43

Анонимен

преди 4 години

Вече бяха взели поръчките на олигарсите да мачкат работниците, болните и гражданските права на българите. Дано сега откажат поръчките и да се поскрият нахалните Велювци, платените лобисти от картелните бизнес организации и платените неправителствени чужди агенти.

42

до 41

преди 4 години

Като каза порно снощи в новините казаха за едно министерство в което много гледали такива филми!Явно от там черпат опита си за да ни оправят професионално

41

Бау

преди 4 години

БСП саботираха всичко, че да си вземат парите .... Типично.

40

до 37

преди 4 години

Верваш ли си на това което си написал!В бюджета са заложени 2 милиарда за да спасят материяла от гетата явно те са качествените защото гласуват както трябва.

39

Ник

преди 4 години

Егати п орното. Значи догодина за да приемете следващия бюджет може и 20 и 30лв. Да я направите. Ега не се наядохте мизерни и без родни.

38

Анонимен

преди 4 години

Партиите имат гарантирани приходи а на нас само по високи разходи всяка нова година!В плана Ран ЪП си го пишеше още преди доста години ама БСП се бавеше с изпълнението и за това сложиха ГЕРБ които са по стриктни в изпълнението му.Явно като ходи Бойко в САЩ са му се карали защо има все още живи българи.

37

Анонимен

преди 4 години

хе-хе и какво ще направите? Ще чакате изборите за да не гласувате за никого? Ха-ха-ха

36

Анонимен

преди 4 години

До До 28Боко е казал: Народа трябва да оцелява в условията на пазарна икономика така ще остане само добрия материал, който се издържа сам и ще се очистим от лошия който, се издържа от бюджета за крадене.

35

Анонимен

преди 4 години

Тоя Тол у п след освобождаване на цените на Тока и въвеждане на Бос Фалуса е пътник не го мислете!

34

старт на деня

преди 4 години

ако не беше тази статия, нямаше да имам мира, за да започна деня си! Слънцето Изгря чрез тази статия, Изгря за Цяла Нация!!

33

Анонимен

преди 4 години

Толкова е жалък като се оправдава като някакъв мулю пред жена си която го е хванала в крачка а той си мисли, че тя е *** и се обяснява, че не е така както изглежда!

32

До 28

преди 4 години

Пазарната икономика е само за обикновения човек. За просветените, галени от двама папи, те имат право да живеят в социализъм, държавата да им бърше дупарата. Останалите кой, каквото може. Честно и почтено.

31

Анонимен

преди 4 години

За Тиквата такива назначения и зависимости са напълно нормални! Помните ли към края на първия си мандат, когато ни убеждаваше, че е напълно нормално да си подслушва подчинените, министрите и съпартийците, за да имали страх от него. В една нормална държава, един час след като каже такива приказки щеше да е заминал в политическото небитие, разследван за непозволено използване на разузнавателни средства, осъден и сега щеше да праща коледни картички в компанията на бай Ставри!

30

Анонимен

преди 4 години

От референдуми полза няма само хабят парите вместо да ги откраднат както и от Избори!Седнал някакъв тука преди Местните избори да ми разправя ако не гласуваш нямаш право да претендираш е отидох и гласувах и сега какво пред кои да претендирам Арменския поп го няма!

29

Анонимен

преди 4 години

Най хубавото в цялата ситуация е, че МВР са доволни от трохите които им дават за да ги пазят от народната любов!

28

Анонимен

преди 4 години

Партиите трябва да оцеляват в условията на пазарна икономика така ще останат силните партии и ще се очистим т тези които се издържат на гърба на народа.

27

партийци не храня

преди 4 години

Веднага да се свика Референдум против това безобразия - гражданите да хранят партии, които ненавиждат! В ноемалните страни се събира членски внос и дарения, които отиват САМО за партията, на кяото имате доверие. Опаа, ама то Референдум имаше и 2/3 от хората казаха субсидия 1 лв. Пука ли му на наякой за деморкация/мемокрация/мутрокрация??

26

Анонимен

преди 4 години

240 депутати са много за броя хора у нас, партиите също са много и нищоправещи, има и излишни министерства. Стига разточителства!

25

Анонимен

преди 4 години

Крадец

24

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега поставете се на негово място не може да остави без пари опозицията благодарение на която 10 г печели избори.Аз напълно го разбирам защото той е тарикат и ви прави 10 г на глупациА вие не вярвахте като ви казвах, че е параван на БСП