42

Съда

преди 4 години

Няма данни за извършено престъпление :)))))

41

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 26 Не вярвай на Слави. Такава държава има и се казва България.

40

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

...... В една Румъния си "скъсаха" Политическите *** от наказателно преследване и ... ЗАТВОР !!! ... Тук такива "работи" - няма ! ... Най - голямото "наказание" - ОСТАВКА и да изчезнеш необезпокоявано от публичното пространство !!! ...... Примерите са доста ! ... Другарят Нено Димов е последния ! ... Като се тръгне още от "ПИШМАН ДЕМОКРАТИТЕ" от 90-те , та до сега ! ... Трябваше да има пълен поне един цял затвор с НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ !!! .......

39

Анонимен

преди 4 години

Частните им ВЕЦ-ове бАха маамата на всичко

38

Анонимен

преди 4 години

А на бас, че никой няма да влезе в затвора. Всичко ще приключи със заключението, че няма нито един виновен, въпреки че перничани с месеци няма да има с какво да си измият срамотиите. Абсолютно съм сигурен в това. А положението ще се повтори и на други места в страната със същия резултат по отношение на наказателната отговорност.

37

Анонимен

преди 4 години

До: И сега... (с ирония) (номер 16)Това много ми прилича на сталинските чистки, на тебе не ти ли прилича?Всеки сега трепери от страх да не се окаже следващия...

36

Анонимен

преди 4 години

Гробарския комунизъм си отива спете спокойно деца

35

ОСТАВКА!!!!!!!!!!

преди 4 години

Варна и тя на там върви

34

Така е ..

преди 4 години

До И сега... (с ирония) 16 Какво да работят нещо друго , като нищо не могат ?Това се отнася и за бившите министри от БСП.Целта е да изкарат мандата , да вземат паричките и далаверата и дано нищо лошо не се случи.И те така..

33

Анонимен

преди 4 години

Сичкото червен *** се е превъзбудило

32

гледали ли сте

преди 4 години

филма на еврейчето Саша Барон Коен "Диктаторът" - там не случайно диктаторът беше Генерал-Адмирал-Президент-Министър-Председател Аладин! фокус-бокус!!

31

Анонимен

преди 4 години

Тикво вземи пример давай оставка и ти , всичко да мине мирно и тихо

30

Ахаха

преди 4 години

Майсторска, виртуозна игра на Бокича, жертва министър на ВМРО за своето спасение! Между другото сега чух, че и Превозвачите са му клекнали на лъжите и протест няма да има!Те това е маниакален лъжец!

29

Анонимен

преди 4 години

На Боко започна вече да му гори килима. Това не е нещо отнесено за матриала - КТБ, некви главни прокурори, такива неясни неща "на ония у Софето". Тука нещата се въртят около вода, въздух, все неща, дето са ти жизнено необходими.

28

Яким Вълев Донев

преди 4 години

... В Абсурдистан - най - голямото "наказание" за политическите оядени *** , "овъртени" във всякакъв вид далавери е ...... ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА... И после ... Нищо ! ... Минават няколко месеца. Всичко се забравя. И на същите тези ... С "оставките" ... им се намира някакво сладко и доходоносно "местенце" някъде из Държавната Администрация или някое Посолство ... И всичко си им е наред ! ... Тук ВИНОВНИ няма ... С оставките им все едно се решава всичко ! ... Да се смееш ли ... Да плачеш ли...?!?

27

Краси

преди 4 години

Димов беше в СДС,после *** на И.Костов.Накрая се продаде като магистралка на комуниста Бойко.Такава е съдбата на политическите ***.

26

Анонимен

преди 4 години

От ареста и затвора подава ли се оставка ? За бойко борисов питам .

25

Анонимен

преди 4 години

Патриотите така и не разбраха, че бяха употребени и то мъжката!:))Нено беше човек на доста по-сериозни хора, не просто на патрЕотичните лаладжии

24

Ти да видиш..

преди 4 години

Тоя само с оставката ли ще се отърве ?

23

Анонимен

преди 4 години

Хехе! Няма такава държава.