145

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Абе Боби, руснаците само сглобяват, не ги произвеждат тези мерцедеси..."Умнико 100% ЛОКАЛИЗАЦИЯ значи производство от А до Я на място. Сега за Мерцедес колко им е % локализация не знам но ако само сглобяват едно 15% мита не им мърдат а има и други такси което ги прави непродаваеми след 2014 като се срина рублата а не е така нали?

144

God Bless America

преди 4 години

На Тръмп майка му е родена в Шотлания, а дядо му в Германия. И той ли не е американец?

143

Анонимен

преди 4 години

Някои хора не четете от какво е пожара!!В следствие на заваряване е паднала шлака !Нищо необичайно при такива ремонти!Някои дори се притесниха за моряците, което е смешно :)Те са в командировка или отпуски или по други кораби, все пак не извършват ремонт те. Аз съм работил в кораборемонтен завод Делфин до Варна ,там редовно имаше подробни инциденти !

142

Боби

преди 4 години

До Русия=ПсихиатрияПо твоята логика и ние сме имигранти щом сме дошли на днешната територия едва през 681 година.Е не точно - за толкова векове сме се омешали. А реално да си кажем намираме се на търговски маршрут от Европа към близкия изток кой не е минал не е посадил нещо при нас. За това сме и толкова умни и красиви взели сме от множеството преминавало край нас по малко и все хубавоА Америка с техните "традиции"(*** н да си в Америка позволиха чак 1980 мисля(закона го махнаха)...

141

Анонимен

преди 4 години

Абе Боби, руснаците само сглобяват, не ги произвеждат тези мерцедеси.... Те в същия завод и X5 сглобяват, но всичко е за вътрешния пазар. И да, има разлика между сглобено в "АвтоТор" до С. Петербург и сглобено в коя да е друга фабрика извън Русия. Една равна фуга нямат руснаците..

140

Адолф

преди 4 години

В съвецките блогове 90% са за прекратяване на всякакви модернизации на Кузя и нарязването му за старо желязо. Според тях Кузя е урочасан и носи само нешастия. Това чудо на инженерната мисъл загроби десетки пилоти, плаващия док потъна заедно със винтовете му, кран му падна на палубата оставяйки 20 метрова дупка, сега пожар.

139

Факт!

преди 4 години

Всеки роден в Сащ е американец.Джон Атанасов не е роден в България а в Сащ следователно е америланець.

138

Русия=Психиатрия

преди 4 години

До Боби 145По твоята логика и ние сме имигранти щом сме дошли на днешната територия едва през 681 година.

137

до Боби

преди 4 години

Ама ти си бил голям умник, бе!

136

Боби

преди 4 години

До Анонимен"А сега ми кажи последните 25 години в България освен Лада Нива друго нещо внася ли се от РусияНе се внася, защото като цена-качество е гола вода, тоест е ***."Значи според теб всички фирми включително примерно Мерцедес, които произвеждат в Русия в този случай Буклочиви Мерцедеси трошещи се под път и над път??? Така Ли?

135

Боби

преди 4 години

До АнонименДжон Атанасов е чист американец, няма нищо българско в него.ЕДИНСТВЕНИТЕ ЧИСТИ АМЕРИКАНЦИ СА ИНДИАНЦИТЕ - Звучи като каламбур но е ФАКТ.Останалите са Емигранти

134

Анонимен

преди 4 години

Готвача се е натряскал и е загорил яденето.

133

Боби

преди 4 години

До Анонимен"И това е крадена остаряла технология, която е била актуална преди 15-20 години."Ано Умни Елбрус се произвежда по същите технологии както и западните процесори на същите машини от същите производители(Сингапур/Малайзия и Китай). Но Дизайнът си е Руски. За това само Руска версия на ОС на базата на Линукс върви на тях(е и виндолс през емулатор/витруална машина но това е друга губерния)

132

Анонимен

преди 4 години

Джон Атанасов си забравил-------Джон Атанасов е чист американец, няма нищо българско в него.

131

Боби

преди 4 години

До АнонименДано всички моряци са добре. Че като знам какъв гърч е в Руския флот и армия..Ако руските морячета попаднат на Американски самолетоносач, ще имат чувството че са на курортЧЕТИ бре Анонимни ЧЕТИПострадали са работници правещи ремонта не моряци

130

Анонимен

преди 4 години

А случайно да споменеш Фактите че РФ има собствени процесори/компютри(Елбрус)------И това е крадена остаряла технология, която е била актуална преди 15-20 години.

129

Боби

преди 4 години

До Факт!"Те американците и подводници имат и самоетоносачи Англия и Франция също.Русия няма нищо."Че имат имат никой не спори по този въпрос.А какво има Русия... Значи има нещо каквото и да е то след като си живее мирно и тихо вече коя година? Колкото и да се опитват не са я разпарчетосали като Югославия или Корея

128

Анонимен

преди 4 години

Дано всички моряци са добре. Че като знам какъв гърч е в Руския флот и армия..Ако руските морячета попаднат на Американски самолетоносач, ще имат чувството че са на курорт

127

Факт!

преди 4 години

Те американците и подводници имат и самоетоносачи Англия и Франция също.Русия няма нищо.

126

Боби

преди 4 години

До До Боби"Айде да не ми дрънкаш простотии, а! Ония таралясници Лада имаха шоурум в София (знам, че ти в София не си идвал отдавна), но се разкараха защото никой не им купуваше творенията и се изнесоха"Живея от рождението си в София АнонимниВсе още си съществуват само че са в провинцията за твое сведение в София е скъпоРусия има практика заводите да се ЛОКАЛИЗИРАТ(за да няма мита и други такси) но завода произвежда всичко от А до Я в РусияЗащо не внасяме примерно Форд руско производство?