25

пери

преди 4 години

До Анонимен 11Щото сега никой не краде и всички са свети води ненапити...

24

Зозо

преди 4 години

Боко отстъпи защото в понеделник щеше да осъмне с блокирана държава. Все по - зле става Боко. Онзи ден се снима с Путин, Ердоган, Вучич... само аятолаха, Ким и Асад липсваха. Няма да изкара мандата с руските си глупости. Мустафата ще му вземе главата:)))))))))))))))))))))))))))))

23

Iozeff

преди 4 години

10г неграмотния борисофф управлява България и резултатите са видими! Както казват застрахователите ТОТАЛНА ЩЕТА!Едно хубаво нещо не се е случило в България ! Орешарск,комунистите,времето,опозицията, кривия космос!Всички са му виновни на селянинът от Банкя!

22

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Перник вече е бастион на ГЕРБ... - хората разбраха кой върши работа и кой плямпа...

21

Анонимен

преди 4 години

Най-смешното от всичко е ТОЛ-полицията - по трима нищоправещи дембели в кола, по две такива коли на участък. За нещо, за което стига просто една камера, като в белия свят!Голямо драпане да наредите свои хора по топли места, на които нищо не се прави!Срам и позор!

20

Анонимен

преди 4 години

Нормално да отстъпи.За кой ли път такси ще се плащат основно от обикновения гражданин. Той ще се нагърби отново да поема всичко на раменете си. Що не вземете и от данъци да ги освободите?За кой ли път?

19

Анонимен

преди 4 години

Ехо герберухи !ПОЗОР СТЕ !!!

18

Ельоменат

преди 4 години

Хахаха умирам. Тиквона говори много и на края нищо. Сега от къде ще избиваме парите за тол коли администрация и прочие? Ще ми дигнат винетки и данъци на обикновените хора нищо че пътищата ги трошат тировете. Мислех си че БСП са вредни, но герберугите са по зле от чума. Честито на обикновените шофьори

17

House M.D.

преди 4 години

Откога 11 и 18 станаха цифри? Или авторката отново оправда името си, като ни развесели?

16

Анонимен

преди 4 години

Тея заседателна зала нямат ли , кво са се събрали на седянка като по турско!

15

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден в който управлява Режима Борисов е фатален за България!

14

Трябва.

преди 4 години

Всички работещи да излязат на протести 1-3 седмици, да поискат двойно увеличение на заплатите. Щом толкова лесно се огъва правителството.

13

Иван

преди 4 години

ББ и КК поне понаправиха пътищата. Червените за 30 г. , нищо не направиха.ГЕРБ и партньорите поне се мъчат нещо да пооправят. А за БГ не ми е жал-мързеливи, крадливи и завистливи. И се оставят някакви руски хибриди да ги водят за носа. USA и EU Са бъдещето. Само *** си реве за изостаналите руснаци. В момента на България поне и се чува думата на балканите, Брюксел, и Вашингтон. А великата българска мега силна армия я е имало през комунизма само заради СССР, пак е било в техен интерес.

12

Митьо

преди 4 години

А пари за пътищата откъде???Нали това беше целта на тол-а. Ама не, сакън да не се охарчат тия олигарси като тоя от Биомет, който си купи Бугати за 5млн...*** работа

11

До 11

преди 4 години

Че то остана ли нещо за крадене?Всяка марионетка може да замести царя-слънце,ако има и шофьорска книжка да си кара джипа,работата заспива Херо защо е тука ,да управлява.

10

Анонимен

преди 4 години

Можело значи,но трябва да им се застане по-твърдо на тези хрантутници!!!

9

1

преди 4 години

Въпреки тези такси,търговците,ще вдигат цените на всички хранителни,и промишлени стоки.

8

Анонимен

преди 4 години

Е КАК БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ЗАЩООООООО????

7

Анонимен

преди 4 години

А след юни ли ще е увеличението?

6

Анонимен

преди 4 години

Винету само по филмите е ербап иначе кляка пред всеки който му се озъби.