83

До 78

преди 4 години

Чия масова заплата е 600 лева бре? Посочи три професии ??? Ти за толкова ли работиш,или мaйка ти и баща ти?

82

до анонимния 82

преди 4 години

И като вземаш 120к какво от това ? Да не си извънземен нещо ? И ти като бай някой си имаш същите права и задължения. Със сигурност не си повече от останалите хора, населяващи планетата.

81

До Обективен

преди 4 години

Ръководител полети ,непрекъснато се търсят-там наистина се получават заплати над 10,000. Там връзки и протекции няма и не може да има!Интересно колко много титани на мисълта има във форумите и как нито един не може да вземе този ,,елементарен изпит"А толкова сте умни,способни,начетени ,владеещи език и сръчност пък работите за 500-600 лева.Ами поучете 5-6 години и ще станете един *** лекар или адвокат.

80

Мен

преди 4 години

До ОБЕКТИВЕНЗаплатите в държавната администрация много отдавна са много по ниски от тези в часния сектор за съответната специалност. Ако си фризиорка или продавачка в мола, тогава може и държавната работа да ти се струва високо платена, но ако си учил заплатата ти е поне 50% отгоре за същата длъжност.

79

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че ще скочат. Новите компании валят една след друга. 8 години работих в американска технологична компания. Преди 2 години смених с немска- 120 000лв. годишно, като очаквам поне 10% ръст тази година откъм заплата. Около себе си НЕ ПОЗНАВАМ човек със заплата под 3000лв. (3к в кол център с 2 езика). Маркетинг, реклама, IT, зъболекари. Кой взима в София 1000лв., бе хора, кой?! Склададжии, сервитьори и провалени инженерчета от ТУ. Е колко искате да взимате?!

78

До 77:

преди 4 години

Ти явно още не си почвал работа,дечко. Кой получава 560 лева? Каква точно е тази ,,професия".Кажи ЕДНА НОРМАЛНА ТАКАВА! Пенсионер пазач на склад,или супермаркет? Или портиер ?Защото аз учител,лекар,продавач,Шофьор,технолог,електротехник,адвокат,физиотерапевт,счетоводител,ръководител полети и още и още знам че не получават 560лв,за новите технологии да не говорим ! Виж ако си щатен т.р.о.л. не знам колко взимаш,но това е ,,професия" без бъдеще. УЧИ А НЕ СЕ ВАЙКАЙ,защото за вайкане не дават и пет

77

БДЖ София

преди 4 години

E нормално нали ГЕРБ София управлява,целта е всичките пари да са в София,всичките министерства и т.н. минава през София.ФАКТ че всички се преселват в София.Тази политика Дянков искаше да разпрасне министерства и т.н.из цяла България,но *** не разрешиха.По добре да сменят името на държавата с София.Обезлюдяването върви с пълна сила.6 милиона от които 2,2 пенсионери?

76

Анонимен

преди 4 години

От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите! Един олигарх, политик или преял с власт бизнесмен има повече нужни от вас! Няма да се оплаквате!

75

Обективен

преди 4 години

Как ли да скочили заплатите в София? Вариант 1: На 100 човека от 510 на 560 лева и на един от 10000 на 20000 лева, средно с 200 лева или Вариант 2: на 100 човека заплатите са се повишили от 510 на 711 лева и на един от 10000 на 10100 лева, средно с 200 лева?

74

До 63-ха-ха ха

преди 4 години

Ти какво точно работиш бе присмехулнико и кой и как се подиграва с теб? И защо ха-ха-ха??? Явно ти искаш да се подиграеш,ама не знаеш точно с кого.Ако в София не получаваш около 1000лева,значи си или пазач или клошар . Или просто още ученик който чул недочул,разбрал не разбрал. Само преди десетина години заплатите бяха три пъти по ниски.Не сме кой знае колко забогатели но в днешно време да не се стремиш да си оправиш живота и чакаш някой да ти даде!? значи просто не ставаш! ХА-ха-ха!

73

Анонимен

преди 4 години

Абе при тия цени заплата брутна под 2500 лв не трябва да има но истината е ,че почти всяка заплата е 1000 брутна а това кой за какво става е смешно познавам клошари с професия но са станали клошари а много от тях са с професия

72

Обективен

преди 4 години

До ОБЕКТИВЕНЗаплатите в държавната администрация в София са под средната заплата в София и то от години. В момента там средната заплата е около 1230 лева.

71

спрете

преди 4 години

В Лидл касиер стартово взима 1000 лева чисто (1260 бруто). Даже свободно си го рекламират. Имат и ваучери.Тези, които и за касиер не стават, взимат под 1000.

70

Анонимен

преди 4 години

Повишение с 200 лева!!! А как става това? Заради повишението на минималната заплата за тези хора повишението е между 50 и 70 лева. При останалите повишение няма или почти няма. За да е 200 лева средният процент на нарастване на заплатите трябва да е около 20%.

69

до 65

преди 4 години

Веднага ти отговарям - 90% от тези пътувания в чужбина са до Гърция.Хората живеещи, близо до границата, стигат до гръцките плажове с 10 литра бензин (някои дори и връщането).Пълнят багажника с евтина бира и руска салата от Лидл - и уикенда им излиза 40 лв.Ако са 4-*** човека - по 10 лв на човек.Това е истината.

68

Виц на деня

преди 4 години

Софиянци са толкова богати че Топлофикация София не може си събере надписаните сметки от софиянци...последните горят фпч ....

67

кръпел

преди 4 години

сигурно само аз не съм разбрал че са скочилили заплатите с 200 лв ....

66

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

Заплатите в София са такива,защото тук е държавната администрация, парламент, агенции и пр., фирми, работещи по тлъсти проекти.Като се разделят тази пари наистина се получават "големите заплати". И какви пари са 1500-1700 лв.?Та това са 700-800 евро.Това ли са високите заплати след като всички цени хвърчат нагоре?

65

Анонимен

преди 4 години

само на програмистите им вдигат заплатите.Защо спите??програмистите с тия пари прибират най-добрите имоти и жени.Сабудете се.Докато не им вземем парите на пргорамистите само ще се жалваме по кръчмите.Писна ми от тая държава и от тоя живот. Не може за едни да има за останалите само мизерия. Много отдавна трябваше да взмем притив тия , само знаят да си щракат по клавиатурите.

64

Анонимен

преди 4 години

Какво ми гледаш обявите те са за позиции на които никой не стои с ниска заплата