19

Анонимен

преди 4 години

Абе за богатите е ясно тех да не ги мислим. Кажете средният и бедният българин какво ще могат да си позволят поне веднъж в годината? Щото след Новата година ще има нова сурвачка в цените и данъците.

18

Шопо

преди 4 години

Нема значение колко са богати и какво ядат ! И они дишат въздух отровен от италианските отпадъци ! Слава на ГЕРБ !!!

17

Анонимен

преди 4 години

Не знам кви богати и кви бедни, но когато гледам децата... таковати си такова... Бухат дюнери, пици и не знам си кво още, на 13-14 са такива бидони...

16

In vino veritas

преди 4 години

До 14Попара с вино яж за закуска, най-добре !

15

комуниста

преди 4 години

Не е важно да имаме пари, важното е БСП да са на власт и Корнелия да е добре. Щом за нея има за пържоли и да хапва добре на нас русофилите и комунистите ни стига и моралната награда.

14

До весела Коледа

преди 4 години

Никакъв лош вкус не с проявили, сайта им съществува с цел да разделя и владее умовете на хората. Техен приоритет е да публикуват простотии като тази с цел ирационално мислене и грешна представа.

13

Анонимен

преди 4 години

до 13 Ти се подиграваш на Тиквата, но препечена топла филийка намазана със свинска мас и сол и червен пипер + билков чай за мен е една от най-вкусните закуски в домашни условия. Разбира се не трябва да се прекалява- 1 филийка е достатъчна за закуска.

12

филия с мас

преди 4 години

1 съм Аз

11

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости...ти изяж бедняка днес половин килограм бял хляб с месо, а богаташа да си хапне пържола със салата без хляб с хубаво вино и да видим дали ще има 36 % повече калории в организма от на бедняка. Май напълно обратното става- бедните хора нали ги виждате- надебеляли не от друго, а защото залагат повече на хляба.

10

Весела Коледа?

преди 4 години

Проява на крайно лош вкус е да пускате точно преди Коледа статии, които огорчават и ожесточават хората. Всеки Божи ден напомняте на бедните, че са бедни, за да генерирате коментари (които после триете). За празника може да публикувате нещо ведро, приятно и смешно, ако изобщо ви пука за читателите ви (в което се съмнявам).

9

Анонимен

преди 4 години

По- малко хляб, повече зеленчуциа ама и МЕСОООО.....Що не сте го допълнили заглавието, бе?

8

Анонимен

преди 4 години

Бедните ядат палмово масло отровено с "Ориндж" !!

7

Анонимен

преди 4 години

Средна заплата 1266 лева???? Ей, нещастници демагогски, извън София средната заплата в големите градове е 1000 лева , а да не говорим за по- малките населени места където е 800- 900 лева.

6

гражданин

преди 4 години

Бъра-бъра, сто чадъра! Кои са тия заможните, как ги намерихте, те пък решиха да изпеят какво ядат и пият ...

5

Иван Вазов

преди 4 години

А по турско време българинът не докосваше агнешко, ако не е лойно и вино, ако не е руйно!

4

Анонимен

преди 4 години

Явно ползата от тва дето сте написали е да се разбере, колко по-прецакани сме от тия, дето нищоправят в парламента и правителството и техните кръгове така ли? Не забравяйте как е започнала френската революция, и какво се е случило на Мария Антоанета, като е казала че бедните като нямат хляб да ядат пасти. На самозабравилите се нагли управляващи и тяхното обкръжение да не се случи същото някой ден ? На народа започва да му писва и тези писания като вашите дразнят!

3

Анонимен

преди 4 години

Що за идиотщина е тази "статия"?

2

Аз

преди 4 години

И каква ми е ползата от тази статия?

1

Кога

преди 4 години

богатите ще плащат високи данъци ?!