147

Анонимен

преди 4 години

Не осъзнавате ли , че няма система, няма сектор, няма отрасъл който да не е опорочен и да не е в схема с олигарски , политически кръгове , кражби , измами . И всичко това под носа на тиквата ?!? Нима си мисли, че народа ще спи ? И ако досега думите му, че няма по добри от ГЕРБ го държаха над водата, то след нова година , правителството е аут. Харчат се пари за глупости ненужни а за бг коледа се събират смс и капачки . Този *** тиква е за съд ! Сестри на протест, закриват се болници до кога ?

146

Гражданин

преди 4 години

Скъпи герберски тролчета. Колкото и да скърцате със зъби по президента, всичко е ясно - той стои на светлинни години по-високо от еднокнижния т.н. премиер и затова ви е яд.Радев е образован, интелигентен, с визия, с морал, силен, честен, умен и с достойнство, всичко, което не притежава охранителят на Тодор Живков, членът на БКП, любител на Винету, човекът с болезнено его и манталитет на квартален ...Гласувам, както и мнозинството българи за президентска република начело с генерал Румен Радев!

145

Анонимен

преди 4 години

Президента да каже как е купил апартамента си в Пловдив,как когато е служил е получавал квартирни и използвал два апартамента едновременно по едно и също време,как е назначил Деса на работа и кога ще спре да използва колите на НСО за Деса???...Много въпроси без отговор др.Радеф.

144

Активист на БКП

преди 4 години

Истинският генерал да остане Президент и Премиер едновременно ! Оперетният генерал в затвора и конфискация на имуществото ,островите,хасиендите и панамските сметки !!!

143

Дааа

преди 4 години

Радев президент и премиер едновременно. Бойко Борисов в затвора, а шайката герб забранена със закон. Изпълнителите от шайката, при Гешев и съд.

142

Анализатор

преди 4 години

До Един от СеверозападаГ-н Северозапад (ако мога така, накратко, да Ви наричам), съгласен съм с Вашето мнение.Но, позволете ми да кажа, че споделяте вижданията си за Президентска Република, на база емоционална привързаност към личността Румен Радев.Аз също съм привърженик на тази личност и дълбоко вярвам, че той се бори за благото на народа, към когото е поел отговорността да поведе.Какви са плюсовете и какви са минусите при Президентска Република?Поздрави!

141

Анонимен

преди 4 години

Придобил е апартаменти с измама, Гешев не чакай да му свърши мандата почвай го от сега.

140

Анонимен

преди 4 години

В тази битка има само един генерал,а другият е разтривач на уши!

139

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анализатор Отговора на трите ти въпроса е един-Президентска република, с президент истински генерал, чел повече от една книга, независим от партии и олигарси, владеещ езици, и най-вече, имащ и интелест, и визияза бъдещето, и кристално ясен анализ на миналото....

138

Финансист

преди 4 години

Битката между генералите Борисов и Радев е повече от ясна. Г-н президентът печели с явно превъзходство срещу пожарникаря мутра от Банкя. Когато си подаде оставката за трети път, в България ще има национални празници като тези за Великден, Коледа и Нова година.

137

Анонимен

преди 4 години

На Слави не му дадоха да застрои градинката и се озлоби срещу Бойко, на радев не му позволиха да направи далаверата с грипените и той се озлоби, ще си разкъсат гащите от злоба.

136

Анонимен

преди 4 години

Шефе, обедвах сарми.

135

Анализатор

преди 4 години

И тъй като всеки пише въз основа на емоционалността си, нека попитам няколко въпроса (нека дискусията е нормална)1. Какво точно очаквате от Президента (институцията), който е ограничен до минимум от правомощия?2. Как и ще се оправи ли кризата в Перник, ако "50 хил. перничани излязат на протест" и съборят Правителството?3. Смятате ли, че е разумно да се събаря Правителството сега, а кой ще застане на негово място?

134

Миро:

преди 4 години

Бойко,ТИКВА си голяма!Друга като,тебе,няма!Всеки знае и това,че си с гумена глава!

133

Радеф

преди 4 години

цял живот съм на държавната софра.все имам да вземам и един лев не съм изкарал през живота си.казах на герджика да купи грипени, но бойко прецака далаверата.сега на нова година пак ще дрънкам групости, да ви сгорча животеца.

132

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" е едно злобно, еснафско, дребнаво и отвратително същество. То за човек не става, кой го направи президент не знам!!

131

Анонимен

преди 4 години

Какво му е умното на президента, да измисля схеми как да краде от държавата, голям умник.

130

ООООХ...

преди 4 години

ТАЗИ ПРОФЕСОРКА КАК Е СТАНАЛА ПРОФЕСОР НЕЗНАМ ТА ТЯ НЕМОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА ВЪВ ВСИЧКО ПРЕЗИДЕНТА Е С ХИЛЯДИ ГОДИНИ НАПРЕД ОТ НЕЯ КЪДЕ СЕ МЕРИ И КОМЕНТИРА С ПРЕМИЕРА МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ НО......ДАЛИ ЩЕ Е СЪГЛАСНА ---НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЗАЩОТО Е ПО УМЕН ОТ ВАС ИЛИ ЗАЩОТО НАРОДА ГО ХАРЕСВА ПОНЕ 80% ГО ХАРЕСВАТ - ХАЙДЕ ПОСПРЕТЕ СЕ МАЛКО СТИГА СТЕ ХОДИЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ НАРОДА НЕ ВИ ВЯРВА

129

Анонимен

преди 4 години

Радев цял живот е на държавната софра и освен кафяви купчини друго не е сътворил през жалкият си животец.

128

нестана ли ясно

преди 4 години

Който кажат от 'Ханс Зайдел' и Козяк той печели изборите и после малко мимикрия от опозицията и всичко е ОК!