48

Анонимен

преди 4 години

До ПенсионерЧичко Снагов, а компа как си го купихте и нета кой ви го плаща като всичко даваха за храна?? Кака Корни ли ти го подари или др. Решетников?

47

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

какво ли е да си журналист в ЭСССР за да паднеш толкова ниско, че да публикуваш партийна пропаганда, като простата сметка показва, че написането няма викаква връзка с реалността.

46

Пенсионер

преди 4 години

Кого лъжете бе? Аз харча 150 % от пенсията за храна ! Не ми остава и половин процент за нещо друго ! Кой съчинява тези фалшиви данни и защо ? След като пенсията ми е 60 % под прага на бедността , ми остава дъх само да пс.увам тези ,които съчиняват факти !

45

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега, суджуците харчат на ден за храна по 1000 лева, а ние по 2 лева - средно по пет лева на ден.

44

посмалете

преди 4 години

абсолютна безобразна и нагла лъжа, с 10 лева на ден може да си купиш храна на ръба на оцеляването и това за 1 лице, това са 300 лева на месец за 1 човек, ако са 19% от средните доходи, излиза че средният доход е над 1500 лева на глава, това прави й децата, защото и те се храняг, т.е. излиза че 4-ри членно семейство в българия е със среден доход над 6 000 лева на месец. ако е така, то ние сме не просто стигвали, ами минали САЩ, щото това са близ 50 000 долара среден годишен доход на домакинство!!

43

ние сме най-зле

преди 4 години

До Ха-хаВ Талин е малко по-скъпо от София, но за сметка на това средно взимат по 3000 евро заплата местните.

42

Доктора

преди 4 години

При 10 пъти по ниски доходи .

41

Ха-ха

преди 4 години

Тука здраво са послъгали нашите!Няма как Румъния да е по-зле,а да не говорим за Литва и Естония!За болшинството от населението у нас разходите за храна варират между 30 и 50%!

40

Анонимен

преди 4 години

Лъжа 19% друг път поне 80%е другото банки заеми такси

39

АНТИ

преди 4 години

Ако при соца, опашките бяха за хляба,то сега, опашките са в/пред аптеките !Не ми хвалете такава страна !!Разбира се, че за честния човек, живота е кучешки !!!!

38

Анонимен

преди 4 години

само програмистите си живуркат добре в тая смотана държава

37

оцелял от ГЕНОЦИДА

преди 4 години

Наблягам на консерви.

36

Анонимен

преди 4 години

е сега с тол системата с прогнозата от +2% ще ги направим 21%

35

Анонимен

преди 4 години

От Евростат казват, че в България за храна харчим по пет лева на човек за ден. Дали е така?

34

До 25

преди 4 години

Кое ти е кучешко бе ? Слободията,пълните молове и супермаркети,задръстените аутобани по границите за уикенда ,премахването на казармата,ергенският данък и софийското жителство ,няма купони,дефицит на стоки,режим на тока и бензина.Ако сега не можем да оцелеем,то през 90та и 97ма трябваше да сме умрели.Опънал се човека пред клавиатурата и плюе ли плюе. ..Мазохизъм е да ти вземат лаптопа и интернета ,да те пратят в 4 през ноща на опашка за мляко и то да свърши пред теб.

33

Малко спомени

преди 4 години

По Бай Тошиво време за храна харчехме малко над 50% от месечните доходи !

32

Факт

преди 4 години

Като абсолютна стойност в България на човек от населението харчим два пъти по-малко за храна в сравнение с Великобритания.

31

Анонимен

преди 4 години

В Англия е евтина само храната в дискаунтърите.

30

Анонимен

преди 4 години

Според информацията,дадена от нашите статистици на Евростат,ние дори сме спестили от храна.Такова безочие никъде го няма.Аз на джоба ли си да вярвам или на фалшивата статистика.

29

МУНЧО

преди 4 години

Бойко, мачкай ***!