208

Анонимен

преди 4 години

Така е, понеже Русия е една малка държава и треторазрядна сила.Нали? Или...

207

Анонимен

преди 4 години

Отворковци.Само като чуят за Русия и пълнят гащите.

206

Анонимен

преди 4 години

Най вече плаши гаргите.

205

Анонимен

преди 4 години

...Шестте ядрени самолетоносачи на САЩ не са способни на продължилтелно плаване, ремонти дето края им се не вижда...ами да факт е, поразтърсете се на англйски има доста написано, самите американци са в шах дали има смисъл от тях или до колко

204

Младеж

преди 4 години

РУСИЯ Е БОЖЕСТВЕНА СИЛА. НАЙ МОГЪЩАТА ВОЕННА СИЛА НА ЗЕМЯТА. ТЯ Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА. ИМАТ НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ ГРАДОВЕ. ПРИРОДАТА Е БОЖЕСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА. ДУШЕВНОСТТА ИМ Е БЛИЗКА ДО НАШАТА. КАРАЛЬОВ Е ПОСТАВИЛ ОСНОВАТА НА ЧОВЕШКИТЕ УСИЛИЯ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА КОСМОСА. ПЪРВИЯТ КОСМОНАВТ , ПЪРВИЯТ СПУТНИК ,ПЪРВАТА ЖЕНА В КОСМОСА. ВИНАГИ СА БИЛИ ТРЪН В ОЧИТЕ НА АНГЛОСАКСОНЦИТЕ.МОГАТ ДА УНИЩОЖАТ АМЕРИКА 30 ПЪТИ - ЦИТАТ НА КИТАЙСКИ УЧЕНИ.

203

Анонимен

преди 4 години

'хитлерчо' пък кога е нападал русия? да не се бъркате с комунистическата измислена държава съветски съюз, която изчезна завинаги?

202

Анонимен

преди 4 години

наистина, няма държава в европа, която да мисли лошото на русия и да иска да ги напада, дори не става дума за оръжията им. просто никой не ги смята за врагове. единствените, които биха могли да предизвикат конфликт, са сащ, и то не заради омраза на американците, а защото хитреци от военно промишления им комплекс може евентуално да намерят начин да продават оръжия. на теория. но надали има мислещ политик, който да го направи, обратното също важи, русия не би тръгнала да напада нато държави.

201

Анонимен

преди 4 години

Русия може да нанесе само един удар. Или удар на отмъщение. Каквито и технологии да има остава въпросът за средствата. Икономиката на Русия не може да издържи на истинска война повече от седмица. От другата страна САЩ прекалено много ценят живота на войниците си. Това е тяхната огромна слабост. А война без убити НЯМА. Шах-ПАТ! :) Затуй още няма гореща война. Има хибридна война за умовете на хората. Тук Русия губи. Няма какво да предложи.

200

Кутузов § Сталин

преди 4 години

Русия е непобедима !!! Питайте Наполеончо и Хитлерчо !

199

до Сата нато

преди 4 години

Шестте ядрени самолетоносачи на САЩ не са способни на продължилтелно плаване, ремонти дето края им се не вижда

198

:):)

преди 4 години

*** статия от няколко предишни и нищо съществено не казваща

197

Сата НАТО

преди 4 години

Една къща в Китай или Русия струва 150 хил долара, същата в САЩ струва 800 хил, и пишат 5 пъти повече в БВП.------Това беше възможно най-неподходящото сравнение. Едно и също качество къщи в САЩ са не 5 пъти, а 12 пъти по-скъпи, отколкото в азиатските сатрапии.

196

Анонимен

преди 4 години

До ЕС форевърДядо Мраз и внучката му Снегурочка са във великолепно здраве и носят подаръци и весело новогодишно настроение само на децата в Руския Мир."А y нac в квaртирe гaз, a y вac?"

195

До 208

преди 4 години

Не се прави на ударен, бавен. Много добре знаеш защо няма война между атомни държави. Как е положението при теб, другарю? Изградихте ли комунизма? Запада падна ли?

194

Анонимен

преди 4 години

Г-жа Христова трябва да се награди за разпространяване на западна пропаганда. САЩ имат 161 бази в целия свят- Русия две. Бюджетът на НАТО е десетки пъти по-голям от руския. НАТО почти е заобиколила Русия със своите сателити, но Русия според официалните американски документи е враг, който трябва да се възпира, защото всявал страх. Г-жо Христова още имаме разум и мислим с него.

193

Сата НАТО

преди 4 години

Имат един нещастен недоносец, дето само гори и ни проглушихте ушите с тая Просия. Какво ли щеше да е ако имаха толкова много и толкова качествена техника като САЩ...

192

Л

преди 4 години

Браво на русия

191

Анонимен

преди 4 години

Треперят им ченетата и нааканите *** от Русия, а на приказки я размазват...

190

Анонимен

преди 4 години

189ДжУлиЯ, дори и твоите родители не са искали да имаш нищо общо с блатнаЯ съдейки по името ти.

189

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Абе ***, за какво да ги нападат бе, представяш ли си хората от европа ще си зарежат уредения и спокоен живот, та да нападат калната и *** неуредена държава русия, за какво ? едно време може и да е ставало, ама в наши дни, никой не иска да има нищо общо с тази варварска пасмина