47

Анонимен

преди 4 години

Фактите и цифрите околко холокоста са оспорвани, а в ЕС който ги оспорва моментално влиза в затвора, има закони които забраняват на историци и учени да изследват темата, много историци и учени в ЕС лежат в затворите защото са изразили различно мнение или научите им резултати не съвпадат с официалната версия.

46

Ludoto Lenche

преди 4 години

...vsichko s vremeto si ! Kakto kazvashe nashia tsar-premier " kato mu diode vremeto" !!! A to ide !!!

45

Анонимен

преди 4 години

украйнци също помагаха на нацистите убиваха еврейте изнасилваха и ги палиха живи днешна украина прави същото в одеса в донбас а кьоровата европа им помага само само да се разделят от русия юлагодарение на червената армия европа си живей спокоен живот без воина

44

Анонимен

преди 4 години

А днес при свободата и демокрацията хората могат ли да отидат в друга държава, в САЩ могат ли да отидат хората примерно?

43

Анонимен

преди 4 години

Следт като САЩ освободиха България и въведоха свободата и демокрацията България е една от най-бедните в света и първа по смъртност, българите измират като за световно.

42

Анонимен

преди 4 години

Русия освободи евреите от лагерите и създаде соц.лагери в който е имало такива зверства над хората и то само защото са искали да отидат в друга държава

41

Нормален

преди 4 години

Немците са изчадия адови.Избили сума хора в двете световни войни.Изключително нагли и арогантни.

40

Анонимен

преди 4 години

А ние при демокрацята и американската окупажия намаляхме с 2 милиона, а други два милиона мият улиците и слугуват на Запад за мизерни заплати защото в България няма работа и ги чака глад.

39

Анонимен

преди 4 години

Нацистите са избили 6 милона от 12 милиона евреи, но броят им се е запазил преди войндата и след войната, защото по време на войната еврейските жени са раждали шест-знаци и седем-знаци по 6-7 деца годишно, но са ги маскирали като еднознаци за да не ги открият фашистите, затова днес няма шест-знаци евреи.

38

Анонимен

преди 4 години

А тук га беиме под руско в лагерите хранеха прасетата с човешко месо

37

Анонимен

преди 4 години

Хенри Форд е обикновен търгаш нацист.***!

36

До факт!

преди 4 години

Така ли? Хенри Форд, създателят на марката автомобили, е написал книгата "Интернационалните евреи". Бил е един от най-богатите хора на своето време. И той ли е бил лузър?

35

как става така?

преди 4 години

Why do the numbers for Auschwitz-Birkenau keepchanging?До 1989та година стои надпис, че между 1949 и 1945 са умрели ат дъ hands of the nazi murderes - как може за толкова много хора и никой да не разбера, едва 50те години започва да се говори за Холокоста.А след 1989та надписът е сменен с FOR EVER LET THIS PLACE BE A CRY OF DESPAIR AND A WARNING TO HUMANITY, WHERE THE NAZIS MURDERED ABOUT ONE AND A HALF MILLION MEN, WOMEN AND CHILDREN MAINLY JEWS FROM VARIOUS COUNTRIES OF EUROPE. AUSCHWITZ

34

Нормален

преди 4 години

Преди дни Шарон каза ще заличим всеки който ни нападне!Велики!Слава!

33

Анонимен

преди 4 години

Темата се преекспонира. Съчувствието преминава в нова омраза... поне при мен е така.Все едно само тях са трепали, все едно друг геноцид не е имало, все едно никой друг не е умрял 2-рата световна. Не, даже не са в топ 5 на жертвите. Но наливат пари и пищят като прискрипани госпожички.

32

Saki

преди 4 години

Колкото и да се правят германците на добрички и с чувство за вина , те са си същите. Това германско племе е болно. Аз лично ако срещна германец в България винаги гледам да го унижа,да му се подиграя и да го изтормозя. Не мога да ги търпя ,много са ми антипатични.

31

Анонимен

преди 4 години

Евреите наистина имат много учени и музиканти, повече от другите народи. Но това не означава, че в "демократичния" ЕС трябва да вкарвят учени и общественици в затвора, защото са изразили различно мнение за холокоста.

30

Кефф

преди 4 години

Само че сега Израел си има атомно оружие и Америка е зад тях.Никой с пръст немое ги пипне.

29

отвратена

преди 4 години

Аман бе, аман! Писна ни вече да ни изнасилвате с еврейска пропаганда! Те, милите, дето Хитлер бил убил 6 милиона, ...ама ха! Това, че в момента забъркват поредната война - с Иран, посредством еврейското лоби в САЩ и президента Цион Дон Тръмп, и че тази война ще бъде унищожителна за света ни, това е без значение! Важното е дружно да плачем за несъществуващия им холокост и да ни лъжат, мамят и ограбват посредством банките на Ротшилт, фондациите на Сорос и агенциите на конструирания от евреи ЕС!

28

Слава за героите

преди 4 години

Помнете тази година са 9млн миналата бяха 6млн юди познайте следващата колко ще са