76

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА,който са канел да *** пита..:-Виж какво,кукло:..-Тук,в моя град,има една личност,която ако беше със всичкия си щеше да е дама,но понеже не е,всеки Божи ден застава пред Била и започва да си говори,при това на доста висок глас,с някакви "хора",които съществуват САМО в гаванката й....Та с твоите щурави въпроси некакси ми напомняш за нея..

75

Анонимен

преди 4 години

Тонката, за много години!

74

Анонимен

преди 4 години

На Бойко гувното най-хубаво мирише

73

ПроСоТо

преди 4 години

До ТонкатаНе се учудвай,кукло!..Човека може и само да предполага,но то се дължи на ФАКТА,че появиш ли се ТИ и "ГУМАТА" се развихря....И аз не вервам точно ТИ да си "фактора",защото нивото ти е направо..смразяващо,но съвпадението някакси провокира такива предположения...Та можеш само да се възползваш от тоя .."пиар" дето ти правят някои....айде "наздраве"!..макар че при теб е "признакзаболест"..

72

АТАКИСТ

преди 4 години

"Много ни е красива България, но е много трудна за изграждане на пътища."Тиквата, ако Хемус ти е трудна за правене, където ще минава през северна равнинна България, тогава какво ще правите с магистрала "Черно Море" , която трябва да свърже Варна с Бургас пресичайки Стара Планина?За 30 години ще я направите ли?Ще я направите!Ти си вечния вожд!

71

Данков

преди 4 години

До ТонкатаНе съм вчерашен, колкото и да те си иска мекотело...

70

българин

преди 4 години

До " Странджата" Абе човек.Вече сто пъти повтори в сайта, твоят брътвеж за това че Перник " щял да бъде бастион" на ГЕРБ при следващите избори! Следващите избори.Ще са последните на които групировката ти ГЕРБ ще участва!-:) И ти с Тонката и Зозо ще сте безработни!!!!

69

надай се коньо...

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА - след като аверите на ББ окрадоха водата на Перник - сега той ще 'додаде' още 30-40 милиона към другите 32 взети на заем 2016та (всичко това за сметка на данъкоплатците нали?) и дори да се 'закълне ' като Дебелото Лиле 2016 че това решава проблема завинаги - дали някой ще повярва вече?Както 'отсече' ББ - 26 години БСП управлявали Перник - Герб - само 4! АМ 26 години нямало водна криза - а 4 имало???Не е ли забележително?

68

Анонимен

преди 4 години

Ората ги е страх да не ги уволнат, затова гласуват за ГЕРБ.

67

Handel

преди 4 години

Сега чакаме бате Бойко да се гмерне с аква;анга в Боянската река и да открие поне две амфори.

66

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Просо, все се каня да те питам... - как я прекара тая икона на Иван Рилски през митницата...

65

Анонимен

преди 4 години

Тонката не е толкова грамотен.

64

път към успеха

преди 4 години

Има формула едназа успеха на страна:Всеки ден и всеки часда умира герберас!

63

Анонимен

преди 4 години

до 62 Просото, нито имам мерак да карам стока от София към Варна, нито и се натискам, но това ми е работата, бе кълвач!

62

истина е

преди 4 години

За това ли Тракия , до С. Загора е като морето при 9 бала !!За нищо не ставате -маратонки-български , долни и крадливи !

61

Сандо

преди 4 години

Бойко, един екип трябваше от София към Варна да строи и един от Варна към Софиа та като не се срещнат да имаме две магистрали!!!

60

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Говори се, че на следващите избори - Перник ще бъде един от бастионите на ГЕРБ... - разбраха, че освен Бойко няма кой да им докара водата...

59

Handel

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА:Абе те да се запасяват с повече бутилки, че Бойко още преди годино им докара водата, само че тя взе че изчезна някъде по пътя...

58

Анонимен

преди 4 години

До 61. Не си " Тонката"! Той това не би си го признал!-:)

57

Handel

преди 4 години

То може да е необратимо, но както се вижда от действията на наште строители, още преди да е иградена магистрала, вече ще е "разрушимо".