332

Анонимен

преди 4 години

Тук пишат изключително елементарни хора, които вземат желаното за действително.Мечтайте си как Иран подпомогнат от Русия прави САЩ на маймуниИсторията сочи другоАре да видим какво ще направи Иран... заседанието на правителството вече е свършилоАре да видим какво ще направи Ирак, които гарантират сигурноста на посолствата и на чиято територия беше гръмнат Генерала, заедно със заместник шефа на милицията щурмувала посолството.Ще постъпят като вас!Ще плюят и лаят! С тях сте от един дол дренки

331

Анонимен

преди 4 години

"В Иран Солеймани има почти митичен статут. Уважаван е в целия Близък изток заради ролята си във войната с джихадистите от Ислямска държава."САЩ винаги са били съюзник на терористите от Ислямска държава!

330

Анонимен

преди 4 години

Тръмп в предсмъртна агония? Започна да му става тясно около врата като самите американци му казаха, че не го искат за президент и гласуват да го махат и започна веднага да измисля някакви тъпанаpски атаки над Иран, че да се занимават в САЩ с друго, но не и с отстраняването му.

329

Анонимен

преди 4 години

Да не се окаже, че Иран някак си се е сдобил с ракети Циркон и Бал?И някакви самолетоносачи покрай Иран да потъват мистериозно преди да може противоракетната им отбрана да се задейства.

328

Анонимен

преди 4 години

Ще се накефя руснаците на бърза ръка да снабдят Иран с ядрено оръжие...А Иран и без друго има добри връзки с Китай, като китайците също имат атом.Охооо, пък Пакистан разчитат на връзките си с Китай срещу общия враг Индия и плюс това също са мюсюлмани, пък и те имат атом. Охоооо, пък дундьо в Северна Корея на драго сърце би изпратил технолози в Иран за да понаучат иранйците на ноу-хау за атома.А до тогава да се знае, Турция е ислямски съсед на който САЩ извъртяха кофти номера и се помни...

327

Анонимен

преди 4 години

САЩ за държава-терорист...................в името на ингтересите на хамериканците всеки и всякъде може да бъде убит, ако е против САЩ!!!Добър вечер, селяни прости!!!

326

М, да ...

преди 4 години

Момчета и момичета, с иранците шеги небива! Най-малко пък *** Клитън да се пъне!

325

Ако Тръм Велики

преди 4 години

Иска Утре може да опраска и кремльовския гном и така да освободи руснаците от фашистко игоЗатова е рИването

324

Анонимен

преди 4 години

"това е безпрецедентен акт от страна на сащза да се стигне до тук явно има много силна причина за която само взелите това решение знаят"причината се казва ПЕТРОЛ.И желание за подчиняване на Иран, че ако ги окупират, да си построят американска военна база на стратегическо място.

323

бай ганю

преди 4 години

това е безпрецедентен акт от страна на сащза да се стигне до тук явно има много силна причина за която само взелите това решение знаят

322

Ако Тръмп реши

преди 4 години

Утре може да опраска и кремльовския гном и така да освободи руснаците от фашистко иго Затова е рИването

321

М, да ...

преди 4 години

До Ако Тръм решиИранците не са руснаци! А може и един континент по малко на планетата, м?

320

Анонимен

преди 4 години

Хомейни е категория МУХА къде е тръгнал да рита срешу световния хегемон САЩ. Може би *** ги е подлъгал, че ще се притече на помощ?

319

Анонимен

преди 4 години

ПутяНяма ли да се притече на помощ на другарчето си с чалмата Хомейни?

318

World Poker

преди 4 години

Бачо Тръмп не е шахматист като гросмайстора Путин който е прочут със неговите многоходовки, но в покера тайни за него няма. Току що вдигна залозите до тавана, на ред е Хомейни.

317

Анонимен

преди 4 години

Много се съмнявам, че Тръмп е разпоредил това убийство...виж ако беше Хилари щеше с усмивка да заповяда...Тя обича да гледа мъчения и убийства, спомням си как се хилеше, когато наблюдаваше убийството на Кадафи.

316

Ко праи

преди 4 години

Ирански генерал в Багдад с армията си?!Нали според разбирачите Ирак е окупиран от САЩ?Ъ?!

315

М, да ...

преди 4 години

До Смърт за ФАЩБезцеремоността не е характерна за Тръмп! Преди години, преди да ударят руския самолет с певците при преговорите м/у Русия / заплахата била,: Русия трябвало да я заболи/ и САЩ, представитерите на америк. са били по същия начин както днес арогантни!пп. иранците обаче не са руснаци!

314

Браво

преди 4 години

Тежка е задачата на световния хегемон САЩ да поддържат световния ред но засега се сравят отлично.

313

М, да ...

преди 4 години

От Пентагона потвърдиха, че Солеймани е бил убит по заповед на американския президент Доналд Тръмп.-------------Слагат/Пентагона/ ли думи в устата на Тръмп?