57

демокраст

преди 4 години

Ще си плащатебезплатно беше при социализмаскачайте беима банании плащайте фандъъчка ви е приготвила нови данъцибойко от юли нови цени на токасвинското колко струва?айде бъркайте сеискахте капитализъм

56

Hayr

преди 4 години

До колкото ми е известо касата плаща месечно на семейните лекари по лев и нещо за всички здравно осигурени отделно за преглед и пациента и той дава по два лева и нещо такса . Така да кажем еди лекар има 1300 пациенти касата му плаща за тях едни 2000 дори и да не е прегледал никой ако е прегледал 500 чавека за месеца примерно още 1200 плюс таксплюс таксата от прегледаните 1500 отиваме на над 5000 месечно сравнена с заплатите в България мисля че е разумна сума.

55

ВЪПРОС

преди 4 години

Някой знае ли ?Лекарите Плащат ли Здравна Осигуровка ?Лекарите Плащат ли Пенсионна Осигуровка ?Лекарите Плащат ли Плосък Данък ?

54

Анонимен

преди 4 години

Касови бележки защо не издават?

53

Всичко трябва.

преди 4 години

Да се плаща. Тия държавни болници да станат частни. Всичко, като в Америка да е. Даже и линейка да се плаща. Щото там е тъй, от 200 до 2200 долара е. Тъй ще е най-добре. Ако ще ражда някоя жена, да си плаща. Не държавата да го поема. Тези човешки отпадъци дет раждат по 15-16, ако не могат да си платят за доктор. Да умират заедно с бебето. Само тъй ще се оправим. Пък и ще видим кой лекар, колко може.

52

Анонимен

преди 4 години

в училище и градина да спрат да изискват бележка от лекар за всичко и няма да ходим да им губим времето за глупости. Нито преглаждат децата, нито нищо ..... просто ние висим пред кабинетите да чакаме, те си губат времето да пишат

51

Д-р Ох боли

преди 4 години

Щом ще излизат постоянно с този номер, да им се определят щатни заплати и точка!

50

ДО 43

преди 4 години

Не сте Прав - ако има Такса 8% месечно + 3,5% за осигуровка Пералня от Заплатата ?Как ще реагирате на Монтаж на НОВА Пералня ?Тоест Държавата да ти взима осигуровки за Пералня , а когато се наложи Монтаж на Нова да си Плащаш ?

49

Анонимен

преди 4 години

Докато здравната каса продължава да се източва няма да има пари за нищо. Ще се правят операции на пациентите само с цел докторите да вземат пари от касата без да е необходимо. Ако лечението е много скъпо ще карат народа да дарява по лев докато не се събере необходимата сума.

48

ПроСоТо

преди 4 години

някога във всяко училище имаше лекарски кабинет..Правеха се напълно безплатни прегледи,имунизации и превантивни процедури.Сега не знам как е..Децата ми пораснаха,те ще мислят за своите деца...НО:-Общество,което не се грижи за БЪДЕЩЕТО си-ДЕЦАТА,е ОБРЕЧЕНО НА ЗАГИВАНЕ!!!!...или с други думи:-"ПЛАНЪТ" се изпълнява..УДАРНО!

47

Анонимен

преди 4 години

Парите в здравеопазването са много над необходимите НО, те се ограбват от определена шайка властващи бели престилки и мафиотски структори. На всеки е известно че редът на заплащане на лекарския труд е задължение на държавата "МНЗ" . НО, държавата е тази която настройва общественото мнение против лекарите без кото да си признаем не може.Вярно е че има лекари милионери но болшинството получават нищожни заплати за труда който въшат. Не гледайте сляпо на изгодните някому провокации.

46

123

преди 4 години

Безплатен обяд няма. Всичко се плаща от работещия бял човек. Кафевите индианчета ще се преглеждат за сметка на българите.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33За мене даже и потребителската такса за възрастни не трябва да я има. Който иска да печели от такса вход да си отвори частен кабинет извън държавната болница.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Да си издадат първо колегите въртящи далавери със здравната каса и тогава ще получат бонуси

43

защо

преди 4 години

Илиев, като дойдеш да ми монтираш пералнята ми взимаш минимум 20 лв. А монтажа е да завиеш маркуча за чистата вода, да натикаш мръсния маркуч в канала и да вкараш щепсела. Да вършиш това се изисква средно и курс. Сравни се с лекар като образование и доходи. А иначе респект и за твоята професия.

42

Анонимен

преди 4 години

Много ясно е че ще искат. Едно дете след като се роди ходи често на доктор. Това са пропуснати печалби за тези доктори.

41

Анонимен

преди 4 години

Фалирал лекар муа ха ха ха. Тези хептен са изтрещели.

40

Анонимен

преди 4 години

Лекарите окрадаха здравната каса и сега се жалвали за детските прегледи и няма пари за тях.5милярда не им стигат да лекуват една шепа народ в България

39

Анонимен

преди 4 години

Дърводелеца не полага хипократова клетва, жалко, дебилизма прогресира с ужасни темпове.

38

Анонимен

преди 4 години

Дърводелеца не полага хипократова клетва, жалко, дебилизма прогресира с ужасни темпове.