155

До 156

преди 4 години

"Приятелче"младо ако имаш интерес да ти пратя координати да примерим Шамарите"пишльоците"за парите няма смисъл да се" мерим",повече от ясно че си един гладен Т'рол търсещ изява в анонимен форум!

154

Анонимен

преди 4 години

до 157В Германия можеш да си вземеш всякаква кола от 200? до 1 000 000? . Ти как ги разбраш тези работи като не си тук. Има Авто-салони с коли в които можеш да се изгубиш. Можеш да си вземеш AMG за 5000? примерно. Което е в отлично състояние. Ама какви сте гъзари там в БГ, ама как се дуете, ама че сметка и обяснения търсете. Вземете излезте от таз държава малко, че ще полудеете тотално и ще ви побелее косата на млади години. Защо трябва някой да ти дава отчет как и що? Ако имаш топки излез навън и направи пари, ако ли не смучи си пръста и кротувай.

153

Анонимен

преди 4 години

Австрийци в Австрия по 1500 лева ли плащате? България трябва да ви съди държавата в Хага за това че я тикнахте в пет национални катастрофи като насъскахте сърбия да ни нападне, като нареждахте на Фердинанд да нападне едновременно Сърбия, Гърция, а вие пратихте руманците и Турция по същото време срещу нас за да се бием с всички съседи само с Черно море не ни докарахте до война. НО ГНИЛАТА ВИ ИМПЕРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА А ВИЕ ЩЕ СТАНЕТЕ АРАБСКИ ХАЛИФАТ. ГО ХОУМ АЙДЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ МИЖАВИТЕ ВИ ЗАПЛАТИ. КЪШ!

152

До 163

преди 4 години

Не знам дали ГЕРБ са капиталисти, ама точно Боко си е върл комунист.

151

Анонимен

преди 4 години

Капиталистите са комплексирани същества предимно грозни и т ъ пи. Оная им работа неотклонно им виси. Затова си го изкарват на народа. Какво са 1500 лева при тази инфлация докарана ни от некадърното правителство. Свинското плюс 60 процента, данъците двойно, гражданската двойно, билетчето двойно, а народа си вярва че при ГЕРБ е по-сдобре от при БСП. може ли алчните капиталисти да са на власт и за народа да е добре, герберите са майката на Домусчиевците и мащехата на народа.

150

Норге

преди 4 години

До 156Уважаеми господине, Вие сте един страхотен пример за това, какви трябва да бъдат хората в България, за да започне да върви държавата нагоре. Без злоба и завист, без кръвожаден поглед в съседа, щото той е "по-добре от мен". Благодаря, че ме подкрепихте. Бъдете здрав!

149

Норге

преди 4 години

До 157Първо за колата. Плащам веднъж около 42 000 евро и колата е моя. Карам 3 години, след което я връщам и взимам новия модел. Оценяват ми остатъчната стойност и до плащам разликата, а старата ми кола отива за продажба в оказион. За парите и пенсионерите. Баща ми е на хемодиализа, а майка ми е онкоболна в ремисия. Спирам до тук!

148

Анонимен

преди 4 години

Еми то 1500 лева за електротехник си е направо смешно. В цял свят, това е много добре платена професия и се взимат високи заплати.

147

До 157

преди 4 години

Аз пък не виждам смисъл в нова кола, освен ако няма да я караш цял живот.да дадеш 40-60 хиляди евро за кола? Ако тая кола харчи малко, евтина за поддържане и ще ме надживеете мене да я наследи детето, да я счупи за 2 години и бракува. Не си струва. За да имаш пари и кола, трябва да си намериш евтина кола за поддържане, а не 1/3 от заплатата ти на месец да отива за нея. Вземете си някоя стара тойота и Хонда Сивик това е. После що 2/3 от германците немат апартамент. Да живеят у колата...

146

Анонимен

преди 4 години

Ще кажеш - "ами пращам, щото имам". Е това що за аргумент е? Ами че пращай ми и на мен тогава, хихихихихи

145

Анонимен

преди 4 години

На всеки 3 години си сменяш колата - ако е лизингова ОК. Ама ако на всеки 3 години вадиш по 50-60 хил.евро за нова кола, честно- не те разбирам. Аз нямам такива възможности, но ако имах, бих си сменял колата на около 7 години. Иначе просто няма смисъл. Другият вариант е ако караш много - примерно по около 100 хил.км на година. Тогава го разбирам. И защо пращаш по 3000 лв. месечно на двама пенсионери? Ако 70% от тези пари са за лекарства - тогава е разбираемо, но иначе това са адски много пари

144

Анонимен

преди 4 години

до НоргеНе му обръщай внимание на този памперс. Сигурно е безработен от години и чака на мама и тати да му го сложат на масата. Злобее подигравателно колкото да не му падне ченето. Хей от такива хорица като този България е вече посмешище. Този и шамарите не си заслужава, защото ще си бие главата сам в стена. Жив и здрав си.

143

Анонимен

преди 4 години

Когато отидете на работа, видите и чуете австрийска реч от президенския офис, тогава бихте повярвали. Но това никога няма да се случи! Тази офшорка с Австрийски фирми я знаем от 20 години. 10 000 бандита гърчат цяла една държава с всевъзможни съдестични методи. Повечето хора работят на минимално възнаграждени и минимални часове на осигоряване. Хайде да не се лъжем с тези 1500 лв.! Лъжите не минават вече господа тарикати! Няма ли да измрете скоро, това се чудя аз! Ако има друг свят - дано да горите в Ада.

142

До153

преди 4 години

Забрави! "И един мармот завива шоколад"

141

Норге

преди 4 години

До 152Изпращам, защото имам и мога да си го позволя! И не, не съм велик, но живея добре и нищо ме ми липсва. Не се притеснявам дали утре ще мога да си платя сметките, да напълня хладилника и да заведа семейството си на почивка. Нямам проблем да сменям колата си на всеки 3 години, имам хубава къща и добри съседи. Дишам чист въздух и ям качествена храна. Изводите оставям на теб!

140

До151

преди 4 години

Свърши ли с праскането колко си"велик"? Гледам цял следобед "изпращаш"пари!

139

Норге

преди 4 години

До 147Жената и "дечурлигите" са си при мен, драги ми Смехурко! Изпращам пари на възрастните си родители, които са "аргатували" цял живот в скапаната ни държава и сега получават по 200 лева пенсия! А няма да коментирам факта, че аз помагам всеки месец със сума, за която ти работиш вероятно поне 4 месеца. В този ред на мисли, оставям на теб да прецениш кой и къде "аргатува"!

138

Анонимен

преди 4 години

1500 лв. трябва да е МИНИМАЛНАТА р. заплата драги ми български клетници! Казва ви го един български клетник от чужбина! На тези цени в България чистачките трябва да вземат 1500 за да могат да си плащат храната, транспорта, отоплението, застраховките, зъболекаря и да даде на детето сутрин за училище... И тези 1500 трябва всяка година да се индексират със 7-8%нагоре като се има предвид галопа на цените... Ама зле винаги слагат отзад тези, за които с кеф гласувате!!!

137

1234

преди 4 години

Заинтересованите фирми биха могли да приемат с тестове за интелигентност. Едно бързо обучение и готово. Така ако внимават могат да имат това което им трябва.

136

До144

преди 4 години

Няма аз да ти храня жената и дечурлигите,ще аргатуваш там и ще пращаш без да мрънкаш!