113

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа токова много години в чужбина,никой никога не ме е гледал с презрение,да не би да съдиш по себе си и за останалите?

112

Анонимен

преди 4 години

Виновен е Бойко Борисов. Като сменим ГЕРБ и Бойко Борисо в некои други и нещата автоматически ще се оправят и ще почнеме да зимаме люксембургски заплати като у Люксембург, ама само требе да гласуваме на изборите за некой друг, много е просто.

111

Анонимен

преди 4 години

До El TurkoПродължавай да пръскаш злоба,обиди и да доказваш колко си добър,а останалите лоши!

110

Анонимен

преди 4 години

Западно-европейците гледат с презрение на българите като на хора втора ръка, а българите се ръгат и се натискат да им слугуват, да им се кланят и да им мият улиците.

109

Анонимен

преди 4 години

До МЕРИ ШЕЛИПърво саксите изобщо не са немски или нидерландски племена,те се понемчват след войните с франките,които им налагат насила християнството.И второ англичаните отнеха Ню Амстердам от холандците и го направиха на Ню Йорк,а накрая и него загубиха,защото американците са бели(европейски) хора и не се подчиниха коленопреклонно,както останалите колонии в които няма преобладаващо бели европеиди.

108

El Turko

преди 4 години

Злобата е характерна черта за българите, заедно с мързела и комплексарщината.

107

Анонимен

преди 4 години

Англите и Саксите отиват на Острова при БРИТИТЕ от територията на днешна Дания и Нидерландия.....и нямат нищо общо със Саксонците за които говоришДания пък е Датската марка разположена на полуостров ЮТЛАНДи прочиечао засега че ми писна от компа

106

Анонимен

преди 4 години

До El TurkoВ ЕС или извън ЕС,ти ще си останеш същия злобар!

105

МЕРИ ШЕЛИ

преди 4 години

НИДЕРЛАНДСКИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ е факт с десет пъти по-малко население от АНГЛИЯСУРИНАМ и до днес е Нидерландска южноамериканска колония с територия над 10 пъти по-голяма от на НидерландияВъпреки че Англите и Саксите са Нидерландски племена,империализмът на Нидерландия е бил ФИНАНСОВ и БАНКЕРСКИ с ТЪРГОВИЯ така че не ги обичалиШвейцария е нисшата банкерска столица прикриваща Висшата НидерландияШвейцарските протестанстки кървави кланета са любими на всички Англичани щото и те са еретици

104

El Turko

преди 4 години

В ЕС или извън ЕС все ще си останете същите ***.

103

Анонимен

преди 4 години

До Висш АНГЛОНИДЕРЛАНДСаксите са съвсем друг народ,те са от източна Европа и са воювали с франките години наред и не са предавали езическата си вяра и за която са умирали в борба!Саксите са от континенталната северна част на източноцентрална Европа.

102

Анонимен

преди 4 години

Явно сме си балъци по природа.Или пак някоя платена тиквена агенция си е писала бонус.Второто е по-възможно.Сега всеки гледа да се докара на господаря от Банкя.А пътя на ЕС е ясен.Големите ще го напуснат , а прошляците като нас ще си мерят мизерията.

101

Анонимен

преди 4 години

До Висш АНГЛОНИДЕРЛАНДАми той Джонсън е с турска кръв,бе,а не българите,нищо че носи българското име Борис.Илизането на Анлия от ЕС не е добро за самата Англия и гражданите им.

100

До 104

преди 4 години

Турция все още няма и 100 години, така че не се хвали. А монголците управлали Русия за 200+ години. Няма непобедими държави.

99

Анонимен

преди 4 години

До El Turko 104Турция губи Първата световна, Русия също (въпреки, че са врагове). Русия също така е споходена от монголци, а и въпреки че за кратко е завладявана от Жеч Посполита. А почти всички европейски държави са завладявани само от други европейски държави. Не говори глупости като не си наясно, да не говорим че коментара ти е тотално безполезен и безсмислен предвид написаното в статията. За чии *** се хвалиш с гигантските си и грешни знания тука не знам.

98

Анонимен

преди 4 години

Аз подкрепям европейските страни да са обединени, да стоят заедно пред световните въпроси, да поддържат тясно военно, политическо, научно и търговско сътрудничество, НО НЕ и да се месят в политиките на другите страни в ЕС.За това съм за европейски съюз, но против "европейско гражданство". Това е съюз, а не държава.

97

El Turko

преди 4 години

Всички държави в Европа са били завладявани от някого с изключение на Турция и Русия.

96

АНТИ

преди 4 години

По-скоро Турция ще я приемат в ЕС,отколкото българина ще стане европеец !

95

А бе

преди 4 години

До Висш енгелезинИ твоето образование бая куца...Германия Е ИМАЛА колонии.И се пише "ниСша",както и "нищета".Колкото до Англия-величието и приключва с ВСВ.Сега бившите колонии и правят евала от кумова срама.

94

El Turko

преди 4 години

До 93. Ами ти не знам дали си ходил в Молдова и Беларус, но преди да ръсиш глупости върви и виш.