23

преди 16 години

Браво на момичето! И аз бях хубава,ама започнах работа при един ***,пък се омъжих за един подобен.Абе смотана си бях и смотана ще си остана.

22

преди 16 години

"Тя се извини на всички ,които са ги видели".Айде сега ,нали се е извинило момичето.Тя така, без да иска ги е качила тези снимки.

21

AL BUNDY

преди 16 години

по-добре чинии в испания,отколкото да работя за ''българи''(предприемачи да сте плащали когато трябва,то нищо не плащате още)а тая к....като е еротична фото сесия има плейбой,пентхаус и т.н,а не жоро от 14-ят етаж да я снима(не само)

20

преди 16 години

Тази жена е от тези които имат късмет .С това наказание и с това си поведение ,ще си покрие разликата в заплатите.

19

PR-специалист

преди 16 години

...отлагане на повишението в ранг до една година... че това наказание ли е? Някак си се подразбира, че въпросната госпожица - веднъж влязла в системата - трябва само да изтърпи да свърши годината, за да я повишат. С какво ли ще заслужи това повишение - не е важно.Такива ли работят във Външно министерство???

18

MAXIN

преди 16 години

наказанието, тези фотоси не само в БГ ще ги видят, обзалагам се, че вече се разглеждат в Гърция и Кипър. Явно на девойката й е приятно да й подмятат, пощипват и т.н. Не може държавен служител да се държи по този начин и да излага родината си.

17

преди 16 години

Красивите жени са ,за да ги ползваме.Какво лошо има в това?Хубаво си е момичето, пък сигурно е и умно,щом си използва младостта ?

16

преди 16 години

Е вие какво искате да и правят на жената!? Кой знае кво станало!Голяма работа! Да не сте в турция, да я бесят ли? ;)

15

преди 16 години

Всички жени са к.... ,само ,че някой имат късмет.

14

преди 16 години

някои са доста отворени и затва така смърди тук. разстрел на простаците и това е, явно друго не помага, мършииии

13

преди 16 години

Така се започва добра работа .Знае на кои и кога да даде.

12

dynamo

преди 16 години

Трябваше да изхвърчи, но явно е техен човек, нали се пак там дадото ли бащата ли беше професор някакъв ... историк май, срам ме е даже че го казвам, щото ако се събуди дядо й ивиди тази излагация ще се гътне пак.Как трябваше да я изритат, сега какво?! Няма морал, няма ценности -> порнографията е пълна, на най-високо ниво, абсолютно легално и даже платено от нас!?Тва ако е държава?!

11

ozzy

преди 16 години

Като чета тези коментари,стигам до извода ,че никой не е кандидатствал за работа и не е работил на ,,запад''.Говоря за работа-не за мияч на чинии.Когато ме приеха на работа в един от офисите на ,,IBM'' ми дадоха проспект от 10 страници в който много подробно ми описваха с какви дрехи е ,,желателно'' да идвам на работа,какво трябва да е поведението ми като служител на фирмата,какво е недопустимо да правя.......а америка е демократична от доста години,така,че ако и е кеф да се държи като порно....извинете еротична звезда-ОК,но да го прави другаде,не като служител в държавния апарат.....и защото някои софиянци от дупнишко/или от където и да е/,ще ме упрекнат в пуританство/невежите да погледнат в тълковния речник/,ще ви кажа,че не съм такъв,за това не съм и държавен служител.Вт.н. демократични държави имиджа на една фирма е предпоставка за 50%от успеха.Пък и хората са си направили правила-ако не ти харесва-винаги можеш да напуснеш и да започнеш работа другаде/в някой секс шоп например/

10

преди 16 години

най-добре ще е патриоти, като този под N 2 и фамилиите им напуснат българия и си показват задниците някъде другаде, където моралът не е мухлясъл. пожелавам му дъщеря му да е още по-отворена от него.

9

Banana

преди 16 години

Само толкова ли е наказанието? отлагане на повишението в ранг до една годинаОпа, забравих къде се намирам и си помислих че съм у Европата.... Аре пак обратно в Ориента.... Ама там пък щяха да ъа утрепат с камъни..... Брех, къде ли се намирам? А, да бе.... Бананова република. Аиде на бананите....

8

преди 16 години

Загрижили са се за чуждите дипломати - не е гот да им дават само "мъжките" *** на нашите "дипломати и политици". NOW WE HAVE THE REAL THING :-)

7

KennSilver

преди 16 години

Аз съм с номер 4. Кво толкова като си е показала това което има. Калфин сигурно го е яд, че неможе той да се съблече в такъв сайт и затова мрънка. Все едно не сме виждали *** %)))))))

6

Ценител-естет

преди 16 години

Ей Готик, ти си ми ясен! Образован неудачник без пет лева в джоба! Прав ли съм??? Кво си тръгнал да даваш квалификации на хора, дето не познаваш? Ако искаш да знаеш Планета не гледам! За порно канали - имам над 80 такива!!! Ако и ти искаш да има, мога да ти продам дори *** смотан!!! Ще ти струва 300 долара и ше лъскаш на воля, докато овисналата ти жена приспива 4 годишния ти наследник-неудачник!!!Зимай си жената, детето и бегай да строиш в Испания примерно, докато жена ти мие чинии и нощно време прави *** на мароканците

5

преди 16 години

Политиката е *** професия, нищо ново.....Шаврантията има добро определение за дипломат:"този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне".

4

biboz

преди 16 години

*** и тъпата държава! Те още малко ще почнат да имам изискване за хората работещи на държавна работа да са грозни, дебели и стари. Готина е мадамата, защо да не го показва, какво ги бърка?