14

Мария

преди 4 години

Е как кметът не знае, като по време на ремонта вземаш отношение в социалните мрежи?! Има група за Дряново, големи полемики бяха, а сега не ЗНАЕ! Междувременно постът е изтрит!!!

13

Анонимен

преди 4 години

а като моста е пред падане, общината какво е направила? Освен че е била информирана, друго - действие някакво?

12

Дряновица

преди 4 години

Сега ще сложат и някой тлъст гербер да събира тол такса.

11

Анонимен

преди 4 години

Това не е вандализъм, а спасяване!

10

Анонимен

преди 4 години

Ако беше паднал сигурно пак същите ще протестират. Бетонирана е основата която е във водата. Общината и държавата не са дали и един лев. Безхаберие. Ама иначе харантутниците в общинският съвет правят политика. С течение на годините основата се компрометира и не може да се издзидат по същия начин. Иначе общината щеше да получи 500 000 лв от нашите данъци. За проекти и изграждане и пак същия способ.

9

Анонимен

преди 4 години

На никой не му пука общо взето. Така е в балканската клоака.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами това си е потвърждение за ненормална държава.Ако трябва да стане по нормалния начин, документи ще се въртят между община и министерство и докато "Ало, Банов съм" разбере, мостът щеше да си си е заминал.За естетиката на укреплението нямам думи, ама поне е спасило моста.

7

Анонимен

преди 4 години

Герберизъм в пълна сила!

6

D:

преди 4 години

Оставете всичко да се събори за да задоволим егото на будните граждани и драскачите !!!

5

Гостенин

преди 4 години

Значе повече от половин година нищо не е направено- кметът щял "да вземе мерки"?!Кога? Като дойдат високи води и моста е заминал надолу по реката?Чакали са до последния възможен момент и са решили да действат!Защото ако не бяха действали напролет щеше отново да има: Ама ние така, Ама то так, Пък нямахме проект, Пък нямаше...Лично аз одобрявам направеното за спасяване на моста.Който иска и може - работи, който не иска и не може търси причини.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако моста не беше укрепен и падне лятото когато започнат валежите щяхте да се посеете да плюете, че нищо не се правило за запазването му.Смешни сте бе ***, смешни сте!Разберете го!

3

Това е нелепо!

преди 4 години

Точно така се гонят туристите!Виждали ли сте Базиликата във Плиска, реконстроирана с фаянс за баня - също пълен ъпсурд!Една реставрация трябва да изглежда автентично. Иначе е по-добре да не се прави!

2

zeus

преди 4 години

Като няма държава всичко е възможно

1

Анонимен

преди 4 години

Така е при разтривалият тодоровите ушаци кофпомпаджия. Некадърници навсякъде.