14

Да ама не

преди 4 години

Историята не може да се забрани,тези Поляци не могат да скрият че активно са работили с фашистите.

13

Анонимен

преди 4 години

че то великата отечествена война си е чиста лъжа след 1943 г., когато съветския съюз настина защитава успешно отечеството си. велика е, война е, но далеч не е отечествена, защото е окупация на 15 други държави. дори и да приемем, че се налага влизане в берлин (германия), какво отчество са румъния, литва, финландия, естония, албания, сърбия, унгария, полша, чехословакия, молдова и т.н.? и лошото е, че повечето от тези държави са съюзници на ссср, а после остават окупирани за десетилетия.

12

Анонимен

преди 4 години

Поляците са ненормални. Путин вади документи, а те ги наричат пропаганда. Уверен съм,че може да извади още такива.Документите за тази война са голяма сила и не напразно в Англия увеличиха срока за неразгласяването на техните такива.Ако Полша бе права щеше да извади свои документи за това или да поиска от други държави, но не го прави, поради което говори за пропаганда.

11

Анонимен

преди 4 години

Хванаха гнусните ляхи антисемити и колаборационисти с Хитлер и сега бързат да замажат гафовете! Най гнусните евпопейски нации са ляхите, урките и шиптърията!

10

Чичо Пънч

преди 4 години

Тия полски *** дали да забранят и Библията!

9

Анонимен

преди 4 години

Всеки е прав за себе си!Приятел, гостувал в СССР в края на 70-те, сподели - Децата там учат, че Октомврийската революция, комунизма и СЛАВЯНСКАТА АЗБУКА са дело на Ленин!?

8

Анонимен

преди 4 години

Истина е , че Адолф Хитлер е лансирал още преди войната пред англичаните идеята да се създаде еврейска държава на остров Мадагаскар, а не върху библейските земи на Израел, с цел евреите и арабите да бъдат далеч едни от други, за да няма войни между тях. Англичаните са отказали да подкрепят тази идея.

7

Анонимен

преди 4 години

Като не можеш да обориш истината, така правиш...забраняваш я.

6

Анонимен

преди 4 години

Ми то си е нормално всеки искал да се отърве от евреите даже и Съветския съюз по точно Сталин ги е пращал в Сибир след войната

5

Репичка

преди 4 години

Изнасилените *** няма да мирясат....джуджето късия Пу ще ги насилва и така до края на света докато не очернят потърпевшите от болшевишкия терор.....

4

джо

преди 4 години

Дрън , Дрън . Полша не може да забрани нищо. Написано на хартия решено от някого, дали се харесва на Поляците или не, историята и събитията са се случили.Едно нещо правдиво за едните е трън в очите за другите. Историята трябва да се учи за да си направи човек изводи и то правилни, защото в противен случай събитията се повтарят. Няма как, Руснаците да тълкуват война струваща им повече от 20 милиона убити, така , че да се хареса на Полша или на когото и да било друг.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия по-зле и от македонците.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на Полша.А пък в БГ русофилите не могат да си позволят да пуснат климатика с 5 лева надник от Кремъл за тролване.

1

Анонимен

преди 4 години

Това е като да се забрани да се мисли логично. Европейската цивилизация умира.