28

Бау

преди 4 години

Все някой му е виновен на неприятния дядо.

27

ПроСоТо

преди 4 години

До Ijfни са тръшкай!..както съм чувал на улицата:-"лаладжилък да става"..

26

Анонимен

преди 4 години

Тоя пичь е луд.

25

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.

24

Анко Нимев

преди 4 години

От коя страТа сте вие, журналисти ?Дядо ви Вазов като частица в колайдер се върти сега в гроба...Срам, срам, срам!

23

Анонимен

преди 4 години

Тръмп по времето на обама, беше в ток шоута и мис америка предавания, от кога взе да разбира от политика

22

шмоко

преди 4 години

Дон Тромпето - *** номер 1 .......Задмина и тиквата по казани простотии пред медиите !!!

21

ПроСоТо

преди 4 години

и неговата не е лесна!..Може би наистина ще има полза от РЕАЛИЗИРАН "импийчмънт"..Ще се отърве от бремето,което за един стопроцентов бизнисмен,свикнал със законите на пазара,му тежи..Да си "политик" не е за секи..Защото НЯМА "чисти" политици!..Има САМО ЗАВИСИМИ елементи,които ..за некакви си техни "интереси",се ПОДЛАГАТ на Недостойните....А "Недостойните"...,о,те са "Алфата и Омегата" на съвременния свят!!!..Въпреки твърдението на Достойния!!!..но,"Муууу,бее,кудкудяк.."..От "щастлив

20

АнонимеН

преди 4 години

ВЧЕРА ТРЪМП ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ ГО Е СТРАХ ОТ ИРАН И НИКАКВА ВОЙНА НЯМА ДА НАПРАВИ АКО ЩЕ ДА УБИЯТ ВСИЧКИТЕ ВОЙНИЦИ НА ФАЩ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК!!!ТРЪМП Е СРАМ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И СЕГА ВЕЧЕ АКО НЕ ГО ОТСТРАНЯТ С РЕПУБЛИКАНЦИТЕ Е СВЪРШЕНО В В БЛИЗКИТЕ 10 ГОДИНИ!

19

Ijf

преди 4 години

Заглавието! Срам и позор за вас!

18

Тъпо е бе ...

преди 4 години

С триста зора и премеждия да го овържа! И някой да го развърже ... ЗА МАЛКО ЛОКИ, За МАЛКО, ако не бяха тия ***.де.ра.сти християнски травестити и ченгета щеше да видиш ти! Преглъщай, преглъщай за малко ти се размина Симо. Гадна ти е пропагандата!

17

Анонимен

преди 4 години

Все едно слушам бойко. Комунистите са виновни, орешарски е виновен, костов е виновен, барак обама е виновен....

16

Анонимен

преди 4 години

Боко наспал ле се е?

15

Анонимен

преди 4 години

Конспиративна теория: Тръмп се разбра с аятоласите - персите стреляха по празни бункери, и събориха 2-3 огради, за да отбият жаждата за мъст на народа си, Тръмп няма да отвръща и всичко е 6. Няма да се учудя ако някой из персийските дворци е искал да се отърве от въпросния генерал, и се е разбрал с американците да му свършат мръсната работаЕдинствените наистина прецакани са пътниците от украинския самолет, свален при всички случаи по грешка (на някой персийски офицер не са му издържали нервите)

14

Анонимен

преди 4 години

Накрая американският президент се обърна към хората в Ирак: "Ние искаме да имате прекрасно бъдеще бъдещето, което заслужавате: проспериращо, хармонично съвместно съществуване с народите по света.Ние нали сме с САЩ защо дори визите не махат камо ли да сме цъфнали.

13

Пий женшен бе, Дони

преди 4 години

Омеква ти главата вече. От 40 години се пукате от злоба, че изтървахте Иран, ама някои дъртаци още помним как стана - народецът там озверя от вашата парцалена кукла шаха и разпасаната му полиция САВАК, затова аятоласите дойдоха на власт. И те не са цвете, ама като фанатици все ви ръгат лакти в ребрата и други неща на други места. Нещо не ти стиска, както и на еврейските ти началници да преминете от танкерна към ракетна война. Щото ще стане ядрена и язък за ламтежите ви за глобална власт.

12

ПроСоТо

преди 4 години

е кво,не е ли симпатяга Тръмп?..Подобно на нашия Тиквун,койт почти десет години се "оправдаваше" със Станишката,който според него "бил виновен" за сичките "золуми",така и Тръмпича набърква Обамата..И кво стана със "Петдесетте и две цели",които Щтите "държали",ако ония фанат да ги атакуват?..С неколко думи:-"Щуротии на кутии"..Както и друг път съм отбелязвал:-Щатите НЕМА да пипнат Иран!..Просто Тръмпича се опита да угоди на евреите,които сне само в семейството му,но и са опитват да ги нас

11

Анонимен

преди 4 години

"Докато съм президент, Техеран няма да има ядрено оръжие"Демек още 10 месеца ?

10

Анонимен

преди 4 години

Тази статия я чета за трети път в този сайт и вече ни правите на луди! Толкова ли нямате за какво ново да пишете?

9

Гостенин

преди 4 години

Самолет Боинг 767 - товар 100 доларови банквоти.Обамата пич. Хем води тъщата на държавно посещение, хем раздава пари. Та даже чертаеше и едни Червени линии, дето путин ги минаваше сутрин и следобед.Как де не е готин?