70

Anonimna

преди 4 години

*** пълен бил влака. Ми като не искаш до ти е пълен има частни. И аз много неща искам но се съобразявам че не съм богата да си ги позволя. Ако искаш празен влак си го купуваш никой не ти е длъжен. Ти си Грета някоя си. Не си Парис Хилтън. Ще пътуваш натясно. Не си никоя.

69

боко тиквата

преди 4 години

всичко което исках да кажа е казано! тая преекспонирана тиква да го ....цяла България се мъчи с БДЖ-то, тя ревнала, та са не знае! а стига бе!

68

Среднист

преди 4 години

Мен не ме интересува климатЪ ! Интересува ме на това момиченце кога ще му разцепят сливата, и принцът с какъв цвят на кожата ще бъде... нали сме либерални все пак.

67

Анонимен

преди 4 години

Като вземе пътя Варна-София на крак в тесния коридор на вагона да дойде да ми се обади. Пътувам както и с каквото мога и не съм тръгнал да оревавам света, че няколко минути съм седял на пода!

66

Нямам думи

преди 4 години

Да беше си платила 4 Евро за резервация на мястото. Скръндза!

65

Анонимен

преди 4 години

Следващия път да си търси алтернативен транспорт и на влака- в единия транспорт й било неудобно, другият замърсявал, третият бил бавен и зависел от вятъра... Пикла!

64

Анонимен

преди 4 години

По Коледа винаги е така. Някои деца разбират, че Дядо Коледа не съществува.А други разбират, че това да пътуваш в пролетариата във влака не винаги е толкова комфортно колкото на задната седалка на Тесла Модел S.

63

Anonimna

преди 4 години

***. Ако беше живяла в България в годините на прехода щеше да види и пълни влакове и убийства и мизерия. Лигаво същество щом се оплаква че влака й е пьлен. Още нищо не е видяла от живота колко е суров. Това е медийна манипулация с това момиче.

62

Мен

преди 4 години

Стига е ревала аз съм пътувал прав 8 часа в прекрасните чисти влакове на БДЖ.

61

Boni

преди 4 години

Нали иска зелена природа. Редуцират влаковете, те стават претъпкани. Ако удвоим вагоните разхода на енергия се увеличава. (при производството на Ел енергия също се отделят емисии)

60

Анонимен

преди 4 години

"" С какво Грета е повече от всеки един от нас, че да се оплаква? ""..............с това, че всеки знае за нея и никой за теб.

59

rutu

преди 4 години

Прекалено много внимание се обръща на това момиченце.

58

акция

преди 4 години

Да вдигнат изкупната цена на планетата за кг-пластмаса ...например 1 е за 1 кг.За 5 месеца цялата планета ще се изчисти. Желаещи винаги ще има. И да плащат за едно посадено дърво 30 е. Това е. А не да ми се перкат разни зелени, жълти всякакви организации.

57

Анонимен

преди 4 години

Тая пикла последно от какво се оплаква- че екологично чист обществен транспорт като елетричката е бил препълнен, вместо всички пътуващи да са по колите си, или че не са й опънали червения килим към трона, върху който й се е искало да седи по време на пътуването?Нали уж еко го раздава и загрижена за хората и планетата, а пропуска най-важното и се оплаква единствено, че на нея й било неудобно.

56

Анонимен

преди 4 години

Китай и Индия са над 3 милиарда, ако пуснат по 8 пъти тоалетната на ден какво ще каже Грета? Дали ще има: How dare you!

55

Анонимен

преди 4 години

Горкото дете, да замениш детството си за политика само по себе си е против природата.

54

Anonimna

преди 4 години

Лигла. Претъпкан й бил влака. Само на тебе ти е претъпкан. Да се адаптира на глобализацията като всички нас.

53

Анонимен

преди 4 години

Добре, бе! На всеки един от нас му се е случвало да пътува в претъпкано превозно средство. С какво Грета е повече от всеки един от нас, че да се оплаква?А когато е седяла в първа класа не се е оплаквала, нали?

52

Krom

преди 4 години

Да свиква. Напъните и както и тея на Урсула "родиха" "климатично неутрална" Европа, както е модерно да се казва на "е..ахме и майката на европейската икономика". Скоро и влак няма да има. Цапа и вдига топлинния фон. И има грозен СО2 отпечатък! А казано на сериозно тая взе да предизвиква отвращение. Мисля, че европейците трябва бързо да разберат към къде ги води "зелената мафия" яхнала Европа. Или да изчезнат от геополитическата карта.

51

до избирател

преди 4 години

Това е нищо- аз преди малко пуснах една Грета в тоалетната. Станах да я видя и почна да ми се кара, че нямало място в тоалетната чиния и й се наложило да седи на дъното. Пуснах водата да я изпратя на дълго пътуване с първа класа, отварям сайта с новините и пак я виждам...