17

До 16 Зозо

преди 4 години

Ти си пример за изключителнобезмозъчендебил ! Ще взема да напиша писмо или имейл на президента да понаглежда какви лъжи се пишат за него и от кого та да вземе мерки .

16

Анонимен

преди 4 години

Не е важен начина на гласуване,друго е важно ама...Абе демокрация не се подарява!Така както стана тука това изобщо не е демокрация и избори.Пълна пародия!

15

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Поблемът е в матряла, както на политиците, така и на избирателите, а не в начина на гласуване.

14

Анонимен

преди 4 години

Хахахааа, дистанционно - направо от КремълТова сцепи мрака!

13

Анонимен

преди 4 години

Който взима пари от държавата не трябва да има право да гласува!Който внася пари в държавата той да има право да гласува!Ще седи на помощи а аз да внасям той да живее и накрая той да гласува кой мен да ме управлява?!Е няма да ходя да гласувам повече!Аз плащам а той поръчва музиката?!От къде накъде?!!!

12

Зозо

преди 4 години

Хахахааа, дистанционно - направо от Кремъл :)))))))))))))))))Той пРезидента е на дистанционно, което е в ръцете на Решетников и Нинова.

11

Анонимен

преди 4 години

За да има вяра в честността на изборите трябва и друго каество хора да излязат,с нови политика на сценат. Проблемът да не участват хората визобирте не е само в честността,а в това,че всички,които участват в изобрите са вредители,и са за затвора, за нанасяне щети на държавата и народа,а не са държавно ръоводство. Освен това да не би Радев да казва,че изборите са нелигитимни?!

10

към 1

преди 4 години

Ами той и Боко и почти всички от ГЕРБ са от тоя сой ! Вън комунистическите престъпници от властта !

9

Анонимен

преди 4 години

Явно от Кремъл го натиска за дистанционно гласуване. Путин е инструктирал вече хакерите на КГБ'то.

8

Сата НАТО

преди 4 години

Дистанционното гласуване се манипулира поне 1500 пъти по-лесно. Този е просто враг на Българската държава.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе от комунисти какво очакваме ние?!Докато не го направят от компютъра в къщи да си гласувам няма да им ходя на избори!НАП може да ми даде ПИК-код,банката може да ми даде карта и интернет банкиране,обаче гласуване политиците не ми дават?!!!!ЗАЩО????До кога ние все ще сме с лъкове и стрели?Имат ни за *** това е!!!!Ето субсидията пак я върнаха на 8лв!Тук оправяне няма да има!

6

Анонимен

преди 4 години

kakvo ne mu haresvate na glasuvaneto s sms ot lichnia telefon na vseki bg izbiratel?! eftino, 10 stotinki, niamate doverie na agentite ot dance li?! :-) hem moje i oficialno da e plateno glasopodavaneto. koito e glasuval, vednaga mu uvelichavate telefonnata smetka s 100 leva. tochno, iasno, chestno.

5

браво

преди 4 години

Пак удари тиквата по кокълчето !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Дистанционното гласуване е патент на Решетников !

3

Анонимен

преди 4 години

Нашите президенти,особено пък тоя ,така и неразбраха,че от тях независи абсолютно нищо!И приказките им имат ефект , колкото тези на бабите от седянките на село!

2

Анонимен

преди 4 години

Не щем акъл от руски агент! И от еър бакшиши....

1

опетков

преди 4 години

пРезидентинът много надвишава конституционните си права и някой трябва да му набие канчето. Как така изведнъж той превзе компетентността на конституционен съдия, ЦИК и Народното събрание. И с каква цел пробутва пак компрометираното машинно гласуване. Много обича да се изказва като истина от последна инстанция.