53

redordead

преди 4 години

Спиродоне, няма нищо лошо мъж да покани жена на вечеря, тя да приеме и ако имат взаимни исмпатии да омачкат чаршафите, не е в това проблемът, проблемът е да те упоят и да те изнасилят...сложно ли ти е да го разбереш?

52

бай Спиро

преди 4 години

Мили дами, ако мъж Ви покани на вечеря, това едва ли е защото му изглеждате примряла от глад....Така, че не е разумно да приемате поканата с единственото намерение да се нахраните....Когато мъж Ви покани на вечеря, той обикновено има идеята след това да закусите заедно....

51

хахах

преди 4 години

Коментиращият Митев явно е лишен от всякакво чувство за ирония.

50

redordead

преди 4 години

Българинът е странно същество - мрази гейове и роми, но един от любимците на на нацията е Азис - който е 2 в 1, и обожава да върти гьобеци на ориенталска чалга...Плюе против мюсюлманите, но по начина на мислене, би искал да третира жените точно както ги третират в мюсюлманските държави....Разберете, че кой къде е бил, с кого и т.н. не ви влиза в работата, нито кой му гледа децата - би трябвало да търсим отговорност на хората, които пребиват съгражданите ни.

49

Митев

преди 4 години

И къде са тези, които си пазят девствеността за брака? В кой роман го прочете? Сигурно он серия на Арлекин?!

48

лили

преди 4 години

До една - последните коментари дават все пак надежда?

47

една

преди 4 години

Типично патриархално и средновековно мислене! Какво търсела тая тук и там? Вие нямате никакво чувство за права на човека, пък било то и на жена според вашите представи. Жени, не се усмихвайте на никого освен на тези , които познавате от 10 години, пазете си девствеността до брака, ходете само с пет - шест приятелки насам натам, изобщо с такива като тези тук вървим към "Историята на прислужницата", но аз се надявам по-скоро на бавноооооооото ни развитие.....

46

Анонимен

преди 4 години

На мен ми прилича малко на история, съшита с бели конци. А дали холандецът не е искал да плати, след като е получил някаква услуга?! Само разсъждавам на глас...Преди да пишел глyпocти прочети статията жената е оперирана по спешност, 2 часа операция, хотелският апартамент е бил в кръв, жената е открита в банята от служител на хотела, който е видял изнасилвача да се движи из коридорите изцапан с кръв.

45

redordead

преди 4 години

това дали е отишла с него доброволно в стаята му, по никакъв начин не оправдава упояване и издевателства.Ама *** е т.ъп като гьон - той си мисли, че може да пребива жената и децата си, щото са "НЕГОВИ", а ако някоя жена му е дошла на гости, може да я души и пребива...

44

Иванов

преди 4 години

В никакъв случай не оправдавам престъпника, но жената доста му е помогнала.

43

ДА

преди 4 години

Това като изнасилването на Майк Тайсън. Онази се беше качила в стаята му в 2 през нощта и после изнасилен. 3 години беше в затвора Тайсън, на онази и платиха. И тук едва ли не се обвиняват всички мъже, че са насилници.

42

анонимна

преди 4 години

За *** няма изнасилвачи, няма убийци, няма крадци на еврофондове и накаквото и да е. Има само наивници, търсещи си го к....ви, излизащи по тъмно, жени, които не си знаят мястото до печката и т. н. За *** няма подобни понятия като свобода, права, няма нищо освен груб интерес и простащина. Донякъде го оправдавват столетията робвства или по-точно зависимост от кого ли не, но би трябвало поне малко да има някакво мърдане напред.

41

Да

преди 4 години

И излязла да хапне и пийне на аванта. Изобщо не знам дали историята е такава, каквато е написана. И както се казва, има прокуратура и съд, те ще се изкажат. НЕ на ИК. И в Нидерладния е приета тази конвенция, явно не помага.

40

Митев

преди 4 години

До лили Проблемът е, че не съм сигурен доколко изнасилените са изнасилени. Това ми прилича на оная истерия "Ми ту", в която се сещаха след двайсетина години, че са ги насилвали.Съгласен съм, че насилието е престъпление, но не винаги "Совите са това, което са". А и познавам жени, които обожават доста хард секс. Така, че докато НЯМА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА никой не може да лепи етикети!!! Колкото до моралния аспект: МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА, НА КОЛЕДА, вместо да е с тях тя "празнува" с непознат в къщата му!

39

анонимна

преди 4 години

Тук някои от последните коментиращи водите безмислена война с тези ......Разбрахте ли защо толкова народ се изнесе, не са само икономическите причини, а именно това примитивно мислене от сорта сама си го търсила. Спомням си колко много оправдаваха убийците на жени, без да им мине през ума, че те убиват наред, и мъже и жени!?

38

Анонимен

преди 4 години

Този ни го дайте на нас,и ние сме гейове.Ще си паснем.

37

анонимна

преди 4 години

Стига сте прехвърляли вината от насилника към жертвите - не прочетохте ли за дебелото му криминално досие? Наистина трябва ваш близък да пострада и да проумеете, че никакво насилие не трябва да се оправдава!

36

анонимен

преди 4 години

Според 90% от коментиращите наивните са виновни, а насилниците момини сълзи. Вие и понятие от право си нямате. Просто не знам как съществува тази държава. Неслучайно са останали роми и тем подобни. Може да се отчая човек като чете тези наистина примитивни коментари! Това, всеки трябва да има инстинкт за самосъхранение не оправдава който и да е било насилник, толкова ли е трудно да разберете, иначе трябва да затворим жените и децата в къщи!

35

ЦСЗ

преди 4 години

Този ще получи възмездие само ако го вкарат в български затвор. В Германия и Холандия затворът му ще бъде като курорт.

34

Totenkopf

преди 4 години

"след това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно." Това НЯКЪДЕ е в апартамента му, защо така срамежливо разказва...