133

антикомунист

преди 4 години

Aвторката Камелия да вземе и да прочете за войните в този район. Младичка е , а аз съм на 70години, та помня много добре какви военни действия се водеха например от 1967г до днес. Не се е подготвила и бърза да пише.

132

Анонимен

преди 4 години

Убийството на иранеца си е чист опит на Тръмп да си спаси имиджа. Нищо друго. А, и да даде надежда на производителите на оръжие, че може да изкарат някой и друг долар в близко време. За съжаление, САЩ в момента няма десурса да води успешна война с Иран. Има ресурса да изпълни няколко единични удара, но не повече. Иран трябва да поиска С 400 от Русия. След санкциите срещу Северен Поток 2 съм сигурен, че ще ги получи до месец.

131

Анонимен

преди 4 години

да

130

Waffen DS

преди 4 години

"Успя ли да подпали война Доналд Тръмп в Близкия Изток"Е,няма как да се отрече,че се старае човека.Лошото е,че ние сме близо

129

179

преди 4 години

В периода 1979-1989 Иран води нечестна борба срещу великите сили. СССР ,Сащ Саудитска Арабия помагат всячески на Ирак срещу Иран и режима им. Кой е предпополагал ,че Иран ще отблъсне иракската армия и ще започне да навлиза в Ирак. Ползват се военни стратегии невиждани дотогава. Несломим дух за победа и крайният резултат е свободен Иран тръгващ по своя път. Интересен факт. Там никога не е имало ислямска държава и атентати въобще не са били осъщестявани.

128

наблюдател

преди 4 години

Че то в Бл. Изток винаги се е пуцало.Там са по битер и от филмите за Дивия Запад. Сякаш авторът е паднал от Марс , че не познава зоната. А Ирак и Иран са стари врагове.Садам и ,,персите" прз 80-те се клаха , докато десетки хиляди не си оставиха костите по границата.Ахххх какви ,,***" -драскачи има...

127

Gogo

преди 4 години

Агресията на US американците е безкрайна...

126

Политическата грешка

преди 4 години

Вярно Камелииче,грешката е,че кой разбира и кой не от политика може да се упражнява тука!Ама как в този мирен регион,,ама там има само цветя и рози,Там цари такъв мир от стотици години,пък някой сега я разпалва!Те се млатят от хилядолетия ти сега се сети!Запомни моме,няма вече пушки,танкове,и т.н.,ракетката и през прозореца!

125

Mahdi

преди 4 години

Идва голяма война. Пазарът за американско оръжие трябва да се поддържа. Затова Тръмп ръчка осите. Но сме на прага да стане нещо много по-сериозно. Иран вчера иска подкрепата на Турция срещу Тръмп. Това е прецедент - шиити да търсят помощ от сунити срещу общ враг. Турция утре праща воиска в Либия, но скоро ще има варгал и с гърците. Въобще живеем в много динамични времена, които напомнят на описанието на последните битки в свещените хадиси. Аллах да доведе до хаир делата ни.

124

граматика

преди 4 години

еврейте? помоща? запетайки и пр.***,ама неграмотен.

123

Анонимен

преди 4 години

Един много стар виц който е на път да се сбъднеАмерикански военни парашутисти по време на иракската революция кацат в една нива където работела една бабичка. Като ги видяло бабето казало: момчета объркали сте държавата. Тук е Иран,не Ирак. А те отговорили: не сме сбъркали държават,а само датата

122

Анонимен

преди 4 години

Значи сега имаме САЩ, Англия, Израел и ислямската държава от една страна съюзници и от друга страна Иран, Русия, Китай, Корея, Турция и почти целия свят. Интересно ще бъде режимът в САЩ какво ще предприеме сега?

121

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 148......ЕХОооооо....неразбралия !...Само факти - в началото на мандата на Тръмп ......БВП на САЩ е 15 хил. мил. $.....на Китай е 15 хил. мил. $.......на Раша 2.4 хил. мил . $ .........СЕГА ....на САЩ - 22 хил .мил $ ....на Китай - 13 хил. мил $ ....на Раша - 1.6 хил мил. $ ! .........БЕЗРАБОТИЦАТА в САЩ е 3.5 % / НАЙ -НИСКА от 50 години / доходите в САЩ са умеличени с 30 % !!!!!!! Тръмп ще го изберат БЕЗ ПРОБЛЕМ за 2- ри мандат.......а ако може и 3-ти....и 4 -ти

120

Анонимен

преди 4 години

Да не се подпали под солариума някой ден само да внимава, с тоя тен ще го объркат

119

Енгелс

преди 4 години

Иран е мощна страна и режимът в САЩ определено направи голяма грешка с това мутренско показно убийство.

118

Анонимен

преди 4 години

Абе Бойко що не се изказва по случея...нали е на всяка манджа меродия...що не похвали приятеля си Тръмп нали имаше химия между тях...

117

ПП АТАКЛАРЪ

преди 4 години

Не обичам каубойчетата. Но не може да съм на страната на държава която от хилядолетия се е правила на завоевател, докато не е извла два пъти бой от елините, а после Сашко им смачква кочинката на техен терен. Арабите са ги завзели с лекота, а после отоманците. Саддам с къде по малка армия ги държеше в патова ситуация. И сега се репчат на Империята. Смях смях смях. Стига ми само че изповядват правата вяра, за да не ги долюбвам.

116

Тръмп марионетката

преди 4 години

Какви военнополитически решения могат да се очакват от човек който се е правил на болен когато са му дошли повиквателните за редовна военна служба . Не един път и два ... а цели 6 пъти . И който е плакал и търкал соополи на тати в гащите за да го отърве да не ходи войник . Милионер на тати с парите и фалираните си бизнес партньори. Дето го чакаше съд ако не беше станал президент с помоща на Путин .Решенията за Иран не са негови а на еврейте дето му дърпат конците .

115

Анонимен

преди 4 години

Изгониха ли бай Дончо сега от Ирак? Който си е глупав, никой не може да му помогне.

114

Анонимен

преди 4 години

до 149Ми Нострадамус е бил хитър евреин, бре !