44

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен 33Това което казваш е така, но малцина го разбират/20%). Останалите един червен професор го каза.Тази акция на прокуратурата е за тях. Всичко е шменти капели, както се изкази преди време главатарят на българите.Трябва да има виновен

43

М, да ...

преди 4 години

До аз-ътНе протестират, щото Емигрират!

42

:))

преди 4 години

Започвам да съжалявам Нено Димов ----------------Я стига! Да си отвори устата, а не да мълчи! Бяга отново от отговорност Нено ти! О да, най виновен е онзи дето го е назначил, но Нено се е съгласил /Защо?/!

41

аз-ът

преди 4 години

Току що целия народ беше зашливен през лицето с новината, че олигарсите плащат водата си по 10 стотинки, докато хората с 500-1500 заплата с 2,00 -2,30. И въпреки това НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА. Във Франция ДЪРЖАВАТЕ ЩЕШЕ ДА СПРЕ ! У нас ... новоизлюпената провинциал-буржоазция се вълнува, че имало задръствания, въздуга бил мръсен (гаче преди 10 години беше чист) и търси евтини почивки отсега за Гърция...СТРАХЛИВО ПЛ*МЕ СТЕ СИ БИЛИ ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕТЕ, НЯМА ОПРАВИЯ ЗА ВАС !

40

рг

преди 4 години

ми то навсякъде сигурно е така!народа плаща по 3 лв кубика а бизнеса по 10 стотинки??или краде вода неофициално??или по места едрият бизнес се разбира с шефовете да краде срещу комисион??полицаите да не у4астват в схеми за обиране на стари хора ,а да се разтропат по големите фирми и да видят нормални коли4ества вода ли хар4ат за бизнеса си??

39

:))

преди 4 години

НяКой се прави на ампе в прокоратерата/обвинението, м?

38

ПЕРНИК

преди 4 години

Започвам да съжалявам Нено Димов - ТЕЦ ПЕРНИК отдавна го няма - нарезаха го за Скрап , дори Стомана да е плащал по 13 стотинки кубик не означава че е източила Язовир Студена . Мафията на ГЕРБ и ДПС в ВЕЦ е ВИНОВНА за Водната Криза в Перник , и не само тук .

37

:))

преди 4 години

Прокоратурата, като добре разбиращи финансите, а заемете си и да изчислите нанесените загуби от безстопанствеността, от пропуснатите ползи, ... , м? Да ама водата освен в лв./ст./... се измерва и в други мерни единици! Вик така ако е продавала явно е била на печалба/зависи потреблението/, но има Губещ то е ясно! Сега всите са такива, никой нема този ресурс водата!п. а милионите за ремонт, на стени дето неможело да се ремонтират, а комай да се правят отново дека са, м?

36

Чочо

преди 4 години

Тези ненормални цени ги определя другия СЕДЕСАР-ЛИКВИДАТОР ,Иван Иванов -Председател на КЕВР ! ДОБРИ БРАТЧЕТА СИ ИМА ГЕРБ ,НЯМА ЩО !

35

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,дочувал съм,че по цял свят администрацията взима под масата,десетина процента......Защо вашата администрация взима деведесе процента,бе Другарю Борисов?!

34

Анонимен

преди 4 години

Затова ли собственици им са социално слаби? Браво Нено, точно като завряния зет, евтино за нашите и скъпо за обикновените.

33

Анонимен

преди 4 години

А браво аз плащам 3лв кубика -айде бе събудете се от там дето сте заспали и на протест който не протестира той не печели -тава го доказа правителството на Б.Б

32

Off

преди 4 години

Не може да е по 13ст. - тук има дял за Ненко, който не е деклариран ;)

31

Как така

преди 4 години

Как така не бил виновен??? Вода в Перник няма!!! Кого ще изкарат виновен? Някой човечец изпълнявал указанията на властта ли? Ако тази калинка-министър бъде оправдан поне 100 хил. души ще бъдат огорчени и ядосани на държавата, а останалите българи ще си кажат герберска работа.

30

К. К.

преди 4 години

2003 г. царското правителство разрешава на Стомана да взима вода от Студена по 18 ст./куб.м. До този момент са получавали вода от яз. Пчелина по 2 лв/куб.м., който и в момента прелива, с огромен дебит е и е проектиран и построен тъкмо за това - да дава вода на промишлеността! Кой олигарх кой министър е подкупил за тая далавера? С колко Стомана е ощетила държавната НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ за тия 16 г. по близо 1 млн./год. разлика в цената? Жалка, нещастна прокуратура...

29

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да излезе от това. За цените - ами тях ги решава кевр. Даже на сайта на вик перник в секция услуги си ги пише - доставяне на вода с непитейни качества 0,131лв/м3. За гражданите (все пак я пречистват за да стане питейна) е 1,369, но там и ддс не се възстановява, така че е 1,643лв/м3.И с количествата няма да се върже - даже на макс да е , годишно стомана взема по-малко отколкото перник за месец. Мисля, че *** са прецакали водата покрай ремонта на стената, отделно ненормални загуби.

28

винкел

преди 4 години

Само да попитам , ТЕЦ- Перник за Силистра ли топли вода ?!? Там и в "Стомана" хора от Малко Търново ли работят ?!? Иначе пускаме снимки по ИН и ТВ ако някой си е паркирал неправилно Голфа, ама как един перничанин не мъцна, че от година и кусур яз.Студена става локва...?!?

27

Кум Лисан

преди 4 години

До Анонимен 28Аз пък съм срещал киртежа на Ковачки един-два пъти. Страшен ли ти се вижда?

26

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия сме шни обяснения все едно утре Винету да се оправдава с министрите които назначава, че им се е предоверил, ама пък не бих се учудил за него винаги другите са виновни.

25

да припаднеш от смях

преди 4 години

И разбира се ББ нищо не знае по случая. Както казват, като тефлонов тиган е - нищо не му се лепи на Бате. Ясно е, че за всичко ще бъде обвинен Нено Димов, като не мога да твърдя виновен ли е и ако да - доколко, или пък е напълно невинен. Почти убеден съм обаче, че след някакво време, тихо и кротко ще му отпаднат всички обвинения и току-виж дори осъдил България в Страсбург.