115

Анонимен

преди 4 години

Краварите си глътнаха топките и вече внимават къде е самолета на Путин.А той вчера беше до късно в Сирия :)

114

Анонимен

преди 4 години

ИРАН Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА.......живееща в 18 век, а ти си просто *** троол.

113

шматка

преди 4 години

Защо не може да пишем под статията за руското затопляне

112

Анонимен

преди 4 години

Брадатите разораха пустинята след като стъпкаха 50+ *** разнасяйки празния ковчег на ***.

111

БРАВО

преди 4 години

Тръмп е пич - Иран е изолиран от Целия Свят - Въздух , Суша и Вода .Няма да има ТСВ - преди малко всички Европейски Компании спряха полетите .

110

Анонимен

преди 4 години

Тръмп отговори много достойно. Онези само успяха да подплашат няколко камили и да разорат 2-3 ниви правейки се на велики.

109

ХА ХА!

преди 4 години

"Американският президент ожтново подчерта"..покрай хамериканцкия президент и нашите *** "ожтново" се бъгнаха :):)

108

кво е интересното ?

преди 4 години

До Интерсен денТръмпа има задух и сърцебиене, явно и Мелания се е уплашила.Тиквата си подготвя планБ за бягство, знае ли се, я снайпер, я съд след време.Тръмпа май направи невероятна услуга на зет си и Натаняху, да убие Сулеймани.Плюс гаранция, приятелката на Еpstein, има компромат за него, нали е записвала всичко кво става във вилата, за да ги изнудват после.

107

Анонимен

преди 4 години

129Османе, така наречените американски трола не създават дезинформация и лъжи.

106

шматка

преди 4 години

И кво сега.Шоуто се отлага.Не е честно

105

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyАз също го следя отдавна този сайт и мога да кажа същото за американските ***, и НПО които изобилстват. Ама те на вас само руските ви пречат. Е вижда се скоро ще станем 5 милиона колкото каза американската сенаторка в Пампорово.

104

Анонимен

преди 4 години

Всички пиндоси са шувинисти и бай Дончо не е изключение. Съзнанието му е толкова замъглено от вярата в своята изключителност, че той нито за миг не е могъл да помисли, да предположи, че Иран ще нанесе ракетен удар по негови бази. Той сега е така изтръпнал, че с лекота ще пропусне и втори удар тази нощ. Бай Дончо е в нокдаун и Иран спокойно меже да реализира хет-трик.

103

Анонимен

преди 4 години

"Перси са и им личи."Колкото поммаците са турци, толкова и брадатите са перси.

102

Анонимен

преди 4 години

Бамаааму, няма да има "сурва-сурва" днес...

101

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяхме нарязали СС20, можеше и ние да изстреляме няколко. Пък където и докъдето дофъркат.

100

Интерсен ден

преди 4 години

Днеска за втори път гледам политик даващ изявлвния в стил: "Кой ми *** в мойте ***? "Преди това беше Тиквата, който твърдеше колко важен тъговски партньор е Турция - която ни прпродава руска газ...

99

До факт

преди 4 години

Охлади ти алкашската глава. Вчера пак им аварира един боен кораб на великите руснаци, като се опитвал да премине Босфора. Преди седмица им горя за пореден път самолетоносоча, преди месец им потъна подводница, малко преди това им падна без причина самольота нет аналог в мире СУ57. Общо взето техниката им се руши сама повече от колкото американците имат загуби след ракетен обстрел.

98

АнонимеН

преди 4 години

ИЛИ АТАКУВАШ ИРАН ИЛИ НЕ!!!ЩОМ СИ УБИЛ ГЕНЕРАЛА ТРЯБВА ДА СИ ГОТОВ И ЗА ВОЙНА!!!ТРЪМП ПРЕВЪРНА ФАЩ ВЪВ ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!!!И В ИРАК ИМА ШИЙТИ 60% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А БЕШЕ ПРЕВЗЕТ СЪС ЕДИН ТАНК И ТО БЕЗ ДА СТРЕЛЯ НИТО ВЕДНЪЖ ТАНКА :DИЗВОДА Е, ЧЕ ТРЪМП Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ

97

до 106

преди 4 години

Перси са били едно време. Чукни в гугъл и разгледай какви са джaгaли по снимкит, еле па тия качулатите по митингите. Това като какви се определят слабо ме интересува. Тука половината русофил са славяни, ама като тръгнеш по улиците ако видиш 2-*** русоляви от 50 пак добре. За потурнаците и турските им корени да не говорим.

96

Bad Company

преди 4 години

Айде малко сериозно , а?? Този сайт го следя от 2006 г. През 2007 се появиха първите руски ***. И не само тук. Същите писания за "кравари" , в прослава на русия и анти ЕС ги има навсякъде. Давате ли си сметка колко мощна е руската хибридна война ?!?!?!? Милиони постове!! Милиони! Бдете хора! Нека бъдем европейци а не азиатски неандерталци!