнали? Те защо не са опитали с добра дума и подход да сближат и сдобрят сина си и неговата приятелка/ бъдеща годеница/ съпруга?

58

анон

преди 4 години

Така ще е като не искаме да си изхвърлим ***... Търпете като не можете друго... Нужен е преврат!!! А НСО да не ми се правят на ощипани булки!!

57

Анонимен

преди 4 години

Не можем, Василев!Ние сме валат!

56

Анонимен

преди 4 години

"Единственото самоубийство пред което съм бил безмълвен съм се възхищавал е това на самурая!!!Това са хора на честта!"Веднага си пролича кой е cелянин пpocт. Не си чел достатъчно, не си запознат. Самурайте са били най-обикновени бабаити мyтри в миналото на Япония. В един момент един човечец се почувствал омерзен от историческата действителна история на страната, че решил да напише "Кодекс на самурая" и да изчисти името на Япония, като напълни книгата с измишльотини и да промени всичко.