21

От много акъл

преди 4 години

ще накарате и мързелите да се потрудят и да минат на Linux. Както от много претенции към разработчиците на допълнителен софтуер загина Windows Mobile...Windows 10 не може да стъпи на малкия пръст на Windows 7. Много е опростен, не става за десктоп или работа. И си прави каквото иска, без да съобщава за това. По-добре пуснете един Windows 7 Platinum Final Edition Retail за 200 долара и ще си изкарате парите, за да поддържате седмицата още 5 години.

20

Анонимен

преди 4 години

в общи линии, нещата стоят така, тамън оправят съотвтната версия да върви като хората и оп я спират, що така незнам, ама същото беше и с 98 и с ХП

19

456

преди 4 години

След дълги години с различини уиндоуси от две години съм с линукс - убунту. Има всичко което ми е нужно, дори и повече. Работи всичко без проблеми. А за по-слаби машинки е незаменим.

18

от.Сидней.Австралия

преди 4 години

Като фен на Windows ще ви попитам нещо сериозно, но ако искате ми вярвайте:Какво е ХР, какво е Глиста, какво е 7, какво е 8, какво е 10? Сериозено питам като фен на Уиндоус, какви са тия уиндоуси? Защо си причинявате това бе хора? Ето аз какво ползвах3.11 за кратко. Минах на NT, щото 95 и 98 не ми харесаха. После Windows 2000. После Windows 2003 страхотен 6 години бях с него. После Windows 2008R2 кйто излезе 2011 година щото е R2 Страхотен. И сега съм на Windows 2016 железен. И мисля за 2019

17

Нели, Нелиии...

преди 4 години

"Не всички операционни системи, обаче, поддържат по-високата версия на операционната система, напомнят от Microsoft.".Като не разбираш от дадена материя, що ти трябва да се излагаш?"Не всички КОМПЮТЪРНИ системи, обаче, поддържат по-високата версия на операционната система, напомнят от Microsoft.". Така не е ли по-добре?

16

Анонимен

преди 4 години

Не всички операционни системи, обаче, поддържат по-високата версия на операционната система, напомнят от Microsoft.:)))

15

Анонимен

преди 4 години

До RadioPrestilkaЗа Linux - 2020-та е. Вече повечето хора знаят от горчив опит и много загубено време, че Linux е неизползваем за човек с нормална нервна система, който не е адски подтиснат поради някаква причина че да издържи мазохизма на това да търси драйвери, да се бори с windows manager-и, да се налага да конфигурира неща които просто работят на всички други популярни OS по цял ден, със седмици.. да чака ъпдейти и да се моли че някой ден ще има солиден Desktop experience. Свободата да..

14

Анонимен

преди 4 години

До 12Да Гейтс е голяма невестулка. От 2000 година си чисти репутацията с нови и нови низости и двуличия, но за обикновенния плебей горе-долу стават и му се връзват че е филантроп и сега мисли за хората. Колко цинично, но Гейтс винаги си е бил вълк в нърдска кожа...

13

факт

преди 4 години

Не пишете глупости. Аз имам компютър от 14 години и първо беше с уиндоус виста, после с другите до последния уиндоус. Не го ползвам за работа, а само за информация и удоволствие. Опитах се да се откажа от компютъра и интернет, но е по-силно от наркотици.

12

Анонимен

преди 4 години

Въпреки често срещаните анти-мак култисти и признавайки че Mac OS не е това което беше преди няколко години операционната система си остава най-добрата: чети използваема и с минимум глупости. За Linux нямам думи и по-добре нищо да не казвам. Windows 10-ката е разработена за да точи информация.

11

Анонимен

преди 4 години

Няма ли пак Бил Гейтс да излезе и да ни съобщи нещо филантропско и за благотворителност, как богатите трябва да плащат повече данъци,.... Да вземем и душата на последния клиент, за да покажем колко сме широко-скроени после.Да не говорим, че има доста програми, които не вървят под по-новите версии.

10

Анонимен

преди 4 години

До RadioPrestilkaВсеки може да пусне някоя бъгава дистрибуция на Линукс.

9

Анонимен

преди 4 години

До ЧичетоТо ХP няма много вградени програми. Сега при 10 има много повече програми.

8

Анонимен

преди 4 години

Кой туй винделс

7

Чичето

преди 4 години

Всичко след ХР SP3 е пълен ***, само иска и иска повече ресурси (разбирай - нов компютър). Така че Бил Гейтс ДГД, аз си гилам на Linux Ubuntu и ми е през шмайзера.

6

Анонимен

преди 4 години

До Cortana до 4А използвал ли си я?

5

Анонимен

преди 4 години

Изхвърлям всички компи

4

незапознат

преди 4 години

Какво е уиндоус 7? Аз съм с XP.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Няма разработени драйвъри за 7-ца на новите модели компютри, принтери и тн.Отделно и 7-цата ще стане уязвима на вируси след, като спрат ъпдейтите.Също няма и екстри като Картана.

2

Анонимен

преди 4 години

Аз съм си много доволен от 7- цата инсталирана ми преди 3 години на нов PC със 3,3 GHZ процесор, 8 RAM памет... До 1...и Що да му е време, бе? Или го казваш с ирония?